Belevingen in
Toren van Giotto

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Toren van Giotto: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Florence: Accademia en Uffizi Skip-the-Line combo

1. Florence: Accademia en Uffizi Skip-the-Line combo

Bespaar tijd en bezoek de parels van Florence allemaal op één dag met dit combopakket. Krijg skip-the-line toegang tot de Galleria dell'Accademia en de Galleria degli Uffizi en een klimreservering naar de koepel van Brunelleschi voor de ultieme Florence-ervaring. Galleria dell'Accademia Begin met een bezoek aan de Galleria dell'Accademia. Toon eenvoudig uw skip-the-line ticket bij de ingang en ga naar binnen via de uitdrukkelijke veiligheidscontrole. Wandel door de galerij van Michelangelo, waar u baanbrekende werken van de grote kunstenaar kunt bewonderen, zoals 'St. Matthew', 'The Four Prisoners' en de enige echte 'David'. De gemiddelde bezoekduur is 1 uur. Galleria degli Uffizi Loop na een korte lunchpauze (optioneel) naar het Uffizi-museum en betreed de Galleria degli Uffizi met je skip-the-line toegangsticket. Dwaal door de charmante gangen vol spectaculaire fresco's en standbeelden. Bewonder eeuwige werken van Renaissance-meesters zoals "Primavera" en "The Birth of Venus" van Botticelli, "Annunciation" van Leonardo d a Vinc i en "Tondo Doni" van Michelangelo, om er maar een paar te noemen. De gemiddelde bezoekduur is 2 uur. De koepel van Brunelleschi Sluit de dag af met het beklimmen van de grootste koepel ter wereld door Filippo Brunelleschi en geniet van het spectaculaire 360 ° uitzicht op Florence (als de reserveringsoptie voor de koepelklim is gekozen). De gemiddelde bezoekduur is 1,5 uur.

...
Duomo van Florence en Opera del Duomo Museum: tour inclusief koepel van Brunelleschi

2. Duomo van Florence en Opera del Duomo Museum: tour inclusief koepel van Brunelleschi

Begin je tour voor de kathedraal van Santa Maria del Fiore, in het religieuze hart van Florence. Kom meer te weten over het Baptisterium van San Giovanni, met de beroemde Paradijsdeuren, terwijl je het van buiten ziet. Ga de kathedraal binnen om de mozaïeken decoraties te bewonderen en de crypte van Santa Reparata te bewonderen. Bezoek het Opera del Duomo Museum, waar spectaculaire kunstwerken te zien zijn, waaronder de originele Paradijsdeuren, Donatello's Maria Maddalena en Michelangelo's Pieta. Na het begeleide gedeelte van de tour beklim je de 463 traptreden van de koepel van Brunelleschi om het beste uitzicht over Florence te krijgen.

...
Dom van Florence: tour inclusief kathedraalterrassen en koepel van Brunelleschi

3. Dom van Florence: tour inclusief kathedraalterrassen en koepel van Brunelleschi

Ontdek de wonderen van de kathedraal Santa Maria del Fiore in Florence met een deskundige gids. Leer meer over de bouw en de kunstwerken van de kathedraal en bewonder het adembenemende uitzicht over de stad vanaf de Koepel van Brunelleschi. Je begint met een begeleid bezoek aan het interieur van de fantastische kathedraal Santa Maria del Fiore. Verspil geen tijd met het wachten in de rij voor kaartjes en ga onder begeleiding van een erkende gids de Duomo binnen. Na je snelle entree kun je de prachtige kunstwerken ontdekken die in de kathedraal bewaard zijn gebleven.  Geniet vervolgens van de kans om naar een van de exclusieve terrassen van de kathedraal te gaan, waar je kunt genieten van het prachtige omringende landschap, gedomineerd door de verbazingwekkende Koepel van Brunelleschi. Kom meer te weten over de technieken die Brunelleschi gebruikte om dit architectonische wonder te bouwen. Zonder extra wachtrijen kun je nog hoger klimmen naar de prachtige koepel om te genieten van een spectaculair 360-graden uitzicht over Florence.

...
Florence: kleine groep of privétour in het Duomo Complex

4. Florence: kleine groep of privétour in het Duomo Complex

Bezoek het prachtige kathedraalcomplex van wit, roze en groen marmer met zijn beroemde koepel, gewijd aan de Santa Maria del Fiore. Ontdek waarom deze plek wordt beschouwd als een van de must-see attracties in Florence tijdens een kleine groep of privéwandeling met een lokale professionele gids. Deze tour is een geweldige manier om de belangrijkste feiten over deze prachtige renaissancestad te leren kennen terwijl je door pleinen, musea en geplaveide straten slentert terwijl je de grandioze gebouwen bekijkt die dateren uit de 13e eeuw. De drie gebouwen in het gezellige historische centrum van Florence dateren uit 1296 en staan allemaal op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Leer meer over de lokale geschiedenis, feiten en fragmenten tijdens een samengestelde wandeling rond de kathedraal en beklim de beroemde koepel van Brunelleschi voor een onvergetelijk uitzicht over de stad.

...
Duomo van Florence: tour inclusief stadswandeling

5. Duomo van Florence: tour inclusief stadswandeling

Bekijk met eigen ogen waarom Florence een van 's werelds meest bezochte bestemmingen is geworden. Bewonder architectonische wonderen en beroemde kunstwerken uit de stad van de renaissance tijdens deze rondleiding. Begin je tour op Piazza della Repubblica, een van de elegantste pleinen van Florence. Volg je gids door de karakteristieke Florentijnse straatjes en steegjes om bij Loggia del Mercata Nuovo uit te komen. Daar kun je het beroemde standbeeld van een wild zwijn aanraken, dat brengt geluk. Daarna ga je naar Ponte Vecchio, de iconische brug van de stad. Ontdek de meest exclusieve sieradenzaakjes van de stad en bewonder de unieke structuur van de brug. Ga dan naar het kloppende hart van Florence, Piazza della Signoria, een waar openluchtmuseum gedomineerd door het imposante Palazzo Vecchio. Bewonder standbeelden als Perseus van Cellini en de Rat van de Sabelvrouw van Giambologna. Eindig je tour in Piazza della San Giovanni, waar je de prachtige Duomo, het Baptisterium en de klokkentoren van Giotto vindt. Sla de lange wachtrij voor de kassa over en ga de kathedraal (Duomo) binnen. Profiteer van het gezelschap van je deskundige gids, die alle geheimen achter de kunst en architectuur van dit immense bouwwerk onthult.

...
VIP Privé Tour Florence Kathedraal Koepel & Monumenten

6. VIP Privé Tour Florence Kathedraal Koepel & Monumenten

Onder de wereldberoemde kunstwerken die de nieuwsgierigheid van internationale bezoekers naar Florence trekken, zijn de kathedraal en zijn monumenten niet te missen voor iedereen die Florence wil begrijpen. Bezoek de doopkapel van San Giovanni, in de kathedraal van Santa Maria del Fiore, de crypte van Santa Reparata, de koepel van Brunelleschi of de klokkentoren van Giotto, afhankelijk van de beschikbaarheid van de dag. Je gids begint met een rondleiding langs de wonderen van buiten voordat hij naar binnen gaat naar het Baptisterium met de beroemde Poorten van het Paradijs. Ga dan verder met de ingang in de kathedraal en ontdek de artistieke schoonheid van de kathedraal, inclusief een bezoek aan de crypte van Santa Reparata. Aan het einde sluit je de tour af met de klim naar de Campanile di Giotto en de koepel van Brunelleschi, waar je kunt genieten van het onvergelijkbare uitzicht op de stad Florence.

...
Vanuit Rome: Florence en Pisa - daguitstap in kleine groep

7. Vanuit Rome: Florence en Pisa - daguitstap in kleine groep

Deze dagvullende uitstap brengt je van Rome naar de noordelijke provincie Toscane, de 'bakermat van de renaissance'. Door het groene rivierdal van de Tiber reis je naar de hellingen van de Apennijnen. Op weg naar Pisa kijk je uit op de wijngaarden van Chianti. Bekijk Piazza dei Miracoli met de beroemde scheve toren en bezoek de doopkapel en de Duomo, die uit schitterend wit marmer zijn opgetrokken. Om 12:00 uur ga je op weg naar Florence, de legendarische stad van kunstenaars en architecten van de 14e tot de 17e eeuw. Pauzeer om te lunchen. Om 14:30 uur ontmoet je je professionele gids voor een stadswandeling door Florence. Zodra je in het stadscentrum bent kun je genieten van de sfeer van middeleeuwse straatjes en ambachtelijke werkplaatsen. Je ziet hier meesterwerken van Michelangelo, Leonardo Da Vinci en Botticelli, waaronder het Davidbeeld van Michelangelo bij de 'Accademia'. Bewonder de Kathedraal van Santa Maria del Fiore, met de schitterende koepel die door Brunelleschi werd ontworpen, en bewonder de doopkapel en de Campanile di Giotto. De tour eindigt met een adembenemend uitzicht vanaf 'Piazzale Michelangelo'. Hier krijg je geweldig panoramisch zicht over de Toscaanse hoofdstad, waaronder de 'Ponte Vecchio', de rivier de Arno en de 'Duomo'. Vervolgens ga je terug naar Rome.

...
Florence: stadsfietstocht met gids

8. Florence: stadsfietstocht met gids

Verken het hart van Florence tijdens een begeleide fietstocht langs de meest onvergetelijke plekken van de stad. Rij door karakteristieke straten, over populaire pleinen en over historische bruggen. Leer meer over de stad door middel van commentaar van je lokale gids. De reisroute begint waar de Medici-familie hun macht begon uit te oefenen in Florence. Bekijk hun statige paleis en de basiliek van San Lorenzo. Ga vervolgens langs de middeleeuwse doopkapel op weg naar Piazza della Republica, de plaats van het oude forum waar de geschiedenis van de stad begon. Bereik vervolgens de rivier de Arno en stop om de Renaissance-architectuur te bewonderen. Steek de door Michelangelo ontworpen brug over en krijg een prachtig uitzicht op de beroemde Ponte Vecchio. Ga verder om de andere kant van de stad te verkennen. Rijd door Piazza Santo Spirito en stop om het grote Palazzo Pitti te bewonderen. Rijd langs de Arno om de rivier over te steken en ga verder naar Santa Croce en Piazza della Signoria. Ga later naar Cathedral Square terwijl de tour rond de historische plek met zijn ongelooflijke koepel cirkelt.

...
Florence: elektrische fietstocht met wijn en lokale producten

9. Florence: elektrische fietstocht met wijn en lokale producten

Vaar comfortabel en moeiteloos op een elektrische fiets en bewonder de glorieuze nevenschikking van het landelijke Toscaanse landschap met de stedelijke levendigheid van Florence. Steek de prachtige heuvels van de regio over en arriveer uiteindelijk in het pittoreske stadje Fiesole voor een inzicht in de ontspannen, landelijke levensstijl. Ga verder langs rustige archaïsche wegen naar een charmante biologische boerderij. Bewonder het harmonieuze landschap, het klooster uit de Renaissance en proef zelfs enkele van de producten (niet inbegrepen). Bezoek de Piazzale Michelangelo en geniet van een onvergetelijk uitzicht over heel Florence. Bekijk de prachtige romaanse basiliek van San Miniato al Monte. Voordat je terugkeert naar waar de tour begon, zal een kleine Osteria je verrassen met wat wijn, vergezeld van een voorproefje van Florentijns eten.

...
Florence: privérondleiding van 3 uur met bezoek aan Uffizi-galerij

10. Florence: privérondleiding van 3 uur met bezoek aan Uffizi-galerij

Tijdens deze privérondleiding van 3 uur verken je de hoogtepunten van Florence voordat je de Uffizi-galerij binnengaat met je vooraf geboekte fast-track-ticket. Om de tour te beginnen, kunt u het prachtige Duomo-complex bewonderen met monumenten volledig bedekt met polychrome knikkers. Verken de doopkapel, Giotto's Campanile en de kathedraal van Florence met de grote koepel van Brunelleschi. Je gaat verder naar het imposante en enkelvoudige stenen gebouw van de kerk van Orsanmichele waarin zich de prachtige tabernakel van Orcagna bevindt, een meesterwerk van de Florentijnse gotische kunst. Dan bereik je de levendige Mercato della Paglia met de beroemde "big" en ontdek je de spectaculaire schoonheid van Piazza della Signoria met de sculpturale meesterwerken van Loggia dei Lanzi en het imposante Palazzo Vecchio met de gekanteelde toren van Arnolfo, een van de beroemdste symbolen van de stad. De prachtige prospect van de open galerij van Palazzo degli Uffizi komt uit op het plein, en in dit beroemde museum kunt u talloze kunstwerken bewonderen, waaronder het meest geliefde schilderij ter wereld: de prachtige 'Geboorte van Venus' van Botticelli. Aan het einde van de rondleiding kunt u in het museum blijven om op uw gemak verder te verkennen.

...

Sitemap Toren van Giotto

Wil je alle activiteiten in Toren van Giotto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Toren van Giotto

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.157 beoordelingen

Prachtige rondleiding

Mooie bezienswaardigheden met een professionele uitleg erbij, wel even moeten zoeken naar de afspreekplaats want deze was niet zoals voorgeschreven maar bevond zich naast de kathedraal bij iemand met een geel fluoriserend vestje

Boeiend om dit religieuze en culturele erfgoed te bekijken!

Complimenten voor de toelichting van de gids. Op een prettige manier werd er een samenhangend en interessant verhaal verteld. Ook werd er goed op vragen in gegaan. Kleine groep wat gelegenheid gaf tot veel interactie.

Een zeer vakkundige gids !

Het was niet helemaal skip the line ! Vanwege mijn leeftijd kan ik moeilijk lang blijven staan !

Prachtig gebouw, goede gids die veel wist en leuk kon vertellen

Prachtig gebouw, goede gids die veel wist en leuk kon vertellen