Genève
Wijnproeverijen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Genève Wijnproeverijen: Onze meest aanbevolen

Gruyères, kaas en chocolade: privérondleiding

1. Gruyères, kaas en chocolade: privérondleiding

Ontmoet uw gids 's ochtends in de lobby van uw hotel en begin uw reis naar het Zwitserse platteland. Tijdens deze dagtour heeft u de mogelijkheid om een culinair avontuur te beleven, en kunt u ook verleiden tot een van de beste chocolaatjes ter wereld. U proeft ook de Zwitserse nationale kaas en wijn: de beroemdste van de Zwitserse delicatessen. Begin met een chocoladetour in de fabriek van Cailler, waar je de geschiedenis van chocolade zult begrijpen en hoe het gemaakt is. Geniet aan het einde van het bezoek van een onbeperkte chocoladesmaak. 'S Middags bereik je de top van de Moléson-berg en proef je in een typisch Zwitsers chalet, een vriendelijke, handzame kaasmakerij. Daar zult u de beroemde Gruyères-kaas en de "Vacherin Fribourgeois" proberen, twee kazen gemengd voor het typische gerecht, Zwitserse fondue. 'S Middags kunt u wat vrije tijd doorbrengen met een wandeling door de straten van het middeleeuwse dorp Gruyères. Gelegen op een heuvel, kunt u adembenemende landschappen bewonderen. Adem pure berglucht in en hoor koeienbellen in de weilanden die het kleine dorp omringen. Stap weer in de bus om de beroemde stad Montreux te bereiken of ontspan in een comfortabele rit aan boord van de beroemde Golden Express-trein met uitzicht op de prachtige Alpen en geniet van het uitzicht over het meer van Leman (als de optie is geselecteerd). Je laatste stop is op de werelderfgoedlocatie van Lavaux, waar je een glas Zwitserse wijn zult waarderen terwijl je uitkijkt over het prachtige uitzicht. De regio van deze wijngaard is een door de UNESCO erkend gebied. Wanneer je tournee eindigt, zal je lokale gids je terugbrengen naar Genève.

...
Genève: Gruyères Gold Tour met treinrit en proeverijen

2. Genève: Gruyères Gold Tour met treinrit en proeverijen

Bewonder adembenemende landschappen van Gruyères. Adem op de top van de heuvel pure berglucht in en hoor koebellen in de wei. Geniet van authentieke Alpenkaasmaken en word ineens expert in (Zwitserse) kaasfondue door het zelf te bereiden. Het bezoek aan de chocoladefabriek begint rond 10:45 uur en eindigt om 12:00 uur. Na het bezoek ga je van ongeveer 12:20 tot 14:00 uur naar een traditioneel restaurant waar je verschillende soorten lokale kazen, gedroogd vlees en worst kunt proeven, en kunt genieten van de fondueschotel en een klein lokaal dessert. Daarna heb je vrije tijd in het dorp Gruyères van ongeveer 14:15 tot 15:00 uur en dan brengen we je om 15:28 naar de Golden Pass-trein in Montbovon. Ontspan tijdens een comfortabele rit aan boord van de beroemde Golden Express-trein met uitzicht op een prachtig uitzicht over het meer van Genève.

...
Genève: Chocolate Tasting & Gruyères Middeleeuwse dorpstour

3. Genève: Chocolate Tasting & Gruyères Middeleeuwse dorpstour

Geniet van een dagtour door de stad Gruyères, gelegen in de bovenste vallei van de rivier de Saane, en proef enkele van de beroemde levensmiddelen, naast een bezoek aan de chocoladefabriek en de regio Lavaux. Net buiten Gruyères ligt Broc, waar je de Cailler-chocolatfabriek bezoekt en tussen de 20-30 verschillende chocolaatjes en pralines proeft (hoewel je zelf kunt beslissen hoe lang de tour duurt en hoeveel je wilt proeven!) Vertrek vanuit Genève en reis door het land naar Gruyères aan de andere kant van het Meer van Genève. Bewonder onderweg adembenemende landschappen van de omliggende bergen en valleien. Adem de zuivere berglucht in en luister naar het geluid van koeienbellen in de weiden.

...

Sitemap Genève

Wil je alle activiteiten in Genève ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.