Dagtocht naar Gibraltar: apen, tunnels en meer

Dagtocht naar Gibraltar: apen, tunnels en meer

Product ID: 23702

Vanaf € 35,68 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Spaans, Engels
Audiogids/koptelefoons
Spaans, Tsjechisch, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Russisch

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bewonder het prachtige uitzicht op Noord-Afrika vanaf de vuurtoren van Gibraltar op de meest zuidelijke punt van Europa
  • Bekijk de enige wilde apen van Europa in de Apes Den
  • Bewonder de ongelofelijke St.Michael's Cave, vroeger een militair hospitaal en tegenwoordig een natuurlijke concertzaal
  • Bezoek de Belegeringstunnels, met de hand uitgehouwen in 1782 en bekijk de geweren die de Spaanse grens verdedigden
Overzicht
Ontdek de meest zuidelijke punt van Europa tijdens deze dagtocht van Gibraltar. Bewonder Europa's enige wilde apenkolonie en waan je in Noord-Afrika. Bezoek de antieke vuurtoren, de schitterende St George's Hall en de historische belegeringstunnels.
Wat te verwachten
Ontdek Gibraltar, al meer dan 200 jaar de Britse enclave op het Iberische schiereiland. Rijd als eerste naar het meest zuidelijke punt van Gibraltar, Europa punt. Bezoek de Trinity House vuurtoren die een indrukwekkend uitzicht biedt over de Straat van Gibraltar richting de noordelijke kust van Afrika, die je op een heldere dag ook kan zien.

De volgende stop is de prachtige St. Michael's Cave, die tijdens de Tweede Wereldoorlog tot militair hospitaal werd omgebouwd. Het heeft een rijke geschiedenis, die duizenden jaren teruggaat. Vandaag de dag wordt het als concertzaal gebruikt, en het is één van de beste natuurlijke auditoria, met een fantastische akoestiek en zitplaatsen voor 400 personen.

Reis dan af naar de Apes' Den waar je de beroemde Berberapen in hun natuurlijk habitat kan zien – de enige plek in Europa waar apen in het wild voorkomen.

De tocht van de Rots van Gibraltar neemt je nu mee naar de tunnels van de Grote Belegering, die door de Engelse koopvaardijvloot werden uitgehouwen tijdens de Grote Belegering van 1779 tot 1783. Loop door de goed verlichte tunnels en langs de oude geweren die de Spaanse grens verdedigden door gaten in de muren. Aan het einde van de tunnel is St. George's Hall, een grote grot waarin kanonnen staan die ook de Rots aan de kant van de Middellandse Zee verdedigde.

Deze georganiseerde dagtocht eindigt op Casemates Main Square, waar je daarna kunt winkelen, een hapje eten en ontspannen.
Inbegrepen
  • Gids
  • Toegang natuurreservaat
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Busparkeerplaats in Waterport, Gibraltar (Openen in Google Maps)

Vanaf € 35,68 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (8 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Parody Tours

Product ID: 23702