Kies data

Gent Activiteiten in kleine groep

Gent Activiteiten in kleine groep: Onze meest aanbevolen

Gent: begeleide stadstocht van 3 uur per mountainbike

1. Gent: begeleide stadstocht van 3 uur per mountainbike

Ontdek wat Gent, behalve de typische bezienswaardigheden, nog meer te bieden heeft. Vertrek vanaf het ontmoetingspunt met een klein groepje van niet meer dan 10 deelnemers en je enthousiaste gids. De helm is voor gebruik tijdens de tour en de drinkfles die je krijgt mag je houden. Tijdens de tocht zal je gids je verrassen met leuke weetjes, straatkunst en verborgen plekjes die de stad te bieden heeft. De route gaat buiten de gebaande paden en brengt je van het stadscentrum helemaal naar de levendige buitenwijken. De semiprofessionele mountainbikes maken dit stedelijk avontuur zeer comfortabel. Neem als aandenken aan de tour een foto en ontvang de rest van de foto's die met een GoPro zijn gemaakt via e-mail.

Gent: Sherlock Holmes Smartphone City Game App

2. Gent: Sherlock Holmes Smartphone City Game App

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van Sherlock Holmes door aanwijzingen te verzamelen als onderdeel van een leuk smartphonespel. Los samen met je collega's, vrienden of familie de moord op een fictief personage op en gebruik de app om de hoogtepunten van Gent te verkennen, waaronder de Sint-Baafskathedraal en het Gentse stadhuis. Begin met het downloaden van de app en spreek vervolgens af op de Korenmarkt in het stadscentrum. Baan je een weg door Gent door de aanwijzingen van de app te volgen. Neem deel aan een avontuur vol hersenkrakers, puzzels en veel Britse humor. Word een eersteklas detective voor een dag en werk samen met Sherlock Holmes. Neem zo lang als nodig is om deze zaak op te lossen en stop om de omgeving te verkennen wanneer je maar wilt tot. Start het spel opnieuw als je er klaar voor bent en vermaak je terwijl je iconische sites tegenkomt, zoals de Sint-Niklaaskerk, de Korenmarkt en de Sint-Baafskathedraal. Maak onderweg foto's met je groep. Hoewel deze game niet gericht is op interactie met je omgeving en je er ook niet over informeren, is het de perfecte activiteit om deze geweldige stad op een leuke en interactieve manier te verkennen. Maak je klaar voor een wandeling langs de mooiste plekjes van de stad.

  • Andere belevenissen
  • Avonturen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Gent

Welke topattracties zijn een must-see in Gent?

Overzicht activiteiten in Gent

Wil je alle activiteiten in Gent ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gent

heel leuk om de stad Gent te ontdekken per fiets. goede mountainbikes, een gemotiveerde ervaren gids en een mooi parcours zorgen voor een hele toffe activiteit.

Zeker de moeite waard. Je ziet alle delen van Gent. De tour guide is heel fanatiek en weet veel over de omgeving.

Leuke toer, met nieuwe ontdekkingen, net even anders. Super enthousiaste gids, met een smile. We loved it.

Een hele enthousiaste gids die je echt heel veel vertelt. Super aanrader.

Veel gezien, leuke info, uitstekende fietsen en goed tempo