Georgioupoli

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Georgioupoli: de beste attracties

Sitemap Georgioupoli

Wil je alle activiteiten in Georgioupoli ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Georgioupoli

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 210 beoordelingen

We reden eerst naar het strand waar we 4 uur verbleven. We deden ook een tussenstop voor het strand om koffie te drinken en eten te kopen indien je dat wenste. Heel veel toerisme en weinig roze te zien. Op zich een heel mooi strand met rosten maar had toch meer roze verwacht door de foto’s die getoond waren. Om 15:30 zijn we naar een lokaal dorpje gegaan om daar iets te eten en rond 16:45 zijn we naar de grot gegaan. Dit was bewust in de namiddag om drukte te vermijden. Het is lang rijden maar zeer aangenaam. De buschauffeur en gids deden er alles aan om het zo comfortabel mogelijk te maken. Gids gaf veel info doorheen de rit, zeer aanspreekbaar en vriendelijk.

Goed georganiseerde kleinschalige tour door leuke gids en chauffeur

De kleine groepstour is ons heel goed bevallen. De route ernaar toe is al prachtig om te zien en de gids wist genoeg te vertellen. Het is leuk om het roze strand van Elafonissi met eigen ogen te aanschouwen. Je moet je niet voorstellen dat al het zand roze is maar je kunt duidelijk genoeg contouren van het roze stand zien. Het water daar is bijzonder helder en je kunt echt ver het water inlopen alvorens het iets dieper begint te worden. Al met al een hele leuke dag gehad.

Super ! Fijne busrit in een kleinere bus, dus iets persoonlijker. Onderweh een stop gemaakt bij een prachtige grot, daarna verder gereden naar het strand. Op het strand genoeg vrije tijd gekregen om heerlijk te relaxen, en wat was het mooi ! Echter viel het een beetje tegen hoe roze het strand was, maar dat ligt niet in handen van het bureau natuurlijk. Verder waren de gids en chauffeur super aardig en gezellig !

Bus was netjes optijd gearriveerd. Gids was erg grappig en heel duidelijk. Ook de online communicatie verliep super, had vaak binnen een uur (!) antwoord.

Heel mooi, airco in de bus, mooi uitzicht met leuke verhalen over het eiland, mooie stranden, lekker eten onderweg terug. Bedankt Barbara