Genève stadstour en boottocht

Genève stadstour en boottocht

Vanaf $82,14 per persoon

Ontdek de oude stad en de internationale wijken van Genève tijdens een 3-uur durende tour te voet, per boot en per tram. Zie de topattracties, zoals de fontein Jet d'Eau in het meer van Genève, de Sint-Pieterskathedraal, de Bloemenklok en meer.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Begintijden 10:00, 14:15
Directe bevestiging
Gastheer of -vrouw
Engels, Frans

Belevenis

Highlights
 • Verken de oude stad van Genève te voet
 • Ontdek de internationale wijk van de stad, met onder andere het VN kantoor
 • Bewonder de fontein in het meer van Genève, de Jet d'Eau, vanaf het land en vanaf het water
 • Ga naar de Bloemenklok
Volledige beschrijving
Deze 3-uur durende stadstour van Genève neemt je mee per bus door de internationale wijken van Genève en langs veel toeristenattracties zoals de prachtige fontein (Jet d'Eau) in het meer van Genève en de geweldige Bloemenklok. Stap terug in de tijd en beleef de fascinerende geschiedenis van Genève tijdens een levendige tour per tram en ga de oude stad dieper in op een informatieve wandeltocht met gids. Gidsen spreken Frans en Engels, sommigen spreken ook Duits, Italiaans en Spaans, afhankelijk van de gids. Maar de tour heeft nog meer in petto voor je, er is namelijk ook een 1-uur durende boottocht over het meer inbegrepen die je de belangrijkste locaties vanaf het water laat zien, zoals de ongewone rotsen van de Pierres du Niton, de waterfontein, de Black Harbour, Villa Diodati, het VN gebouw, Kasteel van Bellerive, de Zeemeermin en meer. Tijdens de boottocht worden drankjes aangeboden.
Inbegrepen
 • Stadstour met gids die Engels en Frans spreek (ook Duits, Italiaans en Spaans afhankelijk van de gids maar niet gegarandeerd)
 • Tour per tram
 • Boottocht
 • Maaltijden
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Trefpunt: Genève Busstation

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De Old Town wordt verkend per minitrein, in gevallen dat de minitrein niet beschikbaar is, wordt het traject te voet afgelegd
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,1 / 5

gebaseerd op 139 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.0/5
 • Vervoer
  4.3/5
 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • veiligheid
  4,5/5
Sorteren op

Dit was een geweldige ervaring. Gabriel was echt voorbereid met veel informatie en humor. We hebben erg genoten van de bustour, de tramtour en de boottocht op het Meer van Genève. De tramrit door de oude binnenstad was een aangename verrassing en werd goed georkestreerd door Gabriel die ons aan het einde ontmoette voor de aansluitende wandeling naar de boottocht. Een geweldige manier om een overzicht van Genève te krijgen!

Verder lezen

29 september 2019

It was very informative tour , but needs a little bit if adjustment . For example it would be nicer if small trolley dropped people off next to boat departure . I do not see a reason why passengers walk from trolley stop to the pier. Also stop on Mont blank can be a little bit longer or additional stop may be added on next to st Peter basilica. But in spite of small inconvenience the tour was very good and i would recommend it

Verder lezen

27 augustus 2019

Vertalen

Wonderful tour!

The tour guide was very nice and knowledgeable about the history of the city. Nice combo to take the bus and walk too see sites for the 1st part of the tour then end it with a boat ride with beautiful views of the city.

27 september 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 4873