Vanuit Sevilla: dagexcursie naar Gibraltar

Vanuit Sevilla: dagexcursie naar Gibraltar

Vanaf $141,39 per persoon

Bewonder alle bezienswaardigheden van Gibraltar tijdens een dagtrip vanuit Sevilla en ervaar de poort van Europa naar Afrika. Ontdek St. Michael's Cave, ontmoet de Berberapen op de Rots van Gibraltar en leef je uit in de winkels in Main Street.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 11 uur
Begintijd 08:00
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Spaans, Engels
Inclusief ophaalservice
Je hotel in het stadscentrum van Sevilla.
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Vang een glimp op van Afrika aan de overkant van de Straat van Gibraltar
 • Bewonder de Rots van Gibraltar en ontdek St. Michael's Cave
 • Geniet van je vrije tijd en lunch en ga heerlijk belastingvrij winkelen in de Main Street
Volledige beschrijving
Ervaar een onvergetelijke reis waarbij spannende geschiedenis en een multiculturele sfeer worden gecombineerd met belastingvrij winkelen, indrukwekkende grotten en de beroemde aapjes van Gibraltar! Vertrek vanuit Sevilla en reis naar de grens om de oversteek te maken naar het Britse overzeese gebied Gibraltar en bezoek Punta de Europa: het zuidelijkste puntje van het Europese vasteland. Je kunt aan de andere kant van de Straat van Gibraltar het vasteland van het continent Afrika zien. Vergeet niet een paar adembenemende foto's te maken van de Spaanse en Marokkaanse kust vanaf de beroemde Rots van Gibraltar. Bezoek vervolgens de indrukwekkende kalksteengrotten van St. Michael (Cueva de San Miguel) en bewonder de talrijke stalactieten en stalagmieten. Daarna is het tijd voor een ontmoeting met de Berberapen van Gibraltar. Dit zijn de enige apen die in het wild leven in Europa en volgens een legende zullen de Britten niet vertrekken zolang de apen nog steeds op de rots zitten! Geniet tot slot van je vrije en tijd en ga lekker belastingvrij winkelen in de Main Street (hoofdstraat). De straat staat bekend om zijn betaalbare sieraden, horloges, elektronische apparaten, alcohol, cosmetica en parfum. Ook vind je er talloze pubs en cafés, met heerlijke hapjes en drankjes voor de liefhebbers van het goede leven.
Inbegrepen
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice
 • Spaans- en Engelssprekende gids
 • Toegangsprijs voor St. Michael's Cave
 • Vrije tijd om het historische stadcentrum te ontdekken
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen koptelefoon meenemen
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat de volgorde van de activiteiten kan veranderen vanwege onvoorziene omstandigheden Om de veranderingen soepel te laten verlopen is de activiteit mogelijk in twee verschillende talen
 • Neem je paspoort of identiteitskaart mee Voor sommige landen is een multiple-entry visum noodzakelijk Controleer van tevoren welke visumvoorwaarden voor jou gelden voor Gibraltar
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 / 5

gebaseerd op 73 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.4/5
 • Vervoer
  4.1/5
 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • veiligheid
  4,5/5
Sorteren op

Deskundige gids

Roman was aangenaam en aanspreekbaar. Hij gaf een schat aan informatie over Gibraltar en Zuid-Spanje. De busrit was snel en professioneel met zorg voor alle leden van de reis. Matig lopen tussen bushalte en grensovergang. Gibraltar heeft veel te bieden, waaronder de verbazingwekkende grotten van St. Michaels en de alomtegenwoordige apen.

Verder lezen

5 september 2019

Interessante plek om een keer gezien te hebben

De grotten mogen wat mij betreft uit het programma gehaald worden. De Britse World War II Tunnels blijken meer interessant. Er is na de tour met de bus (Phil is een leuke gids) nog een krappe 1½ uur tijd om te lunchen en door de Mainstreet en directe omgeving te wandelen. Dat is net iets te kort. Om 15.30 uur weer terug zijn op het meetingpoint. Een uurtje langer zou wat relaxer zijn om te lunchen en de straten te verkennen.

Verder lezen

7 maart 2019

Spannende en goed georganiseerde reis

We waren erg blij en tevreden toen we 's avonds thuiskwamen. Zowel de busreis van Sevilla naar Gibraltar als de busrit in een kleinere bus rond Gibraltar verliep heel goed. Onze twee gidsen, Petra en Tony, waren zeer deskundig en vertelden veel interessante verhalen. De tour gaf ons een goed inzicht in de opwindende cultuur en geschiedenis van Gibraltar met veel mooie en leuke ervaringen onderweg - de nieuwsgierige apen, St. Michaels grotten, indrukwekkende uitzichtpunten en eindelijk tijd om te genieten van een spelletje Fish and Chips in de stad Gibraltar. We waren erg blij dat we ervoor hadden gekozen om een dag op deze manier door te brengen en kunnen alleen de reis aanbevelen.

Verder lezen

16 februari 2019

Georganiseerd door

Product ID: 97035