Georgioupoli

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Georgioupoli

Wil je alle activiteiten in Georgioupoli ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Georgioupoli

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 181 beoordelingen

Goed georganiseerde kleinschalige tour door leuke gids en chauffeur

De kleine groepstour is ons heel goed bevallen. De route ernaar toe is al prachtig om te zien en de gids wist genoeg te vertellen. Het is leuk om het roze strand van Elafonissi met eigen ogen te aanschouwen. Je moet je niet voorstellen dat al het zand roze is maar je kunt duidelijk genoeg contouren van het roze stand zien. Het water daar is bijzonder helder en je kunt echt ver het water inlopen alvorens het iets dieper begint te worden. Al met al een hele leuke dag gehad.

Super ! Fijne busrit in een kleinere bus, dus iets persoonlijker. Onderweh een stop gemaakt bij een prachtige grot, daarna verder gereden naar het strand. Op het strand genoeg vrije tijd gekregen om heerlijk te relaxen, en wat was het mooi ! Echter viel het een beetje tegen hoe roze het strand was, maar dat ligt niet in handen van het bureau natuurlijk. Verder waren de gids en chauffeur super aardig en gezellig !

Een geweldige dag! Bedankt Kostas en Jorgos!!!

Een prachtige excursie die we met twee geweldige gidsen hebben mogen beleven. Kostas en Jorgos deden echt alles om ons zo veel mogelijk te vertellen, een goede groepssfeer te creëren en ons een onvergetelijke dag te bezorgen. Een absolute aanrader en een mooie aanvulling van een reis naar Kreta.

Superleuke tour gedaan met een erg goede gids. De snelheid wordt gebaseerd op het niveau van de groep.

Super Ausflug, sehr informativ und sehenswert ! Busfahrer und Guide waren einfach nur Spitze