Kies data

Geirangerfjord

Geirangerfjord: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Geiranger: Flydalsjuvet, Eagle Bend & Fjords Trip

1. Geiranger: Flydalsjuvet, Eagle Bend & Fjords Trip

Met onze jarenlange ervaring hebben we geleerd dat de berg Dalsnibba vaak bedekt is met mist en wolken met bijna geen zicht en ongelukkige passagiers. Deze tour klimt niet hoger dan 1.038 meter boven de zeespiegel naar het charmante en mooie Djupvatn-meer. Op dagen dat het zicht echter goed is, kun je de Dalsnibba Skywalk vanuit de bus zien. Tijdens deze excursie beleef je een fantastische bustour door een landschap van majestueuze bergen, prachtige watervallen en prachtige meren. Een van onze ervaren gidsen geeft je alle informatie over Geiranger en het UNESCO Werelderfgoed. Je bereikt vier hoogtepunten: Flydalsjuvet (een van de meest gefotografeerde uitkijkpunten van Noorwegen); het prachtige Djupvatn-meer, de spectaculaire Eagle Road en het idyllische Eidsdal-meer in de bergen tussen Geiranger en de naburige stad Eidsdal. Terug-naar-schip-garantie voor cruisepassagiers, op voorwaarde dat informatie over de naam van het cruiseschip is geregistreerd wanneer u boekt (officiële tourtijd moet 1 uur voor vertrek van het schip eindigen).

Geiranger: bustour met meertalige audiogids

2. Geiranger: bustour met meertalige audiogids

Verken de krachtige schoonheid van Noorwegen terwijl je met de bus over de Geiranger-weg reist. Passeer twee van de beroemdste hoogtepunten langs de Geiranger, Flydalsjuvet en Eagle Bend. Een meertalige audiogids vertelt u meer over de geschiedenis van het omliggende UNESCO-werelderfgoed. Begin uw sightseeingtour langs de beroemde Geiranger-weg met uitzicht op Flydalsjuvet. Op 330 meter boven de zeespiegel biedt deze prachtige kloof een fantastisch uitzicht op de 70 meter diepe kloof en de Geirangerfjord beneden. Geniet van een van de meest iconische bezienswaardigheden van Noorwegen. Vervolg vervolgens je tour met een passage door het dorp Geiranger en ervaar de sensatie van 11 haarspeldbochten als je de Eagle Bend nadert. Geniet bij de laatste bocht van het uitzicht op de fjord, het dorp en de Seven Sisters-waterval op 515 meter boven de zeespiegel.

Van Ålesund: privé dagtocht naar Geirangerfjord

3. Van Ålesund: privé dagtocht naar Geirangerfjord

Dompel jezelf onder in de dramatische natuurlijke landschappen van Noorwegen tijdens deze dagtocht. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Ålesund, begin je aan de reis naar Hellesylt, onderweg langs de industriële stad Stranda en het Sykkylven-berggebied. Neem in Hellesylt de veerboot naar Geiranger. Lunch en snacks zijn aan boord te koop. Leer alles over Geirangerfjord vanuit de audiogids aan boord en krijg de kans om de beroemde watervallen te zien. Nadat u van de veerboot bent gestapt, stopt u in het dorp Geiranger. Later reis je langs de "Eagle Road" naar Eidsdal. Spring op een andere veerboot en reis naar Linge, onderweg geniet je van meer panoramische uitzichten. Bekijk op de terugweg naar Ålesund de meest adembenemende plekken aan de fjord, waaronder met sneeuw bedekte bergtoppen, wilde watervallen en weelderige, groene vegetatie.

Sitemap Geirangerfjord

Wil je alle activiteiten in Geirangerfjord ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.