Geboortekerk

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Geboortekerk

Wil je alle activiteiten in Geboortekerk ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Geboortekerk

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 1.676 beoordelingen

Het was een geweldige ervaring! De reis is het elke cent waard. Alles was goed georganiseerd, ze waren op tijd bij de pick-up en we verlieten Tel Aviv op de geplande tijd. We hadden de hele dag 3 gidsen! Eerste van Tel Aviv naar Jeruzalem, tweede (Allan) in Jeruzalem en één dame in Bethlehem! De eerste 2 waren uitstekend, vooral Allan! Hij is zeer deskundig, grappig en slim! Hij nam ons mee in een verhaal van Jeruzalem 500 - 2000 jaar geleden! De plaatsen die we zagen zijn ook erg interessant en vol geschiedenis en spiritualiteit! Als ik minpuntjes van de reis zou moeten aangeven, zou dat het feit zijn dat de tijd in Bethleem erg kort was, de gids (dame) hoewel ze aardig en vol goede bedoelingen was, geen goed Engels sprak en leek in een hectische haast. Een ander minpunt is ook dat het feit dat je veel te zien hebt voor één dag, je het gevoel geeft dat je altijd tussen doelen door rent.

Dit was een uitstekende tour, goed getimed en verbeterd door een bekwame en ervaren lokale (Elijah Tours) gids en de speciale kerkgids. Onze gids was altijd enthousiast om uit te leggen, met behulp van zijn kennis evenals zijn lokale wortels en gevoel voor humor. Onze tour was nooit saai, en ook zeer vullend met de smakelijke lekkernijen die door onze gids werden meegebracht.

De gids nam ons niet mee naar de rij om de kribbe te bekijken toen we naar de geboortekerk gingen, maar tegelijkertijd zouden we geen twee uur verspillen aan het opstellen en konden we meer verschillende landschappen zien. Natuurlijk hangt het van je doel af.

Super goede ervaring! Eerst een bezoek gebracht aan de geboortekerk van Jezus en aan de geboortegrot. Tot slot zijn we gaan dobberen in de dode zee. We hadden een geweldige gids, kortom een zeer aangename ervaring.

Het was te goed. Een zeer attente gids die goed uitlegt. Alles was perfect voor een aangename dag