Kies data

Gibralfaro (uitkijkpunt)

Gibralfaro (uitkijkpunt): De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Málaga: privé Gibralfaro-uitkijkpunt en rondleiding door Alcazaba

1. Málaga: privé Gibralfaro-uitkijkpunt en rondleiding door Alcazaba

Bekijk een panoramisch uitzicht op het centrum van Malaga tijdens deze begeleide stadswandeling, inclusief busvervoer. Bezoek het 11e-eeuwse Alcazaba (citadel) en Castillo de Gibralfaro, gebouwd in de 14e. Begin je tour op Plaza de la Marina, waar je een bus neemt naar de berg Gibralfaro. Geniet van toegang tot het hele fort onder begeleiding van je gids en geniet van de schoonheid van enkele van de meest fantastische uitzichten van de stad. Vervolg je tour bij het Alcazaba van Malaga, waar je de lift naar het hoogste punt van dit fort neemt. Luister terwijl je gids je informeert over de achtergrond van de architectuur en een echt gevoel krijgt voor de rijke geschiedenis van de stad.

Malaga: 3 uur durende privé aanpasbare wandeltocht

2. Malaga: 3 uur durende privé aanpasbare wandeltocht

Maak je droomtour door Malaga met een aanpasbare privérondleiding. Je kunt ervoor kiezen om de charme van het stadscentrum en de oude stad te ontdekken met je goed geïnformeerde gids. Ontdek de mix van Romeinse, Arabische en christelijke architectuur en leer hoe de stad zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Bezoek de beroemde monumenten, waaronder het Romeinse theater en Alcazaba en ontdek waarom de kathedraal van Malaga de eenarmige dame wordt genoemd. Als alternatief kunt u de natuur in trekken en een panoramisch uitzicht over de stad ontdekken vanuit een schilderachtig gezichtspunt. Leer tijdens je wandeling over de Moorse tijden in Malaga en ontdek exotische planten in het Subtropisch park. Een andere optie is om enkele van de vele musea van de stad te verkennen. Kom meer te weten over Spaanse schilders, geschiedenis, flamenco en natuurlijk de beroemdste malagueño - Picasso. Er is een museum voor ieders belangen, dus profiteer en leer iets nieuws. Je kunt er ook voor kiezen om je tour te concentreren op het havengebied en meer te leren over de Andalusische levensstijl. Bezoek een beroemde vuurtoren, het strand van Malagueta en zie hoe de lokale bevolking zeevruchten kookt.

Malaga: historische wandeltocht

3. Malaga: historische wandeltocht

Ontdek Malaga, een van de oudste steden ter wereld, tijdens onze epische wandeltocht! Tijdens onze begeleide wandeling ontdekt u de rijkdom aan erfgoed en invloed op de moderne cultuur. Van de Feniciërs tot de Romeinen, de Moren en de Spanjaarden, Malaga is door een boeiende mix van culturen omgetoverd tot de veelzijdige stad die het nu is. Begin uw verblijf in de stad met onze Essential Malaga begeleide wandeling door het historische en commerciële centrum. Er is maar één ding beter dan de dag door te brengen met het verkennen van de stad tijdens onze begeleide dagtour, en dat is het verkennen tijdens onze romantische avond in Malaga-tour. Nadat je met je gids de meest populaire bezienswaardigheden van Malaga hebt verkend, gebruik je de gratis Vox City-app (inbegrepen in je ticket) om meer heerlijke wandelroutes in en rond de stad te ontdekken. Malaga Historische tour omvat: Calle Larios Plaza de Chinitas Iglesia del Sagrario Calle nueva Paleis van Zea-Salvatierra Plaza de la Constitución Picassomuseum Joodse wijk Romeins theater Alcazaba Palacio Salvatierra Kerk van de Tabernakel Plaza del Obispo ...en nog veel meer bezienswaardigheden!

Málaga: privérondleiding met highlights en zonsondergang

4. Málaga: privérondleiding met highlights en zonsondergang

Op Plaza de la Constitución en de beroemde Calle Larios gaat je wandeling van start. Je bekijkt eerst de kathedraal, het Romeinse Theater en de Alcazaba, en daarna het beeldschone subtropische Paseo del Parque, een park op een steenworp afstand van de nieuwe haven. Kuier door de smalle Moorse straten van de oude stad langs beroemde monumenten, maar bekijk ook de favoriete geheime hoekjes van de locals. De fascinerende geschiedenis van de stad gaat 3000 jaar terug. Jij komt er al wandelend alles over te weten. Laat je bijvoorbeeld inwijden in het verhaal achter 'La Farola', de vuurtoren van Málaga aan het strand van La Malagueta. Maar ontdek ook waarom de gegrilde sardientjes, of espetos , zo belangrijk zijn in de keuken van de Costa del Sol. Na afloop maak je een wandeling op een geplaveid pad naar het hoogste uitkijkpunt van de stad. Je gids laat je op de weg omhoog de overblijfselen van de oude moorse vestingsmuur zien en vertelt je hoe het leven in Málaga veranderde na de herovering door de christenen. Eenmaal op de top heb je vanaf het uitkijkpunt een fantastisch weids uitzicht over de baai van Málaga. Ontspan, bewonder de mooie zonsondergang, en schiet meteen wat mooie plaatjes. Je gids brengt je terug naar het centrum van de stad en geeft je nog wat laatste tips mee waarmee je je verblijf nog leuker kunt maken.

Sitemap Gibralfaro (uitkijkpunt)

Wil je alle activiteiten in Gibralfaro (uitkijkpunt) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.