Giralda

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Giralda

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 13.520 beoordelingen

De kathedraal is absoluut indrukwekkend, daar kun je al bijna een hele dag in doorbrengen. De Giralda beklimmen is erg de moeite waard en zelfs met een matige conditie goed te doen. Het uitzicht over de stad is een geweldige beloning. Niet schrikken van de klokken. Het Alcazar is betoverend mooi, je weet bijna niet waar je kijken moet. Al met al meer dan 2 uur met onze gids op stap geweest (tour zou eigenlijk 99 minuten duren), hij heeft ons ontzettend veel verteld en je kon merken dat hij er ook nog steeds van genoot. Het mag dan niet heel goedkoop zijn (42€ pp), het was het geld meer dan waard.

Frank (Francesco) was een hele goede gids, behulpzaam en attent. We hadden met ons drie zowaar een privé Tour en hij lette er zeer goed op dat iedereen altijd veilig reed. We hebben er heel erg van genoten, de ideale manier om een stad te bekijken. We doen het zeker opnieuw!

Wat n prachtige 3 paleizen en groteske tuin die samen het Alcazar vormen. Ook het gidsen in de Kathedraal bezorgde ons heel wat weetjes met n knap kunqrwerk van Belgische hand. De torre konden we op eigenhoutje op t einde verkennen. Super mooie uitzichtpunten ontdekten we.

Moesten wel lang wachten op de komst van de bus.Konden hierdoor niet alles bezoeken wat we zelf gepland hadden . Mijn man kan geen lange wandelingen maken wat noodzaakte de bus te nemen ! De bus om de 15 a 20 minuten nemen zat er niet in

Een privé Segway tour gehad van Fran in Sevilla. Een super gids die heel veel weet over Sevilla. Was onze eerste keer op een Segway. Goede uitleg en na even oefenen hadden we het onder de knie. We hebben genoten! Dankjewel Fran!!