Datums kiezen

Giant's Causeway

Giant's Causeway

Giant's Causeway: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Belfast: Giant's Causeway en Game of Thrones dagtour

1. Vanuit Belfast: Giant's Causeway en Game of Thrones dagtour

Ontdek de schoonheid van Noord-Ierland en de wereldberoemde Giant's Causeway tijdens een tour vanuit Belfast. Bezoek de Giants Causeway, Carrickfergus Castle, Glenarm Castle, Carnlough Harbour, Waterfoot Caves, Cushendun Curfew House, Rope Bridge en The Dark Hedges tijdens het navigeren over de Antrim Coast Road. Nadat u 's ochtends Belfast heeft verlaten, brengt een korte rit u naar de eerste stop van de dag bij Carrickfergus Castle, een 12e-eeuws Normandisch kasteel. Loop rond en maak foto's van het kasteel en de haven. Vervolg de rit langs de Antrim Coast Road en reis door enkele van de negen Glens of Antrim. Dwaal door kleine steden en dorpen en luister naar de mythen en legendes van de feeën en kabouters die in deze Glens wonen. Als u door Glenarm rijdt, passeert u Carnlough Harbour, de Waterfoot Caves en het Cushendun Curfew House. Reis omhoog door Glencorp en Glendunn, langs de kustplaats Ballycastle voordat je aankomt bij het Portaneevy View Point om de Carrick-A-Rede Rope Bridge te zien. Stop om het uitzicht te bewonderen bij de touwbrug en kijk uit over de Mull of Kintyre in Schotland en Rathlin Island. Luister naar de verhalen achter deze bezienswaardigheden voordat je stopt bij de Dark Hedges, bekend als de Kingsroad in de Game of Thrones HBO-serie. Loop tussen de bomen die beroemd zijn geworden door de Game of Thrones, gevolgd door een lunchstop in een traditionele pub (kosten niet inbegrepen). Bezoek later meer locaties uit Game of Thrones. Reis door Carnlough Harbour waar Arya Stark zwom en passeer Magharmorne Quarry waar Castle Black was gevestigd. De finale van de dag is een stop bij de Giant's Causeway waar je kunt verkennen, over de historische stenen kunt lopen en meer te weten kunt komen over de legende van de Giant Finn MacCool. Ontdek hoe en waarom hij de Causeway heeft gebouwd. Nadat uw dag vol ontdekkingen voorbij is, reist u rechtstreeks terug naar Belfast via de binnenlandse route en wordt u weer afgezet in het stadscentrum of bij het kantoor van de activiteitenaanbieder in Queen's Quarter.

Dublin: Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce en Belfast

2. Dublin: Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce en Belfast

Verken de kustlijn van Noord-Ierland tijdens een dagtrip vanuit Dublin in een comfortabele bus. Bezoek iconische bezienswaardigheden, zoals de Giant's Causeway, de Dark Hedges, Dunluce Castle en Belfast. Vertrek vanuit Dublin en reis naar het noorden. Stop onderweg bij een tankstation om te ontbijten, lunch te kopen en even de benen te strekken. De eerste halte: een fotostop van 5 minuten bij de beroemde ruïnes van Dunluce Castle. Daarna ga je naar de Giant's Causeway, die bestaat uit ongeveer 40.000 met elkaar verbonden basaltpilaren. Blijf minstens 2 uur bij deze UNESCO-Werelderfgoedlocatie en bekijk de zeshoekige zuilen, die vaak het 8e wereldwonder worden genoemd. Geniet van het fantastische uitzicht op de Ierse Zee en reis dan ongeveer 20 minuten over 'Dark Hedges', een weg onder een poort van verstrengelde beuken. De beuken werden in de 18e eeuw geplant door de familie Stuart en waren te zien in Game of Thrones en de film Transformers. Ga ten slotte naar Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland en de geboorteplaats van de Titanic. Stap uit naast Belfast City Hall en krijg ongeveer 1,5 uur om de stad te verkennen. Bekijk de bezienswaardigheden, bezoek de winkels en haal een hapje te eten voordat je teruggaat naar huis.

Vanuit Belfast: Giant's Causeway hele dag met gids

3. Vanuit Belfast: Giant's Causeway hele dag met gids

Maak vanuit Belfast een schilderachtige rit naar de meest iconische locaties van Noord-Ierland. Bezoek de Giant's Causeway, Carrick-a-Rede Ropebridge, Cushendun Caves, Carnlough Harbour, Bushmills Distillery en de Dark Hedges. Leer meer over de geschiedenis met live commentaar aan boord. Stap in een comfortabele bus en ga op avontuur. Maak een stop bij Carrickfergus Castle om opvallende foto's te maken. Reis vervolgens langs de Causeway Coastal Route, met stops bij de Caves in Cushendun en Carnlough Harbour, beide beroemd geworden door de tv-show Game of Thrones. Geniet van een korte fotostop bij Portaneevy Viewpoint voor een adembenemend uitzicht op Carrick-a-Rede Ropebridge. Geniet van een heerlijke lunch in pub-grub stijl in de Fullerton Arms in Ballintoy (niet inbegrepen). Ga dan weer aan boord en op weg naar het hoogtepunt van de tocht, de Giant's Causeway. Beklim op het enige werelderfgoed van Ierland de eeuwenoude stenen en ontdek de mythen en legenden rond deze wereldberoemde attractie. Stop na de Giant's Causeway bij de eeuwenoude ruïnes van Dunluce Castle, een kasteelruïne zoals er geen ander ter wereld bestaat. Breng 30 minuten door bij de oudste whiskeystokerij van Ierland, Bushmills. Bezoek de cadeauwinkel of proef deze wereldberoemde en veelgeprezen whiskey. De laatste stop van de dag is bij de adembenemende Dark Hedges, zo herkenbaar uit Game of Thrones. Ontspan ten slotte op de comfortabele terugreis naar Belfast.

Vanuit Belfast: Giant's Causeway rondleiding met gids

4. Vanuit Belfast: Giant's Causeway rondleiding met gids

Vertrek vanuit het centrum van Belfast aan boord van uw luxe touringcar en rijd de wereldberoemde kustweg op, uitgeroepen tot een van 's werelds beste ritten! Onze eerste stop van de dag is het kasteel van Carrickfergus, waar je tijd hebt om snel een foto te maken. Het kasteel werd in de 12e eeuw gebouwd door de Noormannen en ziet er zelfs vandaag de dag nog steeds fantastisch uit. Vervolgens reizen we door de valleien van Antrim en navigeren we over de krappe beroemde kustweg naar de haven van Carnlough, een pittoresk Iers vissersdorpje dat de tijd bijna is vergeten. Stap uit en strek de benen, verken de haven of pak wat te drinken en maak gebruik van de toiletten. We reizen nu dieper de glens van Antrim in en naar de grotten van Cushendun, ontdekken de adembenemende grotten en genieten van spectaculaire uitzichten over de Mull of Kintyre in Schotland, die gemakkelijk te zien is op elke heldere dag. De iconische donkere heggen is onze volgende aanloophaven en is een van de meest instagrambare plekken in Noord-Ierland. Je krijgt de kans om langs de beroemde weg te lopen en ook op eigen kosten te lunchen in de plaatselijke pub. Na de lunch stappen we weer in de bus en gaan naar het hoogtepunt van de tour, de Giant's Causeway. Op de enige werelderfgoedlocatie van Ierland kun je enige tijd doorbrengen met klimmen over de oude stenen en genieten van de mythen en legendes die deze wereldberoemde attractie omringen, zonder extra kosten! Na de Giant's Causeway maken we een korte stop bij de oude ruïnes van Dunluce Castle, waar je snel een foto kunt maken voordat we teruggaan naar het centrum van Belfast voor het laatste deel van de tour.

Dublin: Giants Causeway, Dark Hedges, Dunluce en Belfast Tour

5. Dublin: Giants Causeway, Dark Hedges, Dunluce en Belfast Tour

Tour langs de hoogtepunten van Noord-Ierland op een dagtrip vanuit Dublin aan boord van een comfortabele touringcar. Verken iconische locaties zoals de Giant's Causeway van UNESCO, de ruïnes van Dunluce Castle, Dark Hedges en Belfast. Vertrek vanuit het centrum van Dublin en geniet van het glooiende groene landschap en historisch commentaar terwijl je over de Ierse grens over de snelweg M1 reist. De verkeersborden veranderen van mijlen in kilometers wanneer u de Europese Unie verlaat en het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland binnenrijdt. Als u halverwege de ochtend aankomt in Co. Antrim, heeft u een panoramisch uitzicht op Glens of Antrim, Whitepark Bay, Portbradden, Causeway Coast, Mull of Kintyre, Rathlin Island en op heldere dagen de kust van Schotland. Je eerste stop op Noord-Ierse bodem is meestal bij Dark Hedges - een verbazingwekkende laan met ineengestrengelde beukenbomen die in de 18e eeuw werden geplant door de plaatselijke familie Stuart om de toegang tot hun landgoed en boerderij te bepalen. Dark Hedges is griezelig mooi en is door Game of Thrones en Transformers tot een van de iconische bezienswaardigheden van Noord-Ierland gemaakt. Blijkbaar wordt de weg achtervolgd door een geest - dus we zullen hier maar kort stoppen voor frisse lucht en foto's. Bezoek daarna de spectaculaire ruïnes van Dunluce Castle voor een uitgebreide rondleiding inclusief betaalde toegang. Dit is de voormalige residentie van de McDonnell-clan, beroemd geworden als House of Greyjoy in Game of Thrones en door velen beschouwd als het meest romantische kasteel van Ierland. Als we het gebied verlaten, rijden we langs de Causeway Coastal-route tussen Dunluce en Ballycastle - een van de meest dramatische schilderachtige wegen ter wereld. Er is tijd voor de lunch, meestal in een goede lokale pub, café of restaurant met opties voor elke smaak. Neem anders gerust een lunchpakket mee. Het hoogtepunt voor velen is ongetwijfeld de UNESCO Giant's Causeway. Vulkanische activiteit creëerde de 37.000 basalt "opstap" -kolommen en spectaculaire formaties. Locals zullen je vertellen dat het eigenlijk een lokale krijger Giant was met de naam Fionn. Geniet van de lokale legende van je gids en maak dan je eigen keuze. Je zult minstens 90 minuten genieten bij Giant's Causeway - de perfecte hoeveelheid tijd op basis van 25 jaar feedback van gasten. Sluit de dag af met een oriëntatietour door Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland. Hoogtepunten zijn het stadhuis, Victoria Square en het beroemde Titanic Dock, waar in 1912 de wereldberoemde oceaanstomer Titanic werd gebouwd. Je tour brengt je terug naar het centrum van Dublin met voldoende tijd voor late dinerarrangementen, entertainment en rust.

Vanuit Belfast: Giant's Causeway-tour van een hele dag

6. Vanuit Belfast: Giant's Causeway-tour van een hele dag

Tijdens deze dagexcursie naar de Giant's Causeway verlaat je 's ochtends Belfast met je Ierse gids en reisgenoten voor een rit door het glooiende boerenland van County Antrim naar de noordkust van Ierland - een gebied met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Donkere hagen (foto's) Stop voor foto's en frisse lucht bij een van de meest verbazingwekkende natuurverschijnselen in Noord-Ierland, de Dark Hedges. De bomen zijn eeuwen geleden geplant door de familie Stuart om indruk te maken op gasten die hun landgoed bezoeken. Veel gasten zullen Dark Hedges herkennen als de King's Road uit HBO's Game of Thrones. Carrick-a-Rede (foto's) Geniet van een fantastisch uitzicht over de touwbrug. Traditioneel bouwden vissers de brug naar Carrick-a-Rede Island over een kloof van 23 meter diep en 20 meter breed om zalm uit hun netten te halen. Geniet van het uitzicht op de Mull of Kintyre in Schotland en Rathlin Island. Unesco Reuzenverhoogde weg De Giant's Causeway wordt vaak beschreven als het 8e wereldwonder, en als je eenmaal de site hebt bezocht, zul je snel zien waarom. Het gebied bestaat uit ongeveer 40.000 zeshoekige basaltkolommen die 60 miljoen jaar geleden zijn gevormd tijdens een vulkaanuitbarsting. Dit is een van 's werelds grootste natuurlijke attracties, hoewel veel Ieren hartstochtelijk geloven dat de verhoogde weg is aangelegd door de Keltische krijgerheld Finn McCool. Tijdens deze tour heb je gegarandeerd 2 uur op de Giant's Causeway voordat je terugkeert naar Belfast. De toegangsprijs voor het bezoekerscentrum is niet inbegrepen, aangezien het Unesco-werelderfgoed eigenlijk helemaal gratis is voor het publiek. Op basis van jarenlange feedback van gasten geven gasten de voorkeur aan de best mogelijke prijs voor de totale tour en kunnen vervolgens ter plaatse individuele beslissingen nemen of ze toegang willen tot het aangrenzende bezoekerscentrum tegen betaling aan de deur . Dunluce Castle (Het huis van Grauwvreugd) Maak een fotostop bij de ongelooflijke ruïnes van Dunluce Castle (toegang niet inbegrepen), de thuisbasis van de familie McQuillan die het fort ongeveer 500 jaar geleden bouwde. Fans van Game of Thrones zullen House of Greyjoy meteen herkennen. Dunluce Castle, een van de meest spectaculaire kasteelruïnes ter wereld, ligt bovenop kliffen die instorten in de Noord-Atlantische Oceaan beneden. De dramatische geschiedenis van geweld, intriges en rebellie van het kasteel wordt geëvenaard door het schandaal en verraad gepleegd door de Greyjoys in Game of Thrones. Geniet van betaalde toegang en ongeveer 60 minuten om deze meest romantische ruïnes, terreinen en omgevingen te verkennen. Aankomst Belfast De tour eindigt in de late namiddag in Belfast, waardoor er voldoende tijd is voor verfrissingen, rust, avondeten en entertainment.

Dublin: rondleiding Giant's Causeway, Dark Hedges & Titanic

7. Dublin: rondleiding Giant's Causeway, Dark Hedges & Titanic

Met een vroege start in Dublin is deze tour ontworpen om je naar de beste locaties in Noord-Ierland te brengen en het meeste uit je dag te halen. Geniet van een ontspannen reis en luister naar de verhalen en geschiedenis van de gids terwijl we je meenemen op een avontuur dat je nooit zult vergeten. De eerste stop van de dag is bij de Giant's Causeway. Dit UNESCO werelderfgoed is werkelijk een lust voor het oog. Dankzij de duizenden in elkaar grijpende basaltkolommen die zich over de kustlijn verspreiden kun je ontdekken hoe een vulkaanuitbaarsting deze vreemde rotsformatie duizenden jaren geleden vormde. Of misschien is het de legende Finn McCool zelf die de rotsformatie heeft gemaakt terwijl hij vocht tegen de Schotse Reus? Het kasteel van Dunluce ligt om de hoek. Breng hier 10 minuten door met uitzicht op de Atlantische Oceaan en hoor de golven tegen de rotsen beuken. Bekijk het kasteel vanuit een spectaculaire hoek. De majestueuze ruïnes liggen op een steile klif, en de muren zijn vol geschiedenis en mythen. Een perfecte plek voor een onvergetelijke foto! Op reis door de Glens van Antrim bezoeken we de Dark Hedges. Game of Thrones heeft de plek nog beroemder gemaakt als Kings Road. Hier loop je over de laan met beukenbomen. De bomen zijn meer dan 200 jaar geleden geplant als een prachtige ingang voor het nieuwe huis van James Stuart en tot de dag van vandaag maakt de laan indruk op bezoekers. In Belfast bereik je de laatste halte - en het laatste hoogtepunt - van de dag. De wereldberoemde Belfast Titanic Exhibition strekt zich uit over negen galerijen. Met special effects, attracties, reconstructies op ware grootte en interactieve elementen verken je het verhaal van de Titanic, vanaf haar ontwerp in Belfast begin 1900, via haar bouw en tewaterlating, tot haar beruchte eerste reis en catastrofale ondergang. De reis gaat verder dan de nasleep van het zinken, namelijk van de ontdekking van het wrak tot in het heden in het Ocean Exploration Centre. Het ticket voor de tentoonstelling is bij de tour inbegrepen, dus grijp je kans om de attractie te zien. Als er tijd voor is, stoppen we in Belfast voor een korte pauze voordat we terugkeren naar Dublin, waar je op tijd terug bent voor een geweldig avondje uit om deze topdag af te sluiten!

Vanuit Belfast: Giant's Causeway en Game of Thrones dagtour

8. Vanuit Belfast: Giant's Causeway en Game of Thrones dagtour

Bezoek Carrickfergus Castle, Carnlough Harbour, de Cushendun-grotten en loop langs King's Road tijdens een rondleiding langs filmlocaties van Game of Thrones vanuit Belfast. Geniet overdag van wat vrije tijd op de Giant's Causeway en een fotostop bij Dunluce Castle. Nadat je het centrum van Belfast hebt verlaten, reis je naar de eerste stop bij Carrickfergus Castle, een prachtig 12e-eeuws Normandisch gebouw. Loop rond en maak foto's van de haven en het prachtige kasteel. Vervolg de rit over de Causeway-kustweg rond en door de Glens of Antrim. Navigeer door kleine steden en dorpen en hoor over lokale legendes en verhalen van je gids. Bezoek Carnlough Harbour en ontdek volledig een belangrijke Game of Thrones-locatie die in seizoen 6 dienst deed als Bravoos. Deze locatie fungeert ook als een verfrissingsstop waar snacks kunnen worden gekocht en toiletten kunnen worden gebruikt. Reis naar de Cushendun-grotten die meer dan eens in de hitshow werden gebruikt. Sir Davos Seaworth en Lady Melisandre landden aan land in seizoen 2 - Melisandre bevalt van een angstaanjagende schaduwbaby, en in seizoen 8 de beroemde strijd tussen Jaime Lannister en Euron Greyjoy. Reis vervolgens naar The Dark Hedges, ook wel bekend als King's Road. De beroemde weg was waar Arya Stark ontsnapte uit King's Landing, vermomd als een jongen. Loop langs de beroemde met bomen omzoomde weg die een beroemde Instagrambare plek is geworden. Lunch kan ook op eigen kosten worden gekocht. Ontdek na de lunch de Giant's Causeway waar je de historische stenen kunt verkennen en over de legende van de Ierse reus Finn MacCool kunt wandelen. Ontdek hoe en waarom hij de Causeway heeft gebouwd. Geniet ten slotte van een kort fotomoment in het kasteel van Dunluce, dat beroemd was als zetel voor House Greyjoy. Reis rechtstreeks terug naar Belfast via de binnenlandse route en laat u weer afzetten op de vergaderlocatie in het centrum van Belfast, naast het trein- en busstation Great Victoria Street.

Dublin: Giant's Causeway & Belfast (Black Taxi of Titanic)

9. Dublin: Giant's Causeway & Belfast (Black Taxi of Titanic)

Vertrekpunten: 7:00 uur bij Starbucks Café, 1 College Green, Dublin 2 7:05 uur bij het buskantoor in Dublin, 59 O'Connell Street, Dublin 1 Reis door de Boyne Valley op een dagvullende tour vanuit Dublin. Bij aankomst in Belfast kun je kiezen voor een politieke sightseeingtour in een iconische zwarte taxi of een bezoek aan de Titanic Experience. Tijdens de zwarte taxitour zie je plaatsen die een sleutelrol hebben gespeeld in de politieke geschiedenis van de stad, zoals de Falls en Shankill wijken. Leer meer over de industriële wortels van Belfast en de 4 decennia van burgerlijke onrust aan het eind van de 20e eeuw. Teken de vredeslijn, de torenhoge muur die de gemeenschappen verdeelt, en lees de politieke muurschilderingen. Een gids vertelt over zijn eigen familie-ervaringen om je rondleiding een persoonlijk tintje te geven. Je kunt ook naar 's werelds grootste state-of-the-art Titanic-ervaring gaan in het nieuwe Titanic Quarter in Belfast, gevestigd in de voormalige scheepswerven van Harland and Wolf. Herbeleef de tragische reis van het lijnschip, het zinken en de veelbewogen ontdekking op de zeebodem aan de hand van tentoonstellingen die de bouw, de lancering en de geschiedenis uitleggen in 9 verschillende galerijen. Normaal gesproken wordt de Carrick A Rede Rope Bridge bezocht. Deze is momenteel echter gesloten voor touroperators en het is nog niet duidelijk wanneer hij weer opengaat. Als alternatieve attractie kun je het zeer populaire Dunluce Castle bezoeken. Geniet van dit historische kasteel dat meer dan 500 jaar oud is en dat dramatisch gelegen is op de rand van een klif boven de Atlantische Oceaan. Ontdek dit kasteel dat is gebruikt voor filmopnamen zoals Game of Thrones. Bezoek en bekijk het kasteel en het terrein gedurende 30 minuten. Kom aan bij het UNESCO Werelderfgoed Giant's Causeway, meer dan 60 miljoen jaar geleden gevormd door vulkaanuitbarstingen. Bewonder de kenmerkende rotsformaties die bijna 18 mijl van de kustlijn beslaan. Wandel naar de formaties die bekend staan als "The Wishing Chair", "Giant's Boot" en "Giant's Organ". Leer de legende van de Ierse reus Finn McCool, waarvan wordt gezegd dat hij de maker van de Causeway is. Hier heb je de mogelijkheid om te lunchen in een aantal gelegenheden bij de Causeway. Met 2,5 uur is er ruim voldoende tijd om te lunchen en dit fantastische kustlandschap te bewandelen. Rijd verder langs de kust van Antrim, langs een spectaculair landschap van stenige kusten, beboste valleien en beschutte haventjes. Bekijk de overblijfselen van Dunseverick Castle en bewonder het uitzicht op de Mull of Kintyre. Op een heldere dag kun je Schotland in de verte zien liggen. De route terug naar Dublin is anders dan de route naar de Causeway eerder op de dag, waardoor je van een ander landschap kunt genieten. Arriveer rond 20.15 uur weer in het centrum van Dublin en geniet van de rest van je avond. De gids staat klaar om je te helpen met aanwijzingen of informatie die je nodig hebt.

Vanuit Dublin: Giant's Causeway & Belfast Titanic met ticket

10. Vanuit Dublin: Giant's Causeway & Belfast Titanic met ticket

Ontdek de natuurlijke pracht van de door UNESCO beschermde Giant's Causeway in Ierland en verken het Titanic Museum in Belfast met een inbegrepen toegangsbewijs op een begeleide dagtrip vanuit Dublin. Reis met de bus, stop bij de Dark Hedges en Dunluce Castle, met vrije tijd in Belfast. Bezoek het Titanic Museum en breng 1,5 uur door met het leren van het verhaal van de Titanic oceaanstomer en haar noodlottige eerste reis. Het verhaal komt tot leven met innovatieve technologie, schaalmodellen en meer. Bekijk de Giant's Causeway, bestaande uit ongeveer 40.000 in elkaar grijpende basaltkolommen. Breng 1,5 uur door om dicht bij dit UNESCO-werelderfgoed te komen, vaak het 8e wereldwonder genoemd. Je hebt de tijd om langs de kliffen te wandelen met uitzicht op de Causeway en prachtige foto's te maken, voordat je een wandeling maakt over de Giant's Causeway zelf. Maak een fotostop bij het prachtige Dunluce Castle. Deze 13-eeuwse kasteelruïne is een van de meest fotogenieke monumenten in Ierland. Stop 15-20 minuten bij de Dark Hedges. Deze eeuwenoude laan met beukenbomen was te zien in films (Transformers) en op televisie (Game of Thrones). Verken Belfast ongeveer 30 minuten. Zie de Big Fish, Albert's Clock, St. Anne's Cathedral. Je hebt tijd om wat boodschappen te doen en wat te eten te kopen voordat je terugkeert naar Dublin.

89 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Giant's Causeway

Wil je alle activiteiten in Giant's Causeway bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Giant's Causeway

Gemiddelde beoordeling

4.6
(11.214 beoordelingen)

We hebben een fantastische dag gehad tijdens deze reis! Onze gids was fantastisch, echt deskundig, vriendelijk en grappig. Het enige kleine minpunt is dat er een paar zeer korte stops zijn bij The Rope Bridge en de whiskydistilleerderij; het voelt alsof het beter zou zijn om het een of het ander te hebben en meer tijd te hebben om naar beneden te lopen en de touwbrug over te steken of om tijd vrij te maken voor een rondleiding door de distilleerderij.

Alles was goed geregeld. Onze guide was grappig en heel informatief. Alleen was het eerst onduidelijk in welke bus we terecht moesten in de ochtend. Er waren meerdere bussen op hetzelfde punt van het zelfde bedrijf. Op een gegeven moment hebben maar moeten vragen op welke bus we moesten, omdat dit onduidelijk was aangegeven. Het zou handiger zijn als ze een bordje bij het raam doen waar welke bus naar toe gaat.

Ahmed Bahaa, deze man is een charme, hij heeft ons veel geholpen, hij nam ons mee naar de beste tempels en meest emblematische plaatsen, zeer attent en vriendelijk, hij legde heel goed alles uit wat we moesten doen tijdens de ingang van de tempels, zeer attent aan iedereen en om te helpen. Te allen tijde bedankt, echt heel dankbaar voor uw gezelschap en vriendelijkheid.

Ik had het geluk dat ik dit seizoen het beste weer had, maar ik was tevreden met alles, inclusief de inhoud, het schema en de tijdsbesteding. Giant Goesway was een geweldige combinatie van het verkennen van de natuur en de stad Belfast. Ook was de gids verfrissend en erg aardig. Ik raad het iedereen aan. Bedankt voor de beste tour?

Er zou meer interactie kunnen zijn op de GOT-locaties, hij reed er gewoon langs en dat was het.