Giftun Island
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Giftun Island Tickets: Onze meest aanbevolen

Hurghada: Orange Bay, parasailing en watersport

1. Hurghada: Orange Bay, parasailing en watersport

Je wordt opgehaald bij je hotel en vertrekt op je boottocht met een professionele gids en instructeur. Profiteer van het heerlijke warme weer in Hurghada met een volledige dag op de Rode Zee. Reis per boot naar Orange Bay, waar u een ontspannende dag zult doorbrengen met snorkelen, parasailen, het eiland verkennen en genieten van een uitgebreid lunchbuffet. U kunt volleyballen, een cocktail drinken aan de sapbar of gewoon genieten van de prachtige omgeving. Na uw verblijf in Orange Bay keert u terug naar het schip voor een vers bereide lunch. Je krijgt de gelegenheid om verschillende watersporten en de bananenboot uit te proberen voordat je weer wordt afgezet bij je accommodatie.

...
Hurghada: boottocht halve dag eilanden Orange Bay & Paradise

2. Hurghada: boottocht halve dag eilanden Orange Bay & Paradise

Geniet van een gedeelde of privé-tocht naar de eilanden Orange Bay en Paradise. Ze worden ook wel de Egyptische Caraïben genoemd, en staan bekend als sommige van de mooiste eilanden in de Rode Zee. Begin je ochtend met hotel ophaalservice, en ga aan boord van je speedboot. Je schiet over de zee en arriveert bij de eilanden voor een middag ontspanning en plezier.  De eerste bestemming is het eiland Orange Bay, waar je ongeveer 3 uur zult doorbrengen. Hier kun je achterover liggen en aan je kleur werken, omgeven door witte zandstranden en kristalhelder water. Doe gezellig, luister naar muziek en ontmoet interessante mensen van over de hele wereld. Geniet van een lunch en vertrek dan naar het volgende eiland. Je raast over de zee en arriveert bij Paradise Island. Hier besteed je nog 3 uur, en krijg je de kans om te snorkelen, en de onderwaterwereld van de Rode Zee te verkennen.

...
Hurghada: Parasailing- en watersporttrip naar Paradise Island

3. Hurghada: Parasailing- en watersporttrip naar Paradise Island

Profiteer van het warme weer in Hurghada, Egypte, met een dagtour. Geniet op Paradise Island van een ontspannen dagje snorkelen. Ervaar Caribische flair aan de Rode Zee en spetter rond in het waterige Aqua Park van het eiland. Laat je hier inspireren door de natuurlijke omgeving van de rustige stranden. Verken maagdelijk blauwe wateren en witte zandstranden. Bekijk de lokale onderwaterflora en -fauna tijdens een diepe duik. Begeleid door geweldige muziek en leuk publiek, geniet van een volledige lunchbuffet op de boot. Terwijl je geen vissen en ander zeeleven van dit deel van Giftun Island observeert, ga je parasailen voor een echte adrenalinekick. Neem deel aan watersporten op een koraalrif en ontspan op het strand in de zon voordat u terugkeert naar het hotel.

...
Hurghada: Orange Bay Island & snorkelboottocht

4. Hurghada: Orange Bay Island & snorkelboottocht

Maak een boottocht naar Orange Bay Island, op slechts een korte rit van Hurghada. Geniet van een handige ophaalservice van het hotel, ga aan boord van de boot en ga op pad voor een dagje zon en snorkelen. Breng een volledige dag door aan de prachtige Egyptische kust. Je stopt 2 keer om te snorkelen en de prachtige riffen bij de Giftun-eilanden te zien. Ontdek onderweg prachtige en interessante vissen en de kleurrijke koralen van de Rode Zee. Ga naar de volgende plek om te ontspannen en te zwemmen op het strand. Neem de tijd om te genieten van het kristalheldere water onder de blauwe lucht. Er is ook een kinderspeelplaats. Geniet van een open lunchbuffet met een prachtig uitzicht. Kies je favoriete plekken op het eiland om unieke foto's te maken. Je hebt vrije tijd om te ontspannen in het zachte witte baaizand voordat je weer wordt afgezet bij je hotel.

...

Sitemap Giftun Island

Wil je alle activiteiten in Giftun Island ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Giftun Island

Super goede trip! Vroeg opgehaald en naar de boot toe gereden! Lekker op een speedboot naar Orange bay gevaren met een welkomst Heineken! Lekker begin! daar aangekomen, heerlijk kunnen ontspannen paar uurtjes. omdat we vroeg vertrokken waren was er nog niemand!! super relaxed. Daarna terug de boot opgegaan, lekkere lunch gekregen! doorgevaren naar Paradise Island en daar de laatste uurtjes gebleven. Hier was helemaal niemand! eiland voor mezelf alleen! lag wellicht wel aan de dag, omdat er wat meer wind stond. bij terugkomst naar het hotel gebracht! super goed verzorgd! aardige gidsen ! zeker aan te raden!