Kies data

Gdansk Tours

Gdansk Tours: Onze meest aanbevolen

Gdansk: rondleiding concentratiekamp Stutthof

1. Gdansk: rondleiding concentratiekamp Stutthof

Stap terug in de tijd tijdens deze tour vanuit Gdansk naar het concentratiekamp Stutthof. Laat je ontroeren door de verhalen van de slachtoffers van de kampen en bekijk bezienswaardigheden waar de wreedheden hebben plaatsvonden.  Je wordt opgehaald bij je hotel in een comfortabele minibus met airconditioning. Ontspan tijdens de rit naar het concentratiekamp Stutthof. Ontmoet je gids en begin je rondleiding door het complex.  Je begint met een bezoek aan het oude en nieuwe kamp, voordat je verdergaat om de villa van de commandant te bekijken. Ga verder naar de gaskamers en het crematorium, terwijl je hoort over de massamoord die hier heeft plaatsgevonden.  Betuig je respect bij het monument voor de slachtoffers van het concentratiekamp, en kom meer te weten over de vervolging en bezetting van Pommeren. Later bezoek je het eerste nazi-concentratiekamp buiten het Duitse grondgebied. Reis naar Sztutowo, waar vroeger een kamp was. Volg een rondleiding van 2 uur door het Stutthof Museum voordat je weer terugkeert naar je accommodatie in Gdansk.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Wateractiviteiten
  • Meerdaagse tours
  • Andere belevenissen
97 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 7

Veelgestelde vragen over Gdansk

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Gdansk?

Gdansk: wat zijn de beste dingen om te doen met kinderen?

Overzicht activiteiten in Gdansk

Wil je alle activiteiten in Gdansk ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gdansk

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 375 beoordelingen

We gingen vrijdag 30. Mai met een comfortabele minibus. Onze gids Paul sprak uitstekend Engels en kon alles vertellen wat je wilde weten over de kampengeschiedenis en meer. Het was mogelijk om tijdens de reis vragen te stellen en we kregen allemaal goede antwoorden. Over het algemeen een geweldig bezoek en een aanbevolen historische ervaring, waar u waarschijnlijk zult versteld staan van feiten waar u nog nooit van heeft gehoord.

Uitstekend van begin tot einde. Precies op tijd opgehaald en transport was tipkwaliteit met beleefde informatieve chauffeur. De gids was zeer deskundig en zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en was meer dan blij om al onze vragen te beantwoorden. Veel geleerd en kwam nederig weg door de ervaring. Zo verdrietig maar blij dat we het hebben meegemaakt?

Werd op tijd opgehaald. Vriendelijke chauffeur die ons ook van water had voorzien. Prettige ontvangst van onze (Ierse) gids. Zeer informatieve en alwetende gids, die ook op de hoogte was van waar we vandaan kwamen en zich daarbij richtte op het leven van onze landgenoten - en de dood in het kamp.