Belevingen in
Gerona

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Veelgestelde vragen over Gerona

Welke topattracties zijn een must-see in Gerona?

Sitemap Gerona

Wil je alle activiteiten in Gerona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gerona

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.548 beoordelingen

Briljante tour geweldige gids (Sarah) zeer goed geïnformeerd en perfect Engels. De toegevoegde foto's en video's van de Game Throne-scènes en hoe ze werden gewijzigd om elke moderne infrastructuur te 'verbergen' en tijdens de productie werden bewerkt, was erg interessant. Leren over de geschiedenis van Girona was ook interessant, vooral de on-off relatie met de Fransen?

Ona uit Gironaexperience was een geweldige gids. Ze was boeiend en had geweldige verhalen en details over de geschiedenis en architectuur van de stad. De oude stad was ongelooflijk druk vanwege het Bloemenfestival. Ze bracht ons behendig naar de belangrijkste plekken. Haar aanbevelingen voor winkels en restaurants waren geweldig. Ik beveel Ona van harte aan.

Heel veel uitleg van onze gids. Met een grapje hier en daar. Naast de scenes van game of thrones ook nog andere informatie over de stad. Heel mooie stad, heel leerrijk kortom een aanrader!

Mooi overzicht van de oude stad. Susanna was onze gids. Top! Ze wist veel te vertellen en nam ook alle tijd om onze vragen te beantwoorden.

De rondleiding was door onze gids Monica zeer interessant met leuke weetjes verteld.