Kies data

Gibralfaro

Gibralfaro: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Málaga: stadstour per elektrische tuktuk

1. Málaga: stadstour per elektrische tuktuk

Ga mee op een elektrische tuktuk-tour door Málaga en ontdek de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte kennismaking met Malaga terwijl je gids je locaties aanbeveelt die je tijdens jouw verblijf kunt bezoeken. Bewonder de buitenzijde van de kenmerkendste monumenten van Málaga, waaronder het Gibralfaro-kasteel, het Alcazaba en het Pompidou Museum. Rijd door La Malagueta Beach en Marina Square. Zie de Bank van Spanje, en de arena La Malagueta. Verken de straten van Málaga.

Malaga: 3 uur historische Segway Tour

2. Malaga: 3 uur historische Segway Tour

Begin uw tour in de belangrijkste winkelstraat, Calle Larius. Bezoek vervolgens de oude gotische kathedraal, passeer het Pablo Picasso Museum en leer over het oude Moorse fort Alcazaba. Reis helemaal naar het kasteel van Gibralfaro en geniet van een adembenemend uitzicht over de stad. Na een korte pauze bezoekt u Plaza de Torros, een stierenvechtarena en glijdt u langs de kust van Malagueta. Vaar vervolgens over de hoofdstraat van de stad door het stadspark naar het Zeeplein. Terwijl je verkent, zal je vriendelijke en ervaren gids de meest interessante feiten over de stad met je delen. Deze tour is een geweldige kans om niet alleen de bezienswaardigheden van de stad te verkennen, maar ook om te leren over de rijke geschiedenis van Malaga.

Malaga: stadstour met elektrische auto en wandeling door historisch centrum

3. Malaga: stadstour met elektrische auto en wandeling door historisch centrum

Een leuke rondreis, anders voor reizigers die Malaga op een duurzame manier willen leren kennen. Leef en voel Malaga met lokale gidsen die in elektrische auto's Renault Twizy of Citroen Ami rijden. De voertuigen gaan met een ingebouwde App en via GPS slaat het de bezienswaardigheden van de stad over. De gids gaat in een ander voertuig, om niet bang te zijn om te verdwalen. Met twee haltes bij de belangrijkste uitkijkpunten van de stad. Met de voertuigen leert u het belangrijkste deel van de stad en de visserswijken kennen en met de wandeltocht het historische centrum.

Málaga: rondrit per Segway door de stad

4. Málaga: rondrit per Segway door de stad

Verken de stad Málaga op een leuke en unieke manier zonder zweten. Je kunt met een Segway een stadstocht van 1 of 2 uur maken, of je kunt ervoor kiezen om het platteland over onverharde wegen te verkennen. Na aankomst krijg je eerst een introductie van 10 minuten om te leren hoe je een Segway moet gebruiken en besturen. Ga daarna naar Calle Marques de Larios en Plaza de la Constitucion in het hart van het stadscentrum. Bekijk de musea van Carmen Thyssen en Picasso en vervolg je tocht door het centrum naar de prachtige kerk Iglesia Parroquil de Santiago. Ga dan naar de Plaza de la Merced en de geboorteplaats van Picasso. Maak een kalmerende rit door een nabijgelegen park en bezoek de haven met de onlangs gerestaureerde werven. Rijd over een bosweggetje naar Gibralfaro Parador, vanwaar je een prachtig uitzicht over de stad hebt. Geniet van een pauze voor een kopje koffie of een biertje, voordat je naar de promenade langs het strand gaat. Tijdens deze rondrit kun je ook een tocht over onverharde paden maken, in plaats van de stad te bezichtigen. Als je van het buitenleven en wat meer avontuur houdt, kies dan voor een rit door één van de mooiste natuurgebieden die Málaga te bieden heeft.

Cruiseterminal ophalen. Malaga in 2 uur met de elektrische auto

5. Cruiseterminal ophalen. Malaga in 2 uur met de elektrische auto

Maak kennis met en bezoek de meest emblematische plekken van Malaga en de minder bezochte gebieden terwijl je met een elektrische auto reist. Begin de tour in Calle Alamos, in het centrum van Malaga. Ga door het historische gebied (Paseo del Parque, La Catedral, Museo de Málaga, Ayuntamiento, Puerto de Málaga, Mirador de Gibralfaro) en het minder bekende gebied zoals de visserswijken Pedregalejo en El Palo. Stop tijdens de tour twee keer, zodat je van het uitzicht kunt genieten. Beëindig de tour terug bij het startpunt in Calle Alamos.

Heerlijk Malaga: een wandeltocht

6. Heerlijk Malaga: een wandeltocht

Bereid je voor om talloze pleinen tegen te komen, elk met zijn eigen verhaal. Malaga's stadsbezienswaardigheden zullen zeker je hart veroveren met zijn rijke geschiedenis, architectuur en geweldige fotomomenten. Malaga is een stad vol historische plekken, zoals de Alcazaba, een van de grootste Arabische forten in Andalusië, of het Gibralfaro-kasteel, dat de beste uitzichten biedt. De stad Malaga, de toegangspoort tot Zuid-Spanje, en de Costa del Sol, de geboorteplaats van Picasso en met een van de beste klimaten van Europa. Is de winter koud in Malaga? in de winter heerst er een milde temperatuur in Malaga. Maak je klaar om Malaga vanuit een ander perspectief te ervaren. Een lokale charismatische gids onthult interessante feiten over het fantastische Malaga.

Málaga: privérondleiding met highlights en zonsondergang

7. Málaga: privérondleiding met highlights en zonsondergang

Op Plaza de la Constitución en de beroemde Calle Larios gaat je wandeling van start. Je bekijkt eerst de kathedraal, het Romeinse Theater en de Alcazaba, en daarna het beeldschone subtropische Paseo del Parque, een park op een steenworp afstand van de nieuwe haven. Kuier door de smalle Moorse straten van de oude stad langs beroemde monumenten, maar bekijk ook de favoriete geheime hoekjes van de locals. De fascinerende geschiedenis van de stad gaat 3000 jaar terug. Jij komt er al wandelend alles over te weten. Laat je bijvoorbeeld inwijden in het verhaal achter 'La Farola', de vuurtoren van Málaga aan het strand van La Malagueta. Maar ontdek ook waarom de gegrilde sardientjes, of espetos , zo belangrijk zijn in de keuken van de Costa del Sol. Na afloop maak je een wandeling op een geplaveid pad naar het hoogste uitkijkpunt van de stad. Je gids laat je op de weg omhoog de overblijfselen van de oude moorse vestingsmuur zien en vertelt je hoe het leven in Málaga veranderde na de herovering door de christenen. Eenmaal op de top heb je vanaf het uitkijkpunt een fantastisch weids uitzicht over de baai van Málaga. Ontspan, bewonder de mooie zonsondergang, en schiet meteen wat mooie plaatjes. Je gids brengt je terug naar het centrum van de stad en geeft je nog wat laatste tips mee waarmee je je verblijf nog leuker kunt maken.

Malaga: privéwandeling van 2 uur

8. Malaga: privéwandeling van 2 uur

Ontdek de schoonheid van Malaga tijdens deze privéwandeling. Nadat je je gids hebt ontmoet, bezoek je het Romeinse theater in opdracht van Caesar Agustus. Bewonder vervolgens de Arabische architectuur van het Alcazaba en bewonder de imposante muren van het kasteel en fort van Gibralfaro. Leer meer over het kasteel van je lokale gids. Wandel vervolgens door de Alcazabilla-straat en luister vanuit je gids naar verhalen, legendes en belangrijke feiten over de stad terwijl je je weg baant naar de geboorteplaats van Pablo Picasso. Ontdek zijn speeltuin, de kerk waar hij werd gedoopt en het Picasso-museum waar je veel van zijn beroemdste kunstwerken kunt bewonderen. Je kunt ook de buitenkant van de kathedraal bewonderen en meer te weten komen over de bouw en het artistieke erfgoed. Rond de tour af langs het Constitution-plein en de Larios-straat en leer alles over deze handelsstraat en het belang van de markies van Larios in de hedendaagse geschiedenis van Malaga. Omdat dit een privétour is, heb je ook de mogelijkheid om op eigen kosten het interieur van de kathedraal, het Alcazaba of het Picasso-museum te bezoeken.

Malaga: 1,5 uur durende kleine groepswandeling

9. Malaga: 1,5 uur durende kleine groepswandeling

Ontdek eerst de archeologische vindplaats, het Romeinse theater in opdracht van keizer Julius Cesar August, het Alcazaba met 2 Arabische paleizen erin en het kasteel Gibralfaro. Hoor over het kasteel van je gids en leer hoe het werd gebruikt om de hele stad Malaga te besturen en in de gaten te houden. Wandel vervolgens door de Alcazabilla-straat en luister naar verhalen, legendes en belangrijke feiten over de stad, totdat u de geboorteplaats van Pablo Ruiz Picasso bereikt. Ontdek zijn speeltuin, de kerk waarin hij is gedoopt en het museum van Picasso, waar een grote collectie van zijn werken te zien is. Geniet van de bezienswaardigheden van de kathedraal en leer meer over de constructie en het belangrijkste artistieke erfgoed. Rond de tour af langs het Constitution Square en Larios Street, terwijl je lokale gids de geschiedenis van deze winkelstraat en het belang van de markies van Larios in de hedendaagse geschiedenis van Malaga deelt.

Málaga: panoramische privétour per auto met fotostops

10. Málaga: panoramische privétour per auto met fotostops

We vertrekken vanuit uw hotel, appartement of de haven, de chauffeur en de gids wachten op u. Tijdens deze panoramische tour zullen we verschillende stops maken om foto's te maken met het comfort van dichtbij de auto te zijn en met uitleg van onze officiële gids. 1. Geniet van een prachtig uitzicht op de haven van Málaga en de historische wijk. Ga vervolgens verder naar Mercado Atarazanas (Ataranzas-markt), zo genoemd omdat het de plaats inneemt waar de Nasrid-scheepswerven (dwz ataranzas) stonden. De hoofdpoort is bewaard gebleven. Ze zeggen dat als je een stad goed wilt leren kennen, je eerst de markt moet bezoeken. (Hier hebben we onze eerste PhotoStop als de markt open is en we naar binnen kunnen) 2.Calle Larios en Plaza la constitución vormen de iconische Calle Larios, de belangrijkste winkelstraat van Málaga waar 's werelds toonaangevende merken hun winkels hebben. Volg deze vervolgens tot aan Plaza de la Constitución, het hart van de historische wijk van de stad. 3. De kathedraal: hoewel de werkzaamheden aan de kathedraal begonnen tijdens de gotische periode (16e eeuw) op de plaats van de oude Arabische moskee, is het gebouw in renaissancestijl en nog steeds niet voltooid. 3. Het Alcazaba, gebouwd tussen de 11e en 15e eeuw, was het fort-paleis van de Moorse heersers. Het is gelegen op de plaats van een eerder Fenicisch gebouw aan de voet van de berg Gibralfaro, een bevoorrechte plek met uitzicht op de stad. (Toegangsprijs inbegrepen) 4.Het Romeinse theater, een essentiële bezienswaardigheid. Gebouwd in de eerste eeuw voor Christus, was het in gebruik tot de derde eeuw na Christus. Na de recente restauratie kreeg het Romeinse theater van Málaga zijn gebruik als speelruimte terug. 5. Plaza de la Merced waar het samenkomt met de Malaga Picasso-route. Doelstelling: Fundación Picasso (Stichting Picasso) Museo Casa Natal. (Picasso's Birthplace Museum) 6.Castillo de Gibralfaro waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht over Málaga.

  • Rondleidingen
  • Privétours
14 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Gibralfaro

Wil je alle activiteiten in Gibralfaro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gibralfaro

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 440 beoordelingen

Het was een leuke rit de gids sprak vloeiend Engels en heeft ons veel Verteld over de stad ook bracht hij ons naar de mooie plekken voor de beste foto’s ik raad deze excursie aan voor de stad te leren kennen

Leuk om te doen! We hadden Adriano als gids en deed het erg leuk en enthousiast. Duidelijke en leuke informatie en weeris wat andere als een bus of fiets.

Superleuke ibformstieve trip. Gids Adriano vertelde spontaan, gaf aan de hand van gesprek tips voor latere activiteiten. Zeker een aanrader!!

Geweldige tour en een gezellige gids die veel weet te vertellen hele mooie stad ik kom er zeker nog een keer terug

Hele leuke ervaring om zo wat meer van Malaga te zien. Een aanrader! Eduardo was een leuke gids.