Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Dagtocht

Privéwandelingstocht door Gdansk: legendes en feiten

Activiteitenaanbieder: EOS Tours

Privéwandelingstocht door Gdansk: legendes en feiten

Activiteitenaanbieder: EOS Tours

Vanaf € 71,23 per persoon

Tijdens de privétour maak je kennis met de geschiedenis en cultuur van Gdansk en Polen, zie hoogtepunten van Gdansk, ontdek verborgen pareltjes van de stad en leer ongelooflijke verhalen. Je krijgt ook enkele tips over de lokale gerechten, drankjes en souvenirs.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 2 - 6 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Noors, Zweeds, Engels, Duits, Pools, Russisch, Spaans, Frans, Italiaans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Privégroep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Verken de hoogtepunten van Gdansk tijdens de rondleiding onder leiding van een erkende gids
 • Leer de geschiedenis van Gdansk evenals de tradities en gebruiken van Poolse mensen
 • Bewonder de architectuur van de oude stad
 • Bezoek de grootste stenen kerk ter wereld
 • Geniet alleen van een privétour met uw familie en vrienden
Volledige beschrijving
Leer de feiten en legendes van de historische stad Gdańsk kennen tijdens een privéwandeling door de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden. Bewonder de voormalige poorten van de oude stad, inclusief de Upland Gate aan het begin van de Royal Way. Luister hoe deze route vroeger alleen toegankelijk was voor de machtige vorsten. Ga verder naar Long Market en het stadhuis. Passeer vervolgens de Neptunus-fontein en Arthur's Court (Dwor Artusa) om het voormalige ontmoetingspunt van de kooplieden van de stad te zien, nu een filiaal van het Historisch Museum van Gdańsk. Ga het hof binnen, waar de muren bedekt zijn met friezen van mythologische en historische personages. Ga door naar de Green Gate met uitzicht op de Motlawa-rivier. Ga vervolgens de St. Mary's Church binnen, de grootste bakstenen kerk ter wereld. Sluit je twee uur sightseeing af in het imposante Great Armory en bewonder een van de mooiste voorbeelden van renaissance-architectuur in de stad. Luister naar gedetailleerde beschrijvingen van de architectuur en bespreek de middeleeuwse geschiedenis en hedendaagse erfenis van de stad. Kies de drie uur durende touroptie om de andere kanten van de oude stad en de eilanden aan de Motlawa-rivier te verkennen. Ontdek het schattige eiland Spichrzow en bewonder de architectuur en jachten in de omgeving. Bekijk de Baltic Symphony Hall en zijn fantastische gebouwen. Breid je sightseeing uit tot vier uur en betreed de kerk van St. Bridget om het unieke altaar te zien gemaakt van barnsteen, de belangrijkste grondstof van de regio. Sta versteld van de buitengewone versieringen op de daken en muren, en geniet van inbegrepen toegang. Tijdens de zes uur durende tour, begin je aan een volledige verkenning van de oude binnenstad en de belangrijkste stad. Je gids vertelt je alles over de stad, inclusief interessante feiten en fantastische legendes. Er is voldoende tijd om alle uithoeken van de stad te ontdekken en te genieten van een speciaal bezoek aan het Europees Solidariteitscentrum, een van de modernste musea in Europa. Wandel door de bewegende tentoonstellingen en informatieve installaties over de geschiedenis van Polen en Gdansk.
Inbegrepen
 • Privéwandeling door Gdansk onder leiding van een erkende gids
 • Bezoek St. Mary's Church (gratis gedeelte)
 • Ophalen bij het hotel (alleen hotels in de oude binnenstad van Gdank)
 • Tourprogramma aangepast aan de voorkeuren van de groep
 • Tips over lokale restaurants, patisserie, pubs
 • Tickets voor St. Bridget's Church of European Solidarity Centre (afhankelijk van geselecteerde optie)
 • Ophalen bij hotels niet in de oude binnenstad van Gdansk
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ontmoet je gids voor het toeristeninformatiebord onder de Hoge Poort. Het ontmoetingspunt ligt op 8 minuten van het centraal station.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Controleer uw e-mail de dag voor de tour om belangrijke informatie te ontvangen
 • Houd er rekening mee dat het ophalen van uw hotel alleen mogelijk is vanuit de oude binnenstad van Gdansk. Gasten van buiten de oude binnenstad van Gdansk worden aangemoedigd om vervoer te regelen bij het maken van een reservering.
 • Gasten die accommodatie hebben, niet in de oude binnenstad van Gdansk of die geen informatie over het hotel hebben verstrekt, dienen de gids te ontmoeten tussen de Upland Gate (Brama Wyzynna) en het Amber Museum, Waly Jagiellonskie 2A, 80-887 Gdansk
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 145 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,7/5
 • dienstverlening
  4,9/5
 • organisatie
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

We hadden een kleine, quasi privétour door de prachtige stad Gdansk met Dorota als Duitstalige gids en hadden 3 uur veel plezier en veel geweldige foto's en informatie. Je kunt Dorota's liefde voor de stad Gdansk voelen. We kregen van haar tips over waar we lekker konden eten of snacken en ook tussendoor een heel gezellig gesprek met haar gehad. Het was echt een leuke middag!

Verder lezen

11 augustus 2021

Geweldige stadstour met een zeer goede gids

Wij, twee stellen, hadden een tour van 4 uur geboekt. Wat kan je zeggen. Onze verwachtingen werden meer dan waargemaakt. De 4 uur gingen snel voorbij. We hebben dingen geleerd en plaatsen gezien die we anders niet zouden hebben leren kennen. We zijn erg blij om de tour aan anderen aan te bevelen.

27 april 2019

Sterk aanbevolen!

Deze privéwandeling wordt sterk aanbevolen en is een geweldige manier om het oude historische centrum van Gdansk te verkennen. We hebben veel geleerd van onze gids over de huidige en vroegere geschiedenis van Gdansk en Polen. Onze enige spijt is dat we de langere tour niet hebben geboekt (we hadden 2 uur gepland), omdat er zoveel fascinerende verhalen en plaatsen waren waar we geen tijd hadden om volledig te verkennen!

Verder lezen

8 november 2018

Product ID: 111898