Genève
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Genève Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Genève: Geneva Airport (GVA) Privétransfer

1. Genève: Geneva Airport (GVA) Privétransfer

Haal de stress uit het pendelen van de luchthaven door uw eigen privé-luchthaventransfer van of naar de luchthaven Genève-Cointrin vooraf te boeken. Rust uit, wetende dat u overal tussen Genève en de luchthaven Genève-Cointrin gemakkelijk, comfortabel en comfortabel wordt afgezet. Of u nu in een grotere groep reist of met extra bagage, pas uw privétransfer aan uw behoeften aan door aan te geven wat u nodig hebt wanneer u boekt. Om een ontspannen transferervaring te garanderen, ontvangt u kort voor uw geplande ophaling een sms met uw boekingsreferentie, ons klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van uw chauffeur. Vergeet niet uw vluchtgegevens te vermelden wanneer u uw privétransfer boekt. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, ongeacht of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, uw chauffeur zal er zijn om u te begroeten bij aankomst. Uw chauffeur haalt u op in de aankomsthal of op het afgesproken ontmoetingspunt op de luchthaven Genève-Cointrin en helpt u met uw bagage naar het voertuig.

...
Luchthaven Genève naar Genève Stad Transfers

2. Luchthaven Genève naar Genève Stad Transfers

Sla de lange wachtrijen voor taxi's over bij aankomst op de luchthaven van Genève en geniet in plaats daarvan van een transfer met een comfortabel voertuig. Boek een privétransfer van de luchthaven van Genève naar uw hotel in het stadscentrum van Genève en haal de stress van uw aankomst in de Zwitserse stad. Bij aankomst op de luchthaven kunt u genieten van een meet and greet-service voor het bezoekerscentrum in de aankomsthal. Leun dan achterover en ontspan met een Mercedes-limousine of busje. Geniet van het uitzicht op de stad aan het meer op ongeveer 25 minuten transfer. De pendeldienst is ook beschikbaar voor vertrekvluchten, met een ophaalservice in de lobby of receptie van uw hotel, en een 25 minuten durende transfer naar de luchthaven van Genève op tijd om in te checken voor uw terugvlucht.

...
VIP-transfers van de luchthaven van Genève naar de stad Genève

3. VIP-transfers van de luchthaven van Genève naar de stad Genève

Sla de lange rijen voor taxi's over bij aankomst op de luchthaven van Genève en geniet in plaats daarvan van een VIP-transfer met een voertuig uit de executive class. Boek vooraf een privétransfer van de luchthaven van Genève naar uw hotel in het stadscentrum van Genève en haal de stress uit uw aankomst in de Zwitserse stad. Bij aankomst op de luchthaven kunt u genieten van een meet & greet-service voor het bezoekerscentrum in de aankomsthal. Leun dan achterover en ontspan in het comfort van een luxe auto of bestelwagen, zoals een Mercedes V-Klasse. Geniet van het uitzicht op de stad aan het meer tijdens de transfer van ongeveer 25 minuten. De enkele reis is ook beschikbaar voor vertrekkende vluchten, met een ophaalservice bij de lobby of receptie van je hotel, en een transfer van 25 minuten naar de luchthaven van Genève om op tijd in te checken voor je vertrekvlucht.

...
Courchevel: privétransfer van Genève Airport (GVA)

4. Courchevel: privétransfer van Genève Airport (GVA)

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen de internationale luchthaven van Genève (GVA) en uw accommodatie in het stadscentrum van Courchevel. Kies voor een enkele reis van of naar de luchthaven. Laat je begroeten door je chauffeur die een bord met je naam vasthoudt. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in geval van vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

...
Vanaf de luchthaven van Genève: privévervoer naar Genève Hotels

5. Vanaf de luchthaven van Genève: privévervoer naar Genève Hotels

Na je lange vlucht naar Genève, is alles wat je wilt een privéluchthaventransferservice rechtstreeks naar je gereserveerde hotel. Als u deze transferservice hebt geboekt, hoeft u bij aankomst alleen naar het bezoekerscentrum te gaan, waar uw vriendelijke chauffeur klaar staat om u te helpen met uw bagage en u naar de auto te brengen. Bij bevestiging van uw reis van Genève Airport naar Genève, ontvangt u een transfervoucher met alle belangrijke details voor uw reis. U ontvangt een 24/7 telefoonnummer voor eventuele dringende vragen die u heeft over uw overplaatsing. Vraag voor de veiligheid van uw kinderen gratis om een kinderzitje. Vermijd de stress, gedoe en lange rijen taxistandplaatsen, door uw privé-transfer te waarborgen in een comfortabel voertuig met VIP-services.

...
Genève: privé enkele reis van/naar Zermatt

6. Genève: privé enkele reis van/naar Zermatt

Haal het meeste uit uw reis met een eenvoudige transferservice tussen Genève en Zermatt. Sla de stress van het regelen van vervoer na uw reis over met een vooraf geboekte transferservice in een goed onderhouden voertuig. Ontmoet uw chauffeur op de door u geselecteerde ophaallocatie. Vind uw chauffeur gemakkelijk, want hij houdt een bord vast met de naam van het transferbedrijf er duidelijk op weergegeven. Vermijd het alleen sjouwen van zware tassen met hulp van uw chauffeur. Stap aan boord van een ruime Volkswagen 5T met 6 comfortabele leren stoelen. Kom tot rust en ontspan op de reis naar uw gewenste bestemming. Stel uw meertalige chauffeur gerust vragen over reizen in Zwitserland. Bereik je bestemming zonder ongewenste tussenstops, maar heb de vrijheid om specifieke tussenstops op de route aan te vragen, die je chauffeur graag zal proberen te accommoderen.

...
Luchthaven Genève: privétransfer naar skiresort Avoriaz

7. Luchthaven Genève: privétransfer naar skiresort Avoriaz

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer van de luchthaven van Genève naar uw accommodatie in het skigebied Avoriaz. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht in de aankomsthal met een bordje met je naam. Ontspan in de wetenschap dat u veilig reist in een voertuig met vergunning en een professionele chauffeur. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen. Stel uw tweetalige chauffeur gerust al uw vragen over het resort en de omgeving.

...
Genève: privé enkele reis van/naar Montreux

8. Genève: privé enkele reis van/naar Montreux

Haal het meeste uit uw reis met een rechtstreekse transferservice tussen Genève en Montreux. Vermijd het gedoe om na uw reis vervoer te regelen met een vooraf geboekte transferservice in een voertuig dat is onderhouden volgens de hoogste veiligheidsnormen. Laat je begroeten door je chauffeur op de door jou geselecteerde ophaallocatie. Vind uw chauffeur gemakkelijk, want hij houdt een bord vast met de naam van het transferbedrijf er duidelijk op weergegeven. Sla de strijd van het alleen sjouwen met zware tassen over met hulp van uw chauffeur. Stap aan boord van een ruime Volkswagen 5T met 6 comfortabele leren stoelen. Leun achterover en ontspan op de reis naar uw gewenste bestemming. Stel uw meertalige chauffeur al uw brandende vragen over reizen in Zwitserland. Kom op uw bestemming aan zonder ongewenste tussenstops, maar heb de vrijheid om specifieke tussenstops op de route aan te vragen, die uw chauffeur graag zal proberen te regelen.

...
Luchthaven Transfer luchthaven van Genève naar Villars sur Ollon

9. Luchthaven Transfer luchthaven van Genève naar Villars sur Ollon

Toen het vliegtuig landt, het hoofd naar het bezoekerscentrum, waar u kunt genieten van de meet and greet service: de chauffeur zal u helpen met de bagage als dat nodig is, en leiden u naar de auto. Na bevestiging van uw reis van de luchthaven van Genève naar Villars sur Ollon, zult u een transfer voucher met alle details. U krijgt een 24/7 telefoonnummer worden verstrekt voor een dringende vraag die je hebt over uw transfer. U kunt kinderzitjes te krijgen op aanvraag gratis, en kan een paar luchten / snowboards ook kosteloos in te leveren. Vermijd stress, ruzies en wachtrijen, terwijl u de taxi te wachten lijnen met uw comfortabele privé-transfer van de luchthaven van Genève naar Villars sur Ollon te slaan.

...
Genève: Premium enkele reis privétransfer van/naar Verbier

10. Genève: Premium enkele reis privétransfer van/naar Verbier

Zorg ervoor dat uw reizen probleemloos verlopen door vooraf een luxe privétransfer van enkele reis van Genève naar Verbier of vice versa te boeken. Rijd met een meertalige chauffeur in een met wifi uitgeruste en van airconditioning voorziene luxe minibus voor maximaal 6 gasten tegelijk. Op uw reisdag zal uw chauffeur op tijd op de door u geselecteerde ophaallocatie zijn met een naambord van het transferbedrijf om zowel uw privacy te waarborgen als zodat u ze gemakkelijk kunt vinden. Profiteer van bagage-assistentie tijdens zowel het ophalen als het inleveren. Je rijdt in een Minivan VW 5T met lederen stoelen voor optimaal comfort. Als extraatje is uw chauffeur er om tijdens uw transfer al uw vragen over reizen in Zwitserland te beantwoorden in de taal van uw voorkeur. Als u onderweg specifieke tussenstops wilt maken, doet uw chauffeur graag alles wat mogelijk is als de dienstregeling het toelaat. Hoewel u tijdens het boeken een inleverlocatie selecteert, is uw chauffeur altijd flexibel voor wijzigingen.

...

Sitemap Genève

Wil je alle activiteiten in Genève ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.