Genève
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Genève

Wil je alle activiteiten in Genève ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Genève

Een geweldige aanbieding om Genève samen met de omgeving te zien en te beleven.

Deze pas gaf ons geweldige kortingen en we konden veel meer zien dan we hadden gepland van de trein naar de Botanische Tuinen, een mooie boottocht op het meer naar de berg Saleve en het uitzicht op de Mont Blanc. We hebben genoten van de vele gratis ingangen en andere kortingen die de kaart in de stad verstrekt. Zou de waarde ervan ten zeerste aanbevelen als men van plan is veel dingen te zien en te doen tijdens hun verblijf in Genève.

PASS die een breed scala aan reizen biedt, economisch, gemakkelijk te gebruiken

We hadden een Genève PASS van 72 uur die we gebruikten van donderdagmiddag tot zondagochtend. De veelheid aan "gratis" activiteiten maakt een grote verscheidenheid aan bezoeken mogelijk en de PASS wordt snel winstgevend. Hiermee kunt u ook al het openbaar vervoer van Genève gebruiken. Geef wat tijd bij het VVV-kantoor om het op te halen (velen van ons bezoeken Genève !! ..)

Gebruikte de pas voor minitrein, internat sight-seeing, boot en museum

We waren 4 dagen in Genève. Dag 2 hadden we de mogelijkheid om naar het toeristenbureau te gaan voor de pas om te zetten. Een zonnige dag gingen we met de minitrein, internationale bus sight-seeing en Chateau-boot 2 uur, daarna een beetje regenachtige dag bezochten we het kunst- en historisch museum. Zeer goede pas, willen we aanbevelen. Birgitta in Stockholm

Magnifiek! Nous avons fait le pont suspendu, de la rodel, marcher dans le gletsjer. Nous avons passé une très bonne journée. Un petit spijt: nous ne savions pas qu il fallait de l'argent pour payer les chiens de traîneaux, aucun distributeurs sur place nous n'avons donc pas pu le faire. Je pense y revenir la prochaine fois que je viens en Suisse.

Het beste wat je kunt doen! Openbaar vervoer gratis, zelfs trein naar de luchthaven. Musea, uitstapjes etc. Moet zo zijn!