Kies data

Gibralfaro

Gibralfaro: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Malaga: stadstour per elektrische tuktuk

1. Malaga: stadstour per elektrische tuktuk

Ga mee op een elektrische tuk-tuk tour door Malaga en ontdek de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte kennismaking met Malaga terwijl je gids je locaties aanbeveelt die je tijdens je verblijf kunt bezoeken. Bewonder de buitenzijde van de kenmerkendste monumenten van Malaga, waaronder het Gibralfaro kasteel, het Alcazaba en het Pompidou Museum. Rijd langs het strand van La Malagueta, het Centrum voor hedendaagse Kunst en Marina-plein. Zie de haven van Malaga, de Bank van Spanje en de arena van Malagueta. Verken de straten van Malaga, rijd over het Merced-plein en passeer het Picasso-museum.

Malaga: stadstour met elektrische auto en wandeling door historisch centrum

2. Malaga: stadstour met elektrische auto en wandeling door historisch centrum

Een leuke rondreis, anders voor reizigers die Malaga op een duurzame manier willen leren kennen. Leef en voel Malaga met lokale gidsen die in elektrische auto's Renault Twizy of Citroen Ami rijden. De voertuigen gaan met een ingebouwde App en via GPS slaat het de bezienswaardigheden van de stad over. De gids gaat in een ander voertuig, om niet bang te zijn om te verdwalen. Met twee haltes bij de belangrijkste uitkijkpunten van de stad. Met de voertuigen leert u het belangrijkste deel van de stad en de visserswijken kennen en met de wandeltocht het historische centrum.

Málaga: rondrit per Segway door de stad

3. Málaga: rondrit per Segway door de stad

Verken de stad Málaga op een leuke en unieke manier zonder zweten. Je kunt met een Segway een stadstocht van 1 of 2 uur maken, of je kunt ervoor kiezen om het platteland over onverharde wegen te verkennen. Na aankomst krijg je eerst een introductie van 10 minuten om te leren hoe je een Segway moet gebruiken en besturen. Ga daarna naar Calle Marques de Larios en Plaza de la Constitucion in het hart van het stadscentrum. Bekijk de musea van Carmen Thyssen en Picasso en vervolg je tocht door het centrum naar de prachtige kerk Iglesia Parroquil de Santiago. Ga dan naar de Plaza de la Merced en de geboorteplaats van Picasso. Maak een kalmerende rit door een nabijgelegen park en bezoek de haven met de onlangs gerestaureerde werven. Rijd over een bosweggetje naar Gibralfaro Parador, vanwaar je een prachtig uitzicht over de stad hebt. Geniet van een pauze voor een kopje koffie of een biertje, voordat je naar de promenade langs het strand gaat. Tijdens deze rondrit kun je ook een tocht over onverharde paden maken, in plaats van de stad te bezichtigen. Als je van het buitenleven en wat meer avontuur houdt, kies dan voor een rit door één van de mooiste natuurgebieden die Málaga te bieden heeft.

Malaga: 3 uur historische Segway Tour

4. Malaga: 3 uur historische Segway Tour

Begin uw tour in de belangrijkste winkelstraat, Calle Larius. Bezoek vervolgens de oude gotische kathedraal, passeer het Pablo Picasso Museum en leer over het oude Moorse fort Alcazaba. Reis helemaal naar het kasteel van Gibralfaro en geniet van een adembenemend uitzicht over de stad. Na een korte pauze bezoekt u Plaza de Torros, een stierenvechtarena en glijdt u langs de kust van Malagueta. Vaar vervolgens over de hoofdstraat van de stad door het stadspark naar het Zeeplein. Terwijl je verkent, zal je vriendelijke en ervaren gids de meest interessante feiten over de stad met je delen. Deze tour is een geweldige kans om niet alleen de bezienswaardigheden van de stad te verkennen, maar ook om te leren over de rijke geschiedenis van Malaga.

Malaga: leer Malaga kennen in 2 uur per elektrische auto

5. Malaga: leer Malaga kennen in 2 uur per elektrische auto

Maak kennis met en bezoek de meest emblematische plekken van Malaga en de minder bekende gebieden terwijl je met een elektrische auto reist. Begin de tour in Calle Alamos, in het centrum van Malaga. Ga door het historische gebied (Paseo del Parque, La Catedral, Museo de Málaga, Ayuntamiento, Puerto de Málaga, Mirador de Gibralfaro) en het minder bekende gebied zoals de visserswijken Pedregalejo en El Palo. Tijdens de tour maak je twee stops, zodat je van het uitzicht kunt genieten. Beëindig de tour terug bij het startpunt in Calle Alamos.

Malaga: privé 4 uur durende sightseeingwandeling

6. Malaga: privé 4 uur durende sightseeingwandeling

Ervaar Malaga vanuit het perspectief van een local. Tijdens je wandeling van plein naar plein, van de ene historische site naar de andere belangrijke bezienswaardigheid, leer je over de interessante geschiedenis van de stad in je gids. Ontdek naast het verwerven van kennis over de rijke cultuur van de stad de geboorteplaats van vele beroemde persoonlijkheden zoals Pablo Picasso of Antonio Banderas. Bewonder de verbluffende architectuur van Malaga terwijl je uitzoekt welke kerk "La Manquita" wordt genoemd of waarom Malaga een Romeins theater heeft. Kijk van ver in het Gibralfaro-kasteel en bekijk het spectaculaire uitzicht op Malaga en de Middellandse Zee. Stop ook bij het uitgestrekte paleiscomplex Alcazaba.

Malaga: privéwandeling van 2 uur

7. Malaga: privéwandeling van 2 uur

Ontdek de schoonheid van Malaga tijdens deze privéwandeling. Nadat je je gids hebt ontmoet, bezoek je het Romeinse theater in opdracht van Caesar Agustus. Bewonder vervolgens de Arabische architectuur van het Alcazaba en bewonder de imposante muren van het kasteel en fort van Gibralfaro. Leer meer over het kasteel van je lokale gids. Wandel vervolgens door de Alcazabilla-straat en luister vanuit je gids naar verhalen, legendes en belangrijke feiten over de stad terwijl je je weg baant naar de geboorteplaats van Pablo Picasso. Ontdek zijn speeltuin, de kerk waar hij werd gedoopt en het Picasso-museum waar je veel van zijn beroemdste kunstwerken kunt bewonderen. Je kunt ook de buitenkant van de kathedraal bewonderen en meer te weten komen over de bouw en het artistieke erfgoed. Rond de tour af langs het Constitution-plein en de Larios-straat en leer alles over deze handelsstraat en het belang van de markies van Larios in de hedendaagse geschiedenis van Malaga. Omdat dit een privétour is, heb je ook de mogelijkheid om op eigen kosten het interieur van de kathedraal, het Alcazaba of het Picasso-museum te bezoeken.

Málaga: privérondleiding met highlights en zonsondergang

8. Málaga: privérondleiding met highlights en zonsondergang

Op Plaza de la Constitución en de beroemde Calle Larios gaat je wandeling van start. Je bekijkt eerst de kathedraal, het Romeinse Theater en de Alcazaba, en daarna het beeldschone subtropische Paseo del Parque, een park op een steenworp afstand van de nieuwe haven. Kuier door de smalle Moorse straten van de oude stad langs beroemde monumenten, maar bekijk ook de favoriete geheime hoekjes van de locals. De fascinerende geschiedenis van de stad gaat 3000 jaar terug. Jij komt er al wandelend alles over te weten. Laat je bijvoorbeeld inwijden in het verhaal achter 'La Farola', de vuurtoren van Málaga aan het strand van La Malagueta. Maar ontdek ook waarom de gegrilde sardientjes, of espetos , zo belangrijk zijn in de keuken van de Costa del Sol. Na afloop maak je een wandeling op een geplaveid pad naar het hoogste uitkijkpunt van de stad. Je gids laat je op de weg omhoog de overblijfselen van de oude moorse vestingsmuur zien en vertelt je hoe het leven in Málaga veranderde na de herovering door de christenen. Eenmaal op de top heb je vanaf het uitkijkpunt een fantastisch weids uitzicht over de baai van Málaga. Ontspan, bewonder de mooie zonsondergang, en schiet meteen wat mooie plaatjes. Je gids brengt je terug naar het centrum van de stad en geeft je nog wat laatste tips mee waarmee je je verblijf nog leuker kunt maken.

Málaga: panoramische privétour met de auto met fotostops

9. Málaga: panoramische privétour met de auto met fotostops

We vertrekken vanuit uw hotel, appartement of de haven, de chauffeur en de gids wachten op u. Tijdens deze panoramische tour zullen we verschillende stops hebben om foto's te maken met het comfort van dichtbij de auto en met uitleg van onze officiële gids. 1. Geniet van een prachtig uitzicht op de haven van Málaga en de historische wijk. Dan verder naar Mercado Atarazanas (Ataranzas-markt), zo genoemd omdat het de plaats inneemt waar de Nasrid-scheepswerven (dwz ataranzas) stonden. De hoofdingang is bewaard gebleven. Ze zeggen dat als je een stad goed wilt leren kennen, je eerst de markt moet bezoeken. (Hier hebben we onze eerste PhotoStop als de markt open is, kunnen we naar binnen) 2. Calle Larios en Plaza la constitución vormen de iconische Calle Larios, de belangrijkste winkelstraat van Málaga waar 's werelds toonaangevende merken hun winkels hebben. Volg deze vervolgens tot aan Plaza de la Constitución, het hart van de historische wijk van de stad. 3. De kathedraal: hoewel de werkzaamheden aan de kathedraal tijdens de gotische periode (16e eeuw) begonnen op de plaats van de oude Arabische moskee, is het gebouw in renaissancestijl en is het nog steeds niet voltooid. 3. Het Alcazaba, gebouwd tussen de 11e en 15e eeuw, was het fort-paleis van de Moorse heersers. Het bevindt zich op de plaats van een eerder Fenicisch gebouw aan de voet van de berg Gibralfaro, een bevoorrechte plek met uitzicht op de stad. (Inclusief entree) 4. Het Romeinse theater, een essentiële bezienswaardigheid. Gebouwd in de eerste eeuw voor Christus, was het in gebruik tot de derde eeuw na Christus. Na de recente restauratie werd het Romeinse theater van Málaga weer gebruikt als speelruimte. 5. Plaza de la Merced waar het samenkomt met de Málaga Picasso-route. Doelstelling: Fundación Picasso (Picasso Foundation) Museo Casa Natal. (Picasso's Birthplace Museum) 6.Castillo de Gibralfaro waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht over Málaga.

Malaga: zonsondergang tot nachttour per elektrische auto

10. Malaga: zonsondergang tot nachttour per elektrische auto

Leer Malaga op een andere, leuke en unieke manier kennen met onze rondleiding per elektrische auto! Geniet van de zonsondergang, de zeebries met onze elektrische auto. We begeleiden je in een goed tempo zodat je Malaga op een ontspannen manier kunt verkennen en de essentie van dit mediterrane hoekje kunt opsnuiven Je rijdt zelf met je begeleider, de auto's zijn tweezitter! We begeleiden je te allen tijde in een andere gidswagen en we zullen verbinding maken met onze app, waar ze je te allen tijde alles zullen vertellen wat we zien en genieten.

  • Rondleidingen
  • Privétours
15 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Gibralfaro

Wil je alle activiteiten in Gibralfaro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gibralfaro

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 361 beoordelingen

Deze excursie moet je absoluut doen! We namen 2 uur en vonden het geweldig! Onze gids, Jimmy, nam ons mee naar minder toeristische en ook toeristische uithoeken van de stad. Hij was erg interessant en legt verschillende informatie goed uit. We hebben aanbeden!!!

Uitstekende rondleiding door de stad, alle buurten, het vissersstrand en uitkijkpunten om de hele stad te zien, gegevens om leuke plekken te zien en ervan te genieten. Onze gids is uitstekend, deze activiteit is een aanrader!

Het was een leuke rit de gids sprak vloeiend Engels en heeft ons veel Verteld over de stad ook bracht hij ons naar de mooie plekken voor de beste foto’s ik raad deze excursie aan voor de stad te leren kennen

Was super leuk en de gids weet erg veel te vertellen over Malaga. Verder geeft hij veel tips om je bezoek naar Malaga nog leuker te maken. Een echte aanrader!

De tour was erg leuk! De chauffeur, Adriano was erg aardig en wist een hoop te vertellen. Een leuke manier om Malaga te ontdekken. Aanrader!