Getto van Krakau

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Getto van Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.115 beoordelingen

De rondleiding was zeer informatief en interessant ook omdat veel werd gedeeld over Karakau tijdens de bezetting. Het ging dus niet alleen over Oskar Schindler maar dat maakte de tpur niet minder i teressant. Dus echt een aanrader. Ook een hele goede gids die perfect engels sprak.

Wat een prachtige manier van een stad ontdekken. Je komt overal dichtbij. Hele vriendelijke chauffeur die overal tijd voor nam en alles nog eens uitgebreider dan onze Nederlandstalige uitleg beschreef. Echt een aanrader.

We had the best morning! It is such an interesting trip and you see a lot of the history. We were only with the 2 of us in an empty electric car but because of the guide it was incredible. I highly recommend this!

Het parkeren is een probleem, zorg dat je ruim op tijd bent. Zo’n 20 minuten lopen aan de andere kant van de rivier is een winkelcentrum met parkeergarage

Een onwijs leuke tour die je naar plekken brengt die je anders echt niet had gevonden. Dat in combinatie met een onwijs leuke gids met heel veel kennis!