Gent
Kerken en kathedralen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gent Buiten de gebaande paden: Onze meest aanbevolen

 • Gent: begeleide stadstocht van 3 uur per mountainbike

  1. Gent: begeleide stadstocht van 3 uur per mountainbike

  Ontdek wat Gent, behalve de typische bezienswaardigheden, nog meer te bieden heeft. Vertrek vanaf het ontmoetingspunt met een klein groepje van niet meer dan 10 deelnemers en je enthousiaste gids. De helm is voor gebruik tijdens de tour en de drinkfles die je krijgt mag je houden. Tijdens de tocht zal je gids je verrassen met leuke weetjes, straatkunst en verborgen plekjes die de stad te bieden heeft. De route gaat buiten de gebaande paden en brengt je van het stadscentrum helemaal naar de levendige buitenwijken. De semiprofessionele mountainbikes maken dit stedelijk avontuur zeer comfortabel. Neem als aandenken aan de tour een foto en ontvang de rest van de foto's die met een GoPro zijn gemaakt via e-mail.

  Een leuke fietstocht waarbij je veel dingen ziet waar jezelf niet meteen naar toe zou gaan. Zeer enthousiaste gids die veel weet te vertellen over de stad Gent. En die een leuke in kijk geeft van de kunst in de stad. Zeker een aanrader!

 • Gent: gepersonaliseerde tour met lokale gids

  2. Gent: gepersonaliseerde tour met lokale gids

  Verken Gent met een vriendelijke Gentenaar die met passie over de stad vertelt, en je graag alle tips geeft om ervoor te zorgen dat je alles uit je bezoek haalt. Leer Gent kennen door de ogen van een lokale gids tijdens een privétour van 2 tot 6 uur. Tref je gids bij je verblijf en leer de buurt kennen tijdens de tour. Ontdek de beste plekken om te eten en boodschappen te doen. Kom ook achter de beste manieren om je door de stad te bewegen en krijg tips over de leukste dingen om te zien en te doen. Aan het einde van de tour zul je je helemaal klaar voelen om zelf door de stad te navigeren. Daarnaast heb je ook alle tips hebt om alles uit je bezoek te halen.

 • Gent: bier- en sightseeingavontuur

  3. Gent: bier- en sightseeingavontuur

  Gent ligt in het Vlaamstalige gedeelte van België. Hoewel de stad een populaire toeristenbestemming is, heeft ze absoluut haar eigen, authentieke lokale sfeer weten te behouden. De stad wordt gekenmerkt door de lokale bevolking, die je in de stemming brengen voor jouw avontuur. In Gent vind je ook fascinerende oude architectuur. Neem de fascinerende geschiedenis van de stad in je op en fotografeer de prachtige gebouwen en stadsgezichten. Vervolgens kun je ontspannen tijdens een 30 minuten durende tocht over het kanaal en krijg je nog meer adembenemende plekken te zien. De  schilderachtige route over het water en de bierproeverij aan boord zullen zeker een onvergetelijk deel van jouw Gentervaring zijn. Naast de bezienswaardigheden betovert Gent je ook met haar fantastische bieren. Deze tour is perfect voor bierliefhebbers. Tijdens de Gentse biertour probeer je 6 heel verschillende biere...

  waren rondgeleid door goeie gids, ging met name van plek naar plek, wat minder cultuur maar was niet erg. leuke plekjes bezocht waar je anders zo langs zou lopen.

Sitemap Gent

Wil je alle activiteiten in Gent ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gent

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 24 beoordelingen

Mevrouw Hildegarde was onze gids. Het was zeer informatief, plezierige tour van een echte local. Nogmaals bedankt, mijn moeder en ik hebben erg genoten. Mijn moeder en ik hebben de luxe gehad van een 'privétour'. Het is zeer aan te bevelen in plaats van lid te worden van een groep.

Erg leuke wandeling langs de bezienswaardigheden van Gent. Katja was onze gids. Zij wist ons zeer te boeien met interessante en leuke weetjes over Gent. Een aanrader!

Een wandeling zoals deze, geeft je een overzicht en gevoel over de stad. Zodanig dat je dan nadien nog meer gerichte bezoeken kan doen.

Een echte aanrader! Onze gids was Sebastiaan. Hij wist enorm veel van Gent, leuke weetjes, humor en sprak goed Engels.

Gids met een interessant verhaal. Veel nieuwe dingen gehoord.