Kies data

Gent Interactieve tours & teambuilding

Gent Interactieve tours & teambuilding: Onze meest aanbevolen

Gent: zelfgeleide speurtocht en stadswandeling

1. Gent: zelfgeleide speurtocht en stadswandeling

Ontdek de hoogtepunten in Gent met een interactieve smartphone app. Wandel door de stad en los locatiegebonden raadsels op tijdens deze wandeling. Bewonder de gotische Sint-Michielskerk en het middeleeuwse kasteel Gravensteen.  Ontdek al wandelend 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Vind aanwijzingen bij elke attractie om je volgende bestemming te onthullen. Profiteer van de uitdaging om logica, verbeelding, observatie en teamgeest te gebruiken om het spel uit te spelen. Voel de spanning van het oplossen van elk raadsel. Start of pauzeer de activiteit wanneer je maar wilt. Bekijk de stad in je eigen tempo. Lees interessante informatie en weetjes. Neem onderweg de tijd om foto's te maken. Onthul een spannende puzzel aan de buitenkant van elke attractie

Gent: chocoladetour met kleine groepen met een lokale gids

2. Gent: chocoladetour met kleine groepen met een lokale gids

Eet je een weg door Gent en geniet van waar België goed in is: chocolade. Hoewel de stad beroemd is om zijn chocoladeproductie, kan het moeilijk zijn om zelf de beste chocolatiers te vinden. Sluit je aan bij een lokale gids om de mooiste plekjes in de stad te vinden. Ontmoet de gids in het centrum van Gent en begin de kronkelende straatjes te verkennen. Bewonder en leer de geschiedenis achter enkele van de beroemde bezienswaardigheden van de stad terwijl je van winkel naar winkel loopt en hun specialiteiten probeert en de geheimen leert achter hoe ze worden gemaakt. Geniet van minimaal 8 zoete lekkernijen en geniet van tijd met vrienden of familie tijdens een interactieve groepsreis. Aan het einde van de activiteit verlaat de gids je in het middeleeuwse centrum van Gent om verder te verkennen.

Gent: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

3. Gent: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

In 1946 was Jos de Seranno voorzitter van de derde grootste studentenvereniging van Gent. En hij had een list bedacht om de grootste te worden. Jos had met de hele vereniging het Gravensteen bezet! Maar ja, dat bracht hem natuurlijk in grote problemen... Help jij Jos binnen 2 uur de geheime uitgang van Gent te vinden? Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Bewonder de Sint-Baafskathedraal, dwaal door de mooie straten en houd de vele historische gebouwen in het stadscentrum in de gaten. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Gent: Historisch stadsverkenningsspel voor smartphones

4. Gent: Historisch stadsverkenningsspel voor smartphones

Word je eigen gids terwijl je een spannend digitaal spel speelt waarmee je Gent in je eigen tempo kunt verkennen. Je telefoon fungeert als je kompas door je uit te dagen raadsels op te lossen en aanwijzingen te geven die je naar je volgende bestemming leiden. Leid je eigen avontuur met spannende taken die alleen jij kunt oplossen. Elke opgeloste taak resulteert in aanwijzingen om een nieuwe site te bereiken. Houd een gestaag tempo aan en voltooi het spel in een uur of neem de tijd om elk detail te bewonderen door het spel te pauzeren en opnieuw te starten wanneer je dat wilt. Gedurende je reis kom je historische bezienswaardigheden tegen zoals de Sint-Michielskerk, de Sint-Jacobskerk, het Kasteel van Gerard de Duivel en de Vrijdagmarkt. Leer interessante legendes en verhalen over het verleden van de stad. Beëindig je expeditie buiten Gravensteen.

Gent: Sherlock Holmes Smartphone City Game App

5. Gent: Sherlock Holmes Smartphone City Game App

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van Sherlock Holmes door aanwijzingen te verzamelen als onderdeel van een leuk smartphonespel. Los samen met je collega's, vrienden of familie de moord op een fictief personage op en gebruik de app om de hoogtepunten van Gent te verkennen, waaronder de Sint-Baafskathedraal en het Gentse stadhuis. Begin met het downloaden van de app en spreek vervolgens af op de Korenmarkt in het stadscentrum. Baan je een weg door Gent door de aanwijzingen van de app te volgen. Neem deel aan een avontuur vol hersenkrakers, puzzels en veel Britse humor. Word een eersteklas detective voor een dag en werk samen met Sherlock Holmes. Neem zo lang als nodig is om deze zaak op te lossen en stop om de omgeving te verkennen wanneer je maar wilt tot. Start het spel opnieuw als je er klaar voor bent en vermaak je terwijl je iconische sites tegenkomt, zoals de Sint-Niklaaskerk, de Korenmarkt en de Sint-Baafskathedraal. Maak onderweg foto's met je groep. Hoewel deze game niet gericht is op interactie met je omgeving en je er ook niet over informeren, is het de perfecte activiteit om deze geweldige stad op een leuke en interactieve manier te verkennen. Maak je klaar voor een wandeling langs de mooiste plekjes van de stad.

Gent: Stadsverkenningsspel met mobiele app

6. Gent: Stadsverkenningsspel met mobiele app

Volg een parcours door de stad Gent. Verken terwijl je naar aanwijzingen zoekt en praat met historische personages! In dit verhaal, gebaseerd op een waargebeurde gebeurtenis, sluit je je aan bij de opstand tegen keizer Karel. Voor een van zijn vele veroveringen eist hij geld, en de trotse Gentenaars zijn er klaar mee. En weet je wat er gebeurt als hij niet krijgt wat hij wil? Hij neemt de stad over met een enorm leger! Het is tijd om actie te ondernemen en hem een lesje te leren. Laten we zijn kasteel bestormen! Je ontmoet interessante personages en helpt ze ontdekken hoe ze zo'n machtige tegenstander kunnen verslaan. In een interessante wending bepaal jij als speler wat je tegen de personages gaat zeggen en zullen ze daar anders op reageren. Deze game is gemaakt om net zoveel van de stad te genieten als van de game zelf. Dus als je een leuke winkel, gezellig restaurant of een gebouw ziet dat je wilt bezoeken, stop het spel dan en geniet ervan. Jij bepaalt wanneer je begint en wanneer je pauze neemt. Het avontuur en de flexibiliteit maken van dit stadsspel een van de leukste activiteiten voor tijdens je verblijf in Gent.

Veelgestelde vragen over Gent

Welke topattracties zijn een must-see in Gent?

Overzicht activiteiten in Gent

Wil je alle activiteiten in Gent ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gent

We zijn net door de stad Gent gereisd met onze twee kleine meisjes van 13 en 14 jaar. Ze zagen de tijd niet verstrijken en bleven bijna de hele periode geconcentreerd Een ontspannen, speelse en open beleving op de monumenten van de stad. Ik raad het aan voor een wandeling met kinderen of kleinkinderen Om in een groep te testen misschien ook Gefeliciteerd en veel succes met je team

Super leuke stadswandeling met opdrachten waarvoor inzicht en juist gebruik van leestekens nodig was ;-) Geweldige ervaring ondanks dat het technisch niet altijd perfect werkte.

Was erg leuk om met z'n 2en te doen. Prima info over de geschiedenus van de stad Gent en leuke route.

enkel wat moeite gehad om de activiteit te openen maar anders een goede ervaring!

Het was leuk, met mijn vriend vonden we deze speelse ontdekking erg leuk.