Gare du Nord, Parijs

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Gare du Nord, Parijs

Wil je alle activiteiten in Gare du Nord, Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gare du Nord, Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.147 beoordelingen

Vanaf Gare du Nord rijd de blauwe route ongeveer ieder kwartier. Binnen een half uur kun je overstappen naar de rode route welke om de 5 minuten rijd, dus als de bus vol is heb je zo de volgende te pakken! Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De bussen met een live gids zijn het leukst, wij hadden een hele enthausiste meid! Kortom echt een aanrader!

Goed geregeld, aardige mensen. Duidelijke opstapplaatsen. Super druk (ivm de metrostaking misschien?) Lang moeten wachten op de blauwe bus aan het einde van de dag. Toen maar gaan lopen naar onze eindbestemming.

Geweldige manier om de hoogtepunten te bezoeken in Parijs

Simpel en snel. Op- en afstappen bij de hoogtepunten van Parijs. Je hebt de hele dag de tijd, dus hoef je niet te haasten. In de bus kun je oortjes pakken voor de audiotour, die zijn helemaal nieuw en gratis.

Prettige rondtour door Parijs met genoeg wetenswaardigheden via de koptelefoon. Wij vonden wel dat er weing tussenstops gemaakt werden.

Op z'n Frans: verwarring over wie wie gidst (er stonden twee gidsen) en of onze reservatie wel correct was. Start na een kwartiertje...