Datums kiezen

GentInteractieve tours & teambuilding

Gent Interactieve tours & teambuilding: onze aanbevelingen

Gent: chocoladetour met kleine groepen met een lokale gids

1. Gent: chocoladetour met kleine groepen met een lokale gids

Eet je een weg door Gent en geniet van waar België goed in is: chocolade. Hoewel de stad beroemd is om zijn chocoladeproductie, kan het moeilijk zijn om zelf de beste chocolatiers te vinden. Sluit je aan bij een lokale gids om de mooiste plekjes in de stad te vinden. Ontmoet de gids in het centrum van Gent en begin de kronkelende straatjes te verkennen. Bewonder en leer de geschiedenis achter enkele van de beroemde bezienswaardigheden van de stad terwijl je van winkel naar winkel loopt en hun specialiteiten probeert en de geheimen leert achter hoe ze worden gemaakt. Geniet van minimaal 8 zoete lekkernijen en geniet van tijd met vrienden of familie tijdens een interactieve groepsreis. Aan het einde van de activiteit verlaat de gids je in het middeleeuwse centrum van Gent om verder te verkennen.

Gent: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

2. Gent: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

In 1946 was Jos de Seranno voorzitter van de derde grootste studentenvereniging van Gent. En hij had een list bedacht om de grootste te worden. Jos had met de hele vereniging het Gravensteen bezet! Maar ja, dat bracht hem natuurlijk in grote problemen... Help jij Jos binnen 2 uur de geheime uitgang van Gent te vinden? Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Bewonder de Sint-Baafskathedraal, dwaal door de mooie straten en houd de vele historische gebouwen in het stadscentrum in de gaten. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Gent: Sherlock Holmes Self-guided Smartphone City Game

3. Gent: Sherlock Holmes Self-guided Smartphone City Game

Ervaar de opwinding van detective zijn en doe met je team mee aan het spannende Sherlock Holmes-spel. Terwijl hij de vrijheid viert op het Liberty Festival, wordt een man genaamd Balthazar, het hoofd van Homeland Security, dood aangetroffen met een mes in zijn rug. De politie heeft vier verdachten aangehouden en het is aan jou om de zaak op te lossen en de waarheid te achterhalen. Door door de stad te bewegen ontgrendel je opdrachten. Hier vind je personages die bereid zijn om te helpen. Maar de informatie heeft een prijs! Los hun puzzels op, achtervolg daders en speel mee om dichter bij het oplossen van de moord te komen. Tijdens dit moordmysterie kun je je voortgang bekijken op het verdachtenbord. Kun jij de moord oplossen? Speel Sherlock Holmes! BELANGRIJKE GEGEVENS - Datum: om dit spel te boeken moet je een datum kiezen, MAAR je kunt spelen, pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt. - Personen: 1 speler staat voor 1 team. - Let op: deze City Game gebruikt de stad als interactief speelveld, maar geeft geen informatie over de stad!

Gent: 1 uur meeslepende free-roam Virtual Reality-ervaring

4. Gent: 1 uur meeslepende free-roam Virtual Reality-ervaring

Zet de VR-headset op en pak je pistoolcontroller. Jij en je vrienden staan op het punt om naar de virtuele wereld te worden getransporteerd! Eenmaal binnen bent u vrij om te bewegen en te verkennen zoals u wilt - comfortabel en natuurlijk, net zoals u dat in de echte wereld doet. Je bent helemaal ongebonden! Er zijn geen draden of muren die je virtual reality-avonturen in de weg staan. Kies uit zombie-apocalyps, gezinsvriendelijk avontuur, AI die schurkenstaten is geworden, competitieve VR eSports en onze exclusieve Far Cry-ervaring. Bereid u voor op realiteitsveranderende grafische details met meeslepend ruimtelijk geluid, voor diepe onderdompeling en teamcommunicatie. Onze hardware is ontworpen om de meeslepende game-ervaring compleet te maken, waardoor je uiterst nauwkeurig kunt communiceren met de virtuele wereld.

Gent: Zelfgeleide stadsverkenning Outdoor Verjaardagsspel

5. Gent: Zelfgeleide stadsverkenning Outdoor Verjaardagsspel

Het is tijd om samen plezier te hebben en een dag vol onvergetelijke herinneringen te creëren met je geliefde! Bewapen jezelf met je goede humeur, je enthousiasme en je moed om onze gekste missies en uitdagingen uit te voeren! Want tenslotte... Deze dag zal op geen enkele manier eindigen zoals hij begon! Geef daarom dit fantastische cadeau aan degene die de kaarsjes uitblaast en vooral namens het hele team: GELUKKIGE VERJAARDAG

Beschikbare activiteiten

Veelgestelde vragen over Interactieve tours & teambuilding in Gent

Welke andere activiteiten dan Interactieve tours & teambuilding zijn de moeite waard in Gent?

Andere onmisbare dingen om te doen in Gent:

Andere activiteiten in Gent

Wil je alle activiteiten in Gent bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.