1. Verenigde Staten
  2. Pennsylvania
  3. Gettysburg
  4. Gettysburg National Military Park

Gettysburg: Haunted Civil War Ghost Tour van 1 uur

Product ID: 336206
Bekijk gallery
Bezoek de meest spookachtige plekken in het historische Gettysburg en ontdek de geschiedenis die leefde en leeft in elk gebouw. Elk account dat tijdens onze tour is gehoord, is op feiten gecontroleerd, grondig onderzocht en voortdurend herzien en…
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 1 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Bezoek de meest spookachtige plekken in Gettysburg en ontdek hun geschiedenis
  • Leer weinig bekende feiten en geschiedenis over de burgeroorlog
  • Zie spookachtige gebouwen die bijna 200 jaar paranormale activiteiten hebben ondergaan
Volledige beschrijving
Deze tour is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar de spookachtige geschiedenis van Gettysburg. Nieuwkomers die nog nooit een spooktocht hebben gedaan, zijn net zo welkom als paranormale liefhebbers. Als Amerikaanse geschiedenis je favoriete onderwerp is, zul je feiten horen die je misschien nooit in een schoolboek of klas hebt geleerd. Zelfs die-hard sceptici zijn welkom. Deze spooktocht van 1 uur is voor iedereen die Gettysburg door een meer unieke lens wil zien.

Ontmoet je gids en ga naar het Farnsworth House. Nu een bed and breakfast, was het het grondgebied van Zuidelijke sluipschutters tijdens de Slag om Gettysburg. Beschouwd als een van de meest spookachtige plaatsen van de stad, zijn de Zuidelijke soldaten die ooit binnen waren al lang voorbij, maar sommigen blijven hun aanwezigheid voelen.

Ga vervolgens naar de Hall of Presidents. Nu gesloten, heeft dit voormalige wassenbeeldenmuseum een diepgewortelde geschiedenis van paranormale activiteit. De hal was gevuld met wassen beelden van elke Amerikaanse president en First Lady, donker gebouwd op een voormalige begraafplaats van de burgeroorlog. Gebouwd worden bovenop een begraafplaats is zelden goed nieuws en gasten zullen leren hoe dit gebouw geen uitzondering blijft.

De eindbestemming van deze tour is het prachtige Gettysburg Hotel dat wordt achtervolgd door twee geesten, man en vrouw, uit oorlogstijd. Ze delen een mysterieuze en diepe band, leren hun geheim bekend bij slechts een klein aantal.
Inbegrepen
  • Begeleide wandeltocht
Niet inbegrepen
  • Ophalen en inleveren van het hotel
  • Eten en drinken
  • Fooien

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Rondleidingen ontmoeten elkaar aan de overkant van Mr. G's Gift Shop in "Unity Park", gelegen op 37 Lefever Street, Gettysburg, PA 17325 Je gids houdt een lantaarn vast. Kom 15 minuten voordat de activiteit begint.

Openen in Google Maps ⟶

Vanaf € 19,80 per persoon

Klantenbeoordelingen

Georganiseerd door

US Ghost Adventures

Product ID: 336206