Kies data

Dagtrip vanaf Gent

Veelgestelde vragen over Gent

Welke topattracties zijn een must-see in Gent?

Overzicht activiteiten in Gent

Wil je alle activiteiten in Gent ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gent

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

Hoewel de dag erg regenachtig begon in Brussel, verpestte het de stemming om deze reis te ondernemen niet. EEN MASSIEF dankzij de gids Alvarro. Jonge kerel, super vrolijk en zorgde ervoor dat we allemaal, inclusief ikzelf, onze glimlach ophielden met veel geweldige informatie, fantastische begeleiding en veel grappen onderweg. Ik had hem graag persoonlijk bedankt en uitgenodigd voor een drankje na afloop in Brussel, maar mijn timing was ver weg en ik moest rennen zodra we terugkwamen. Schaamte. Ik hoop echt ooit nog een keer door Alvarro te worden begeleid, hoewel ik niet van plan ben om snel terug te keren naar België. Goed bezig alvarro! Muy bien! Gracias veel.

Het was goed, Brugge is de moeite waard om te bezoeken, ik wou dat we daar langer hadden kunnen blijven. Markeer dat onze gids erg goed is in wat hij doet. Ik hoop dat iedereen goed leest dat zegt. Breng Ur-headset mee, hoewel u deze in 1 euro kunt kopen voor de chauffeur. Genoten van het terugbrengen van de 1488-geschiedenis van de plaats. Stel voor om de boottocht te proberen.

Uitstekende tour, zeer punctueel in al zijn vertrekken. Isa onze gids, erg slim, vriendelijk en hoogopgeleid in de materie, een persoon met passie voor haar werk, het is altijd een plezier om zulke mensen te ontmoeten. Ik raad het ten zeerste aan als je een basis- of algemeen idee van beide steden wilt hebben, het is natuurlijk gewoon een "smaak" van de stad.

Geweldige dag met de reisgroep. Onze schuilplaats Alvaro was grappig en ervaren! We zouden op tijd vertrekken maar 3 mensen waren te laat. Let goed op de tijd zodat anderen niet hoeven te wachten!! Heel onverantwoord van ze. Zonder Alvaro zouden we niet zoveel leren over de 2 mooiste steden van België. Sterk aanbevelen!

De gids, Gamaal, was uitstekend. Een schat aan kennis over zowel steden als België. Hij was buitengewoon vriendelijk en beleefd tegen alle klanten. Hij stelde zich beschikbaar om ieders vragen te beantwoorden. Hij hielp ons online tickets te boeken om het Mystic Lamb te zien.