Kies data
Dingen om te doen

Geiranger

Geiranger: De beste dingen die je niet wil missen

Geiranger 24-uurs hop-on hop-off busticket

1. Geiranger 24-uurs hop-on hop-off busticket

Ervaar de ongelooflijke bergen en meren van Gerainger aan boord van de hop-on, hop-off sightseeingbus. Ontdek prachtige attracties, waaronder het Noorse Fjordcentrum, waar u meer te weten kunt komen over de geschiedenis en cultuur van de stad en ontdek waarom het op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Aai kleine dieren op Boerderij Westeraas, waaronder lama's en geiten, en ga daarna wandelen in de bergen. Maak prachtige foto's vanaf het Flydalsjuvet-uitkijkpunt en geniet van een picknick of een drankje terwijl je zo lang als je wilt van de indrukwekkende uitzichten geniet. Maak gebruik van de gratis Wi-Fi om verbonden te blijven en uw herinneringen in realtime te delen. Bus stopt: • Cruiseterminal • Noors Fjordcentrum • Boerderij Westeraas • Flydalsjuvet-uitkijkpunt

Geiranger: Flydalsjuvet, Eagle Bend & Fjords Trip

2. Geiranger: Flydalsjuvet, Eagle Bend & Fjords Trip

Dompel jezelf onder in de bergen van Noorwegen tijdens een rondleiding per touringcar in Geiranger. Kijk uit over de Geirangerfjord, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, terwijl je door een spectaculair landschap reist. Klim naar Eagle Bend en Flydalsjuvet View Point om de Seven Sisters-waterval van ver te zien. Ga naar de supermarkt in Geiranger om je vriendelijke gids en groep voor de dag te ontmoeten. Geniet van een korte introductie en stap aan boord van je coach om je avontuur te beginnen. Rijd over de bergweg terwijl je gids live commentaar geeft over het dorp en ervaar een adembenemend uitzicht op de Geirangerfjord vanaf de hoogten. Stap uit de bus bij Flydalsjuvet View Point voor ongelooflijke fotomomenten voordat je doorgaat naar Eagle Bend. Kijk naar beneden over het Djupvatnet-meer en zie de Seven Sisters-waterval aan de horizon. Ga het dorp Eidsdal binnen en breng wat tijd door met genieten van de oevers van het meer voordat je terugkeert.

Geiranger: bustour met meertalige audiogids

3. Geiranger: bustour met meertalige audiogids

Verken de krachtige schoonheid van Noorwegen terwijl je met de bus over de Geiranger-weg reist. Passeer twee van de beroemdste hoogtepunten langs de Geiranger, Flydalsjuvet en Eagle Bend. Een meertalige audiogids vertelt u meer over de geschiedenis van het omliggende UNESCO-werelderfgoed. Begin uw sightseeingtour langs de beroemde Geiranger-weg met uitzicht op Flydalsjuvet. Op 330 meter boven de zeespiegel biedt deze prachtige kloof een fantastisch uitzicht op de 70 meter diepe kloof en de Geirangerfjord beneden. Geniet van een van de meest iconische bezienswaardigheden van Noorwegen. Vervolg vervolgens je tour met een passage door het dorp Geiranger en ervaar de sensatie van 11 haarspeldbochten als je de Eagle Bend nadert. Geniet bij de laatste bocht van het uitzicht op de fjord, het dorp en de Seven Sisters-waterval op 515 meter boven de zeespiegel.

Van Ålesund: privé dagtocht naar Geirangerfjord

4. Van Ålesund: privé dagtocht naar Geirangerfjord

Dompel jezelf onder in de dramatische natuurlijke landschappen van Noorwegen tijdens deze dagtocht. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Ålesund, begin je aan de reis naar Hellesylt, onderweg langs de industriële stad Stranda en het Sykkylven-berggebied. Neem in Hellesylt de veerboot naar Geiranger. Lunch en snacks zijn aan boord te koop. Leer alles over Geirangerfjord vanuit de audiogids aan boord en krijg de kans om de beroemde watervallen te zien. Nadat u van de veerboot bent gestapt, stopt u in het dorp Geiranger. Later reis je langs de "Eagle Road" naar Eidsdal. Spring op een andere veerboot en reis naar Linge, onderweg geniet je van meer panoramische uitzichten. Bekijk op de terugweg naar Ålesund de meest adembenemende plekken aan de fjord, waaronder met sneeuw bedekte bergtoppen, wilde watervallen en weelderige, groene vegetatie.

Veelgestelde vragen over Geiranger

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Geiranger?

Welke tours in Geiranger nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Deze belevingen in Geiranger nemen aanvullende Covid-19-maatregelen:

Sitemap Geiranger

Wil je alle activiteiten in Geiranger ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.