1. Gibraltar
  2. Gibraltar

Gibraltar Tweede Wereldoorlog & Fortress Tour

Product ID: 24268
Bekijk gallery
Ontdek militaire aangelegenheden in Gibraltar op een 2 uur durende sightseeing tour van de Tweede Wereldoorlog tunnels, 100 Ton Gun, en O 'Hara's Battery. Geniet van een panoramisch uitzicht op de Straat van Gibraltar van de Rots top en voldoen aan de…
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2 uur
Directe bevestiging
Tourgids
Spaans, Engels, Duits
Audiogids/koptelefoon
Nederlands, Fins, Frans, Hongaars, Italiaans, Noors, Pools, Portugees, Russisch

Inclusief ophaalservice

Dit zijn de ophaalpunten: Gibraltar Midtown Coach parking, Gibraltar Frontier, Gibraltar Cruise Port en het City Centre, Gibraltar (Kazemattenplein).

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Vergapen aan de machtige 100 Ton Gun, met een schietbaan van 8 mijl
  • Ga naar O 'Hara's Battery op de top van Gibraltar voor een prachtig panoramisch uitzicht
  • Bekijk de beroemde Barbary Apes bij Ape Den
  • Wandeling in de voetsporen van duizenden militairen naar de Tweede Wereldoorlog tunnels en zien waar ze woonde en werkte ondergronds
  • Ontdek de Moorse geschiedenis van Gibraltar op het Kasteel Pass-by
Volledige beschrijving
Voor de liefhebbers van militaire geschiedenis, deze 2-uur durende tocht van Gibraltar is essentieel bekijken. Reizen met de comfortabele kamers met airconditioning 6-8 persoons mini-bus, rijdt u langs de Tweede Wereldoorlog Evacuatie Monument en de witte Portland kalksteen British Defence Muur, gebouwd in de 18e en 19e eeuw. Doorgaan naar King's Bastion, waarin General Elliott verdedigd Gibraltar tijdens de laatste Grote Beleg.

Bewonder de 100 Ton Gun, een indrukwekkende 32.65 voet-lang, 17,72 inch rifled voorlader staat vuren tot 8 mijl. Reizen naar het hoogste punt van de rots en krijg een prachtig uitzicht over de Straat van Gibraltar naar Afrika vanuit Gibraltar Fortress. Dan, wat tijd doorbrengen om vrienden te maken met de beroemde Barbary Apes in hun natuurlijke habitat, en zie de enige apen nog steeds zwerven wild in Europa.

Loop door de verbazingwekkende de Tweede Wereldoorlog Tunnels, waar de foto's documenteren van het werk van de troepen 'zijn te zien. En een bezoek aan de imposante Moorse kasteel, gebouwd door de Moren in 1160 na Christus na hun verovering van Gibraltar in 711 na Chr.

De tour eindigt in Kazematten Square, ideaal voor degenen die wensen te voeren bij het winkelen of ontspannen in een lokaal restaurant.
Inbegrepen
  • Gids
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken

Vanaf € 132,11 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
3,5 / 5
gebaseerd op 4 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
3,0/5
organisatie
3,0/5
prijs / kwaliteit
2,7/5
veiligheid
3,0/5

Georganiseerd door

Parody Tours

Product ID: 24268