Datums kiezen

Gent
Dagtrips

Dagtrips
12 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Gent

82 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Gent

Gent

Andere activiteiten in Gent

Wil je alle activiteiten in Gent bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gent

Gemiddelde beoordeling

4.5
(2 beoordelingen)

Miguel was helemaal geweldig als onze tweetalige gids! Moeiteloos schakelen tussen talen, ons vermaken en verbazen met passie, geduld en grappige grappen. Het verkennen van de steden was geweldig, en zijn coole historische inzichten en perfect getimede humor legden de lat hoog voor andere gidsen?

De excursie zelf is erg leuk, maar wat we het leukst vonden was de gids Miguel. Het regende op ons en er stond veel wind en hij ging daar verder en probeerde in elke situatie de positieve kant te zien. Hij was ook zeer gedisciplineerd en legde ons Gent en Brugge prachtig uit.

Onze gids Veronica was heel duidelijk en beknopt in deze uitleg, we hebben veel geleerd en genoten van deze excursie. Na een kleine tegenslag kon ze het dagschema aanpassen. Ondanks de regen waren deze twee stadjes erg mooi, een must-see!

Een deskundige en zeer vriendelijke gids, de heer Stefan, rondde een over het algemeen uitstekende dagtocht naar deze 2 wonderen van België af! Bedankt voor alles!

Heel goed, eigenlijk had ik er de volgende dag nog eentje willen doen (Amsterdam), maar er waren geen plaatsen meer en we hadden geen dagen meer.