Ginkaku-ji

Ginkaku-ji: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Kyoto: Private Customizable Tour Japanese Gardens

1. Kyoto: Private Customizable Tour Japanese Gardens

Verken de vele tuinen van Kyoto tijdens deze aanpasbare tour met een privégids. Laat de gids weten welke speciale verzoeken u voor de dag heeft en zij zullen uw reisschema daarop afstemmen. Bezoek verschillende tuinen en ervaar traditionele Japanse geesten die zijn vertegenwoordigd in planten, rotsen en het hele ontwerp. Ontspan in beide artistieke landschapstuinen met seizoensplanten en droge landschapstuinen bij Zen-tempels. Lees meer over de betekenis en de geschiedenis van de tuinen vanuit uw deskundige gids. Meest populaire plaatsen om te bezoeken voor deze tour: Arashiyama bamboebos Kinkakuji-tempel Ginkakuji-tempel Ryoanji-tempel Honen-in Nanzenji-tempel Tofuku-ji-tempel Keizerlijk paleis van Kyoto Keizerlijke villa Shugakuin Daitoku-ji-tempel Kokedera Suzumusidera Katsura keizerlijke villa Kyoto Botanische Tuin

Kyoto: privéwandeling [aanpasbaar]

2. Kyoto: privéwandeling [aanpasbaar]

Verken de historische stad Kyoto en zijn tempels en heiligdommen. Met deze privétour kun je je eigen reisroute kiezen, zoals dit voorbeeld. Volg je gids naar de Kinkakuji-tempel, het Gouden Paviljoen of het Arashiyama-bamboebos. Ga daarna naar de Fushimi Inari-schrijn, een beroemde plek vanwege de duizenden Torii-poorten. Maak een foto van de god van de landbouw in Fushimi Inari Shine. Stop voor de lunch voordat je de Kiyomizu-tempel bezoekt en ervaar de sfeer van de beroemdste wijk van Kyoto terwijl je door Ninenzaka en Sannenzaka dwaalt. Bezoek daarna, als je tijd hebt, de wijk Gion, het beroemde geisha-gebied. De tour eindigt bij je hotel of een locatie naar keuze.

Kyoto: privéwandeltocht met een local

3. Kyoto: privéwandeltocht met een local

Ontdek Kyoto zoals een local en zie de topattracties tijdens een 2, 4, 6, of 8 uur durende privéwandeling. Maak kennis met je gastheer/-vrouw en krijg insidertips over wat je in de stad kunt zien en doen, leer over de cultuur en ontdek onderweg verborgen pareltjes. Je bent met gidsen die gepassioneerd zijn over hun thuishaven en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die aan hen worden gekoppeld. Boek de duur die je wenst voor je je tour minstens 72 uur van tevoren, zodat de beste ervaring voor jou kan worden ontwikkeld. Kort na het boeken wordt je gecontacteerd om te bepalen wat jouw behoeften en interesses zijn. Er wordt vervolgens voor een gelijkgestemde gastheer/-vrouw gezorgd, die een op maat gemaakt maar flexibel programma voor je heeft bedacht. Bezoek heilige plaatsen, zoals het heiligdom van Fushimi Inari-taisha of de Kinkajuki-tempel, verken de culturele wijk Gion, of verlaat de gebaande paden in de historische wijken, alles met de hulp van jouw gids. Pauzeer voor de lunch op een authentieke plek, aanbevolen door jouw gids en afgestemd op jouw smaak en budget. Je kunt ook van street food genieten terwijl je rondloopt. Krijg advies over hoe je de rest van je tijd in de stad kunt besteden, en meer.

Kyoto: privéwandeltocht met een local

4. Kyoto: privéwandeltocht met een local

Verander je manier van reizen en laat je trip niet alleen om de bestemmingen draaien maar ook om de mensen die je ontmoet. Laat je welkom heten in Kyoto door een lokale gids die graag deelt wat voor een leuke en bijzondere dingen je kan zien en doen. Zo heb je een onvergetelijke reis! Je ontmoet je gids bij je hotel of accommodatie, zodat je tijdens de wandeling de buurt leert kennen. Ontdek de beste eettentjes en supermarkten en de makkelijkste manier om je door de stad te verplaatsen. Als je wilt, kun je uiteraard ook op een centrale plek in de stad afspreken om een bepaalde wijk te zien die je aanspreekt. Ervaar wat voor geweldige dingen je in Kyoto kunt doen tijdens deze rondleiding die op jouw interesses is aangepast. Na de stadswandeling kun jij zelfverzekerd door de stad navigeren en heb je alle informatie die nodig is om een geweldige tijd te hebben.

Kyoto: Ginkaku-ji, Philopher's Path en Nanzen-ji Tour

5. Kyoto: Ginkaku-ji, Philopher's Path en Nanzen-ji Tour

Geniet van een 3 uur durende wandeling over enkele van de best bewaarde geheimen van centraal Kyoto in het Higashiyama-gebied. De eerste stop is de Ginkaku-ji-tempel, die dateert uit de 15e eeuw en 10 jaar geleden werd gerestaureerd. De tempel is gebouwd met zware houten balken en heeft een uitgebreid dak en typisch Japanse schuifdeuren van hout met rijstpapier. Vervolgens verken je de omliggende tuinen. Ervaar de grimmigheid tussen zorgvuldig geharkte stenen, mos en dan meer uitbundig gepresenteerde grassen, planten en bomen. Leer meer over het boeddhisme in je gids en hoe de leer ervan is gekoppeld aan het ontwerp van de tempel en zijn tuinen. Ga vervolgens naar een schilderachtige, traditionele winkelstraat die leidt naar het Philosopher's Path, of "Tetsugaku-no-michi" in het Japans. Je loopt ongeveer 2 km over dit zacht kronkelende, vlakke pad dat meestal langs een lieflijk beekje en onder een bladerdak loopt. Tijdens het korte kersenbloesemseizoen is dit tafereel bijzonder mooi, maar de relatieve eenzaamheid van het pad zorgt ervoor dat je het hele jaar door prima kunt wandelen. Terwijl je het pad afloopt, vertelt de gids je verhalen over Japan en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Je komt dan aan bij Nanzen-ji, een kleinere tempel en tuinen. Loop rond in het complex dat een imposante houten poorttoren, tempelruimtes, een brug en andere vredige gebieden omvat.

Sitemap Ginkaku-ji

Wil je alle activiteiten in Ginkaku-ji ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ginkaku-ji

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 159 beoordelingen

De gids gaf veel uitleg. En hebben heel veel mooie en intressante dingen gezien Zeker een aanrader.