Gator Park

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Topbezienswaardigheden in Everglades

Wat anderen zeggen over Gator Park

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.956 beoordelingen

Alligators in hun natuurlijk habitat en in het wildpark

Korte boottocht door de Everglades met een ervaren gids. Die je een prachtig overzicht geeft van het habitat van de alligator. In de alligatorshow wordt een mooi vergelijk gemaakt tussen een alligator en een krokodil. Verder is het wildpark heel beperkt en zeer toeristisch ( betalen voor een foto met een alligator). In de prijs is de inkom niet inbegrepen wat ik toch raar vind voor de zeee beperkte omvang van het gebied waar je kan wandelen.

Zeker aan te raden. Alle drie de onderdelen waren geweldig. Super leuke reisgidsen. In voor een grapje en een dolletje. We zijn ook naar little Havana gegaan en je kan ook nog even shoppen bij bayside! We hebben een super leuke dag gehad. Volledig zijn geld waard! Voor weinig geld veel ervaringen!

Erg gave tour en de show was erg interessant. Enige minpunt was dat we 45 minuten moesten wachten op een boot ipv de aangegeven 20 minuten. Voor de rest zeker de moeite waard

Aardig ontvangst door de medewerkers. Het begint met een ritje hovercraft en sluit af met een show. Genoeg ruimte om eigen vragen te stellen. Zeer vriendelijk personeel.

Was leuk om te doen. Krokodillen kwamen heel dichtbij. Wel jammer dat ze daar geen fluisterbootjes hebben. Ik vind het wel een beetje een verstoring van de natuur.