Gerona
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Gerona

Wil je alle activiteiten in Gerona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gerona

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 319 beoordelingen

De tour was fenomenaal. Van het tijdig ophalen tot de comfortabele rit en professioneel rijden tot de haltes en de interactie - het was allemaal geweldig. Arnau gaf geschiedenis en cultuur op elke locatie, samen met een aantal geweldige foto's. Hij dacht vooruit voor alles en liet een aantal speciale pauzes toe, zoals kaarsen aansteken in de kerk in Pals en zwemmen in de Middellandse Zee voor mijn zoon. Zijn persoonlijkheid is luchtig en professioneel en hij gaf geweldig commentaar tijdens de rondleidingen en beantwoordde al onze vragen. Onze groep van 4 volwassenen in de leeftijd van 60, 47, 20 en 20 had een geweldige tijd met het bekijken van de middeleeuwse en Joodse gemeenschappen, leerde over de architectuur en geschiedenis van de sites, geniet van een geweldige Catalaanse lunch in Le Vela samen met GEWELDIGE uitzichten, en de dag afsluiten met een stop op de top van de heuvel bij de vuurtoren voor een paar laatste foto's. Je zult niet teleurgesteld zijn over hem als je gi

Ze waren stipt om ons op te halen bij het hotel, om de reis naar Gerona / Palafruguell / Pals / Costa Brava te maken, vervoer in goede staat, zeer comfortabel, de chauffeur handelde rustig en veilig, alles goed gecoördineerd, de gids zeer voorbereid, hij gaf ons goede informatie over elke plaats die we bezochten, goed geïnformeerd over de plaatsen die we bezoeken, de rondleidingen door Gerona zijn buitengewoon aantrekkelijk, een super plek om te bezoeken, zowel voor het landschap als voor de constructie en geschiedenis van de plaats, het bezoek aan Calella de Palafruguell is een heel mooi strand, alleen hier hielden we niet van het restaurant waar we stopten voor de lunch, zowel het eten als de aandacht, ik zou hier niet meer eten. We toerden door Pals, een charmant stadje met een prachtig uitzicht, daarna gingen we verder naar de Costa Brava waar we baadden, een spectaculair uitzicht. Vanaf hier beginnen we aan onze terugkeer naar Barcelona.

DE TOUR IS ERG INTERESSANT

MOOIE DE REIS, COMFORTABEL HET VOERTUIG, DE GIDS EEN CHARM (MIGUEL), HELAAS WIL IK DE STAART VAN DE LEONE IN GIRONA KUSSEN IK VAL VAN DE TRAP, ZE ROEPEN NOODGEVALLEN ZE HEBBEN MIJ NAAR HET HSPITAAL GEBODEN EN EEN STRAF IK KON HET NIET TOER NAAR DE COSTA BRAVA. IK HEB VEEL BRONCA. DE STADSRAAD MOET WORDEN VERMELD OM EEN BETERE TRAP TE VERWIJDEREN OF EEN BETERE TRAP TE PLAATSEN AANGEZIEN DE MIDDELSTE TRAP IN HET MIDDEN WORDT GEMAAKT OF IK STAP IN DE LEEG EN IK VLIEG EEN KLEINE TAND, NEUS EN BORSTELS OP LICHAAM EN GEZICHT. ER IS NIETS OM DIE LEGENDE VAN DE LEONE'S STAART TE SUGGEREN. GELUKKIG BEN IK AL GOED EN IN ARGENTINI.

Veel auto weinig bezoeken maar gids die heel goed en erg aardig uitlegt?