Kies data
Gent

Seizoensgebonden activiteiten

Gent Seizoensgebonden activiteiten: Onze meest aanbevolen

Gent: privéwandeling door de donkere kant van Gent

1. Gent: privéwandeling door de donkere kant van Gent

Verken de minder bekende kant van Gent met je professionele privégids tijdens deze 1,5 uur durende wandeling. Leer meer over de geschiedenis van de stad, ontdek interessante feiten en leer de donkere kant van Gent kennen via oude legendes en mysterieverhalen. Rond de tour af in de middeleeuwse wijk, zeer dicht bij het stadscentrum, met een dieper begrip van Gent. Geniet van een perfecte mix van geschiedenis en duistere verhalen, mythen, oude legendes, interessante feiten en verborgen juweeltjes - alles om je tijd in Gent mysterieus en opwindend te maken. Omdat het een privétour is, kan deze worden aangepast op basis van uw voorkeuren en indicaties. Haltes inbegrepen bij de tour: + Sint-Michielsbrug, + Sint-Baafskathedraal, + Graslei, + Appelbrugparkje, + Gravensteen, + Prinsenhof, + konijn, + Brug van keizerlijke lekkernijen, + Augustijnenklooster, + Patershol, en nog veel meer!

Gent: Magische Kersttour

2. Gent: Magische Kersttour

De exclusieve tour alleen in de kerstperiode! Deze bijzondere tijden brengen magie in Gent. Samen met de professionele lokale gids bezoek je de mooiste ingerichte plekjes van Gent. U zult zich betoverd voelen door de charmante sfeer, die u alleen in deze tijd van het jaar kunt voelen! Wat is het verhaal van de kerstboom? Wie was de eerste ter wereld die het decoreerde? Welke magische dingen kunnen er gebeuren tijdens de kerstperiode? Heb je gehoord van kerstspreuken? Je hoort wonderbaarlijke kerstlegendes over Gent. Je bezoekt de kerstmarkt. Wat maakt het zo populair? Welke lokale producten moeten proeven met kerst? Vul je hart met de vreugde en ervaar de magie van Gent.

Gent: romantische begeleide wandeltocht

3. Gent: romantische begeleide wandeltocht

Ga mee op een exclusieve romantische rondleiding in hartje Gent. Bezoek de meest romantische plekken in de stad die je gezien moet hebben met een professionele lokale gids, perfect voor elke date. Ontdek het verhaal van Sint-Bavo, leer over de Sint-Niklaaskerk en proef de charmante sfeer van de stad. Loop door het centrum, bekend om de middeleeuwse architectuur zoals het 12e-eeuwse kasteel Gravensteen. Verken de beste plekken om een date te hebben in de stad en laat je verrassen door hoeveel historische liefdesverhalen er verborgen zijn in de straten, gebouwen en parken van de stad. Ga naar Het Galgenhuisje, een van de kleinste cafés in Gent, dat oorspronkelijk een viskraam was en in de 18e eeuw een herberg werd. Snuif de bedrijvigheid en sfeer op in dit kleine, gezellige cottage-café.

  • Rondleidingen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Seizoensgebonden activiteiten in Gent

Welke andere activiteiten dan Seizoensgebonden activiteiten zijn de moeite waard in Gent?

Sitemap Gent

Wil je alle activiteiten in Gent ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.