1. Spanje
  2. Catalonië
  3. Gerona

Gerona: Game of Thrones-rondleiding in een kleine groep

Product ID: 149528
Bekijk gallery
Dompel jezelf onder in de sfeer van Braavos en King's Landing en slenter door de smalle geplaveide straten van de middeleeuwse en joodse wijk van Gerona. Ontdek de filmlocaties van Game of Thrones seizoen 6 en de geschiedenis van de oude stad.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2,5 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Spaans, Engels

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Vergelijk scènes uit de film met de echte filmlocaties
  • Kom meer te weten over de geschiedenis van Gerona
  • Wandel door oud-Gerona en bekijk veel van haar monumenten
  • Ontdek elk verborgen hoekje van de stad
Volledige beschrijving
Ga mee op een intrigerende reis door de nieuwe officiële filmlocatie van Game of Thrones. Onder leiding van een Game of Thrones-expert, die toevallig ook een erkende gids is in de middeleeuwse geschiedenis, bereikt deze rondleiding een heel nieuw niveau. Je reis begint op de beroemde trappen van Saint Marti in het centrum van Gerona. Vanaf hier wandel je langs de schitterende gebouwen en door de smalle straten van de joodse wijk. Deze rondleiding vertelt aan de hand van gebouwen meer over een van de beroemdste middeleeuwse fictieverhalen. Een absolute must do voor GOT-fans dus.

Vanaf de beroemde trappen van de kerk van Sant Martí s'Acosta in de Pujada de Sant Domenech ga je op weg. Je wandelt door de smalle, kronkelende steegjes diep de joodse wijk (Call Jueu) in, door de Claveriastraat, Sant Llorençstraat en de Cúndarostraat. Langs de Kathedraal van Santa Maria gaat het naar de Cartanyà Bisbestraat, in de wijk bij de Casserna dels Alemanys (Duitse hoofdkwartier).

Even later loop je weer terug naar de kathedraal om de barokke façade en de trappen te bekijken die naar het  plein leiden. Vanaf hier ga je naar de straat van Ferran de Katholieke om een blik te werpen op de hamam. Je brengt een bezoek aan Plaça dels Jurats en wandelt verder naar het indrukwekkende Romaanse klooster Sant Pere de Galligans. Ten slotte verken je nog de buurt rondom de kerk van Sant Felui, ook met een grote trap. Al deze locaties figureren in de fictieve steden Braavos en King's Landing. Je gids laat op een Ipad de Game of Thrones-locaties zien zodat je ze kunt vergelijken met de echte locaties in Gerona.

Inbegrepen
  • Lokale gids
Niet geschikt voor
  • Rolstoelgebruikers

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Plaça Sant Feliu, naast River Caffe, oude wijk van Gerona.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Comfortabele wandelschoenen worden aanbevolen
Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,9 / 5
gebaseerd op 95 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,9/5
organisatie
4,8/5
prijs / kwaliteit
4,7/5
veiligheid
4,9/5

Georganiseerd door

Girona Experience

Product ID: 149528