Gent
Graffiti & urban art

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gent Graffiti & urban art: Onze meest aanbevolen

 • Gent: begeleide stadstocht van 3 uur per mountainbike

  1. Gent: begeleide stadstocht van 3 uur per mountainbike

  Ontdek wat Gent, behalve de typische bezienswaardigheden, nog meer te bieden heeft. Vertrek vanaf het ontmoetingspunt met een klein groepje van niet meer dan 10 deelnemers en je enthousiaste gids. De helm is voor gebruik tijdens de tour en de drinkfles die je krijgt mag je houden. Tijdens de tocht zal je gids je verrassen met leuke weetjes, straatkunst en verborgen plekjes die de stad te bieden heeft. De route gaat buiten de gebaande paden en brengt je van het stadscentrum helemaal naar de levendige buitenwijken. De semiprofessionele mountainbikes maken dit stedelijk avontuur zeer comfortabel. Neem als aandenken aan de tour een foto en ontvang de rest van de foto's die met een GoPro zijn gemaakt via e-mail.

  Een leuke fietstocht waarbij je veel dingen ziet waar jezelf niet meteen naar toe zou gaan. Zeer enthousiaste gids die veel weet te vertellen over de stad Gent. En die een leuke in kijk geeft van de kunst in de stad. Zeker een aanrader!

 • Gent: privéwandeling van 2 uur

  2. Gent: privéwandeling van 2 uur

  Ontmoet je lokale gids bij Kasteel Gravensteen en ga op pad om de stad te verkennen tijdens deze privéwandeling. Zie Het Galgenhuisje, een klein oud gebouw in het stadscentrum waar veroordeelde criminelen op hun straf wachtten. Slenter door de Werrengarestraat en maak foto's voor kleurrijke graffitikunst. Luister naar de verhalen achter elke straathoek en elk gebouw en zie hoe het is om deze stad thuis te noemen met je lokale gids.

Sitemap Gent

Wil je alle activiteiten in Gent ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gent

We hebben een enorm leuke fietstocht gemaakt met onze gids Levi. Hij heeft ons veel verschillende locaties laten zien met grappige wegen er naar toe: dwars door een winkelcentrum, een park, langs studentenplekken, over snelwegen heen, smalle steegjes, langs de rivier, door binnenwijkjes, etc. Hij probeerde steeds tegemoet te komen aan onze interesses. We hebben ons hart opgehaald. Lekker tempo op de fantastisch goede fietsen. En al mijn vragen heeft hij zeer lief beantwoord (ik weet van mezelf dat ik veeleisend ben). Supermiddag! Doen! Helene

Een geweldige afwisselende tour met een super gastheer Christophe. Vele mooie plekken gezien met veel street art, historische plekken en upcoming wijken, waar oud respectvol wordt gecombineerd met nieuw. Eerst wel wat twijfel over de mountainbikes, maar die zijn echter superfijn om mee door de stad te fietsen.

Een leuke fietstocht waarbij je veel dingen ziet waar jezelf niet meteen naar toe zou gaan. Zeer enthousiaste gids die veel weet te vertellen over de stad Gent. En die een leuke in kijk geeft van de kunst in de stad. Zeker een aanrader!

Deze tour is een echte aanrader! Naast de bekende highligts, krijg je vooral de minder bekende pareltjes van deze prachtige stad te zien. Christophe is een fantastische en enthousiaste gids.

Leuke gids die je op originele wijze rond Gent rijdt Laat hele mooie en bijzondere plekken zien