Datums kiezen

Giralda

Giralda: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Kathedraal van Sevilla en Giralda: ticket met voorrang

1. Kathedraal van Sevilla en Giralda: ticket met voorrang

Betreed de kathedraal van Sevilla met voorrangstoegang en verken de schatten binnenin. Bekijk werken van Goya en leer meer over het verhaal als je de audiogidsoptie kiest. Beklim de La Giralda-toren voor een spectaculair uitzicht over Sevilla. Ga de kathedraal binnen en zie het graf van Christopher Columbus voor de Puerta del Principe. Het monument herbergt de botten van de ontdekker, hoewel er nog steeds discussie is over de vraag of ze echt zijn. Kom meer te weten over de geschiedenis van de kathedraal en de Castiliaanse koning Fernando III, die Sevilla veroverde op de Almoravidische heersers en de 12e-eeuwse Grote Moskee bouwde. Ervaar deze indrukwekkende kathedraal zoals die nu bekend staat, bekend als de kathedraal van Santa María de la Sede. Betreed een van de grootste kerken ter wereld met opmerkelijke werken van Zurbaran, Murillo en Goya. Kom meer te weten over deze werken en meer, indien je de audiogidsoptie kiest.

Sevilla: rondleiding kathedraal, Giralda en Koninklijke Alcázar

2. Sevilla: rondleiding kathedraal, Giralda en Koninklijke Alcázar

Ontdek Sevilla en de belangrijkste monumenten en architectuur met een ticket met voorrangstoegang. Leer de verhalen en de personages kennen die een essentieel onderdeel vormen van de geschiedenis van de stad. Volg een rondleiding door het Koninklijke Alcázar en andere hoogtepunten. Bezoek de kathedraal en kom meer te weten over de belangrijke historische figuren die er begraven zijn. Bewonder werk van veel belangrijke kunstenaars. Zie de enorme glas-in-loodramen uit de 16e eeuw die de 5 schepen van de kathedraal verlichten. Bezoek de beroemde Moorse toren Giralda, een symbool van de stad. Verken het paleis dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en ontdek waarom het de setting werd voor de film 'Lawrence of Arabia' en de tv-serie 'Game of Thrones'. Je kunt kiezen voor een privétour of een tour met een kleine groep, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Geniet van een aangename wandeling door de tuinen van het Koninklijk Paleis en kijk uit naar de pauwen en andere paleisdieren.

Sevilla: kathedraal, Giralda & Alcazar, toegang met gids

3. Sevilla: kathedraal, Giralda & Alcazar, toegang met gids

Verken de rijke geschiedenis van Sevilla en bezoek twee van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: de kathedraal van Sevilla en het Alcazar. Maak gebruik van voorrangstoegang en kom meer te weten over beide locaties dankzij een deskundige gids. Bekijk eerst de prachtige kathedraal van Sevilla en zijn unieke architectuur. Geniet van voorrangstoegang en kom dankzij je gids alles te weten over de rijke en interculturele geschiedenis van deze heilige plaats. Beklim de Giralda, de klokkentoren van de kathedraal. Breng vervolgens een bezoek aan het Alcazar, en krijg inzicht in de verscheidenheid aan culturen en erfenissen die in Sevilla bestaan. Nadat je de wachtrij hebt overgeslagen, neemt de gids je mee op een aangename wandeling langs de sinaasappelbomen en mirten, en helpt je de nuances van de geschiedenis en cultuur van Sevilla te begrijpen.

Sevilla: rondleiding Alcázar, kathedraal en Giralda met kaartjes

4. Sevilla: rondleiding Alcázar, kathedraal en Giralda met kaartjes

Profiteer van een rondleiding met voorrangstickettoegang voor zowel het Alcázar als de kathedraal die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Luister naar fascinerende feiten van je gids en bekijk Santa Cruz en de beroemde klokkentoren. Ontmoet je gids en ga op je sightseeing-avontuur. De eerste stop van de dag is het Koninklijk Alcázar van Sevilla. Geniet van skip-the-line toegang en breng vervolgens 1 uur en 15 minuten door met het verkennen van dit historische monument. Bekijk binnen het indrukwekkende Mudejar-paleis, het gotische paleis en de binnenplaats met stucwerk en wandel vervolgens door de uitgestrekte tuinen. Leer tijdens je verkenning meer over de geschiedenis van het monument en de prominente figuren die hier ooit woonden. Ga vervolgens naar de kathedraal van Sevilla en bewonder de architectuur van dit monument dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Geniet van een wandeling rond de beroemde Patio de los Naranjos en bekijk vervolgens het graf van de beroemde reiziger Christopher Columbus. Loop door de levendige wijk Santa Cruz. Beëindig de tour bij de Giralda, de beroemde klokkentoren van de stad.

Sevilla: rondleiding Royal Alcazar, kathedraal en Giralda-toren

5. Sevilla: rondleiding Royal Alcazar, kathedraal en Giralda-toren

Heb je weinig tijd en wil je alles op één dag ontdekken? Waarom één ding kiezen als je er twee kunt hebben? Selecteer onze combinatie en bespaar geld door de kathedraal en het Koninklijk Alcazar te bezoeken: twee essentiële plekken om te ervaren in Sevilla, beide in 1987 door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Ontdek Sevilla, een van de beroemdste steden ter wereld en bekend om zijn onvergelijkbare schoonheid en zijn grote historische gebeurtenissen, zowel politiek als economisch. Je kunt ook genieten van het uitzicht op de monumenten vanaf plaatsen als Plaza del Triunfo en Plaza Virgen de los Reyes. We ontmoeten elkaar 20 minuten van tevoren op ons ontmoetingspunt waar we je voorstellen aan je officiële gids, we geven je de headsets (indien nodig) en we beginnen onze weg naar de grootste gotische kathedraal ter wereld. Eenmaal binnen laat u zich fascineren door de imposante geschiedenis van onze kathedraal. Na de kathedraalrondleiding en de Giralda-toren bezoeken we de prachtige paleizen van het Koninklijk Alcázar van Sevilla. 16 juni tot 30 september 2023 Lunes en sábados Catedral 12:00 en 13:30 uur met Giralda Alcázar 13:45 tot 15:00 uur Domingos Alcázar 13:00 en 14:15 Catedral 14:30 en 16:00 uur met Giralda 1 oktober tot 31 oktober 2023 Alcázar 15:00 - 16:30 uur Catedral 16:45 - 18:00 uur met giralda 1 november en 15 juni Lunes en sábados Catedral 14:00 - 15:30 uur met giralda Alcázar 15:45 tot 17:00 uur Domingos Alcázar 14:00 - 15:30 uur Catedral 15:45 en 17:00 uur met giralda

Sevilla: kathedraal, Giralda en Alcázar 3,5 uur durende rondleiding

6. Sevilla: kathedraal, Giralda en Alcázar 3,5 uur durende rondleiding

Luister naar het verhaal van de kathedraal van Sevilla en het magnifieke Alcázar van een deskundige gids tijdens een 4-uur durende tour, inclusief tijd om de Giralda-toren te bezoeken. Reis onderweg door de Arabische, christelijke en Romeinse geschiedenis van de stad. Betreed de imposante muren van het oudste paleis van Europa in het Alcázar, nog steeds gebruikt door de Spaanse monarchie maar oorspronkelijk gebouwd door de islamitische Moren. Bewonder de schaal van de kathedraal van Sevilla, gebouwd op de plaats van een grote moskee. Bewonder de Giralda-klokkentoren, gebouwd als minaret tijdens het bewind van de Almohaden-dynastie. Wandel door de smalle straatjes van de oude Joodse wijk en meer.

Sevilla: ticket en rondleiding Alcázar en kathedraal

7. Sevilla: ticket en rondleiding Alcázar en kathedraal

Ontdek de ziel van Sevilla met een bezoek aan de 2 UNESCO-Werelderfgoedlocaties van de stad. Leer meer over het islamitische verleden, de christelijke wortels en de joodse erfenis van de stad in het Alcázar en bekijk de majestueuze kathedraal. Begin met een bezoek aan het Alcázar. Het Alcázar bevat 3 paleizen, koninklijke vertrekken en tuinen en kapellen en heeft vele dynastieën gehuisvest. Verken deze plek met je gids en maak gebruik van een persoonlijk audiosysteem om je bezoek te verbeteren. Reis door verschillende periodes uit de geschiedenis en treed in de voetsporen van de oude bewoners. Ontdek zelf waarom het monument vanwege de schoonheid ervan uitgekozen werd als filmlocatie voor TV-series als 'Game of Thrones'. Wandel naar de Kathedraal van Sevilla om de op twee na grootste kathedraal en de grootste gotische kerk ter wereld te zien. Het enorme monument werd gebouwd op de overblijfselen van een moskee en biedt een inkijkje in 900 jaar geschiedenis.Neem aan het einde van de rondleiding afscheid van je gids en klim dan te voet naar de top van de Giraldatoren voor een spectaculair uitzicht over de stad.

Sevilla: rondleiding Alcázar en kathedraal & toegang Giralda

8. Sevilla: rondleiding Alcázar en kathedraal & toegang Giralda

Ontmoet de gids op Plaza del Triunfo en ga naar de eerste stop van de rondleiding, het Alcázar van Sevilla. Je gaat het paleis met voorrang naar binnen en de rondleiding kan beginnen. Kom te weten hoe Moorse en christelijke stijlen werden gecombineerd om een paleis te creëren dat typerend is voor de Mudejár-architectuur. Ontdek de Patio de las Doncellas en de Salón de Embajadores, ook bekend uit de serie Game of Thrones. Bewonder het bijzondere houtsnijwerk en de kleurrijke tegels in islamitische stijl. Wandel vervolgens door de tuinen vol met sinaasappelbomen en vredige waterpartijen.  Ga vervolgens naar de kathedraal van Sevilla. Tijdens de rondleiding kom je meer te weten over de belangrijke rol van de kathedraal in de geschiedenis van de stad, en over de islamitische, laatgotische, renaissancistische en barokke invloeden in de architectuur.  Bewonder het prachtige 18e-eeuwse barokke altaarstuk en het sierlijke orgel. Je kunt ook het mausoleum bezoeken waar de overblijfselen van Christoffel Columbus zijn bijgezet.  Ten slotte leidt de gids je naar de Moorse Giralda-toren. Toen Spanje onder moslimheerschappij stond, werd vanaf deze toren de oproep tot gebed aangekondigd. Beklim de trappen en bewonder het spectaculaire uitzicht over Sevilla vanaf de top van de toren.  Je kunt kiezen voor een privétour of een tour met een kleine groep, afhankelijk van waar je naar op zoek bent.

Sevilla: rondleiding door kathedraal met voorrangstoegang

9. Sevilla: rondleiding door kathedraal met voorrangstoegang

De kathedraal van Sevilla, gebouwd in de 15e eeuw op de locatie van een 12e-eeuwse moskee, is een van de grootste en meest indrukwekkende kerken ter wereld. Tijdens deze rondleiding van 1 uur verwonder je je over het spectaculaire gouden altaarstuk en de enorme kunstcollectie. De kroon op het kathedraalcomplex van Sevilla is de beroemde klokkentoren Giralda. De toren, die een hoogte van 98 meter bereikt, werd gebouwd als een minaret aan het einde van de 12e eeuw. Je komt meer te weten over de oorsprong van het complex als een Arabische moskee en ziet verder bewijsmateriaal op de binnenplaats van de wassing. Verken de collectie belangrijke kunstwerken uit meerdere eeuwen die de 44 kapellen van de kathedraal en het midden van het middenschip versieren. Aan het einde van de tour neem je afscheid van je gids en klim je naar de top van de Giralda-toren om van het fantastische uitzicht op de stad te genieten.

Sevilla: kathedraal en Giralda-toren, rondleiding en tickets

10. Sevilla: kathedraal en Giralda-toren, rondleiding en tickets

Ontdek twee topattracties van Sevilla met skip-the-line tickets voor de kathedraal van Sevilla en de Giralda-toren. Stap terug in de tijd terwijl je gids je vertelt over de geschiedenis van deze bezienswaardigheden. Beklim de Giralda-toren en bekijk kunstwerken van Spaanse renaissanceschilders zoals Alejo Fernández. Bezoek de kathedraal van Saint Mary of the See, beter bekend als de kathedraal van Sevilla, en de klokkentoren van La Giralda in Sevilla met skip-the-line tickets en een gids. Luister naar de fascinerende geschiedenis van de kathedraal van Sevilla en hoe het de grootste kathedraal ter wereld is voordat je naar binnen gaat. Beklim de 35 hellingen van La Giralda. Bewonder de magie van de 81 glas-in-loodramen. Bewonder kunstwerken van meesters als Alejo Fernández, Pedro Roelas, Murillo, Velázquez, Zurbarán, Valdés Leal en Goya. Geniet van panoramische vergezichten over de stad vanaf het uitkijkplatform. Kom meer te weten over de historische, artistieke en religieuze waarde van de kathedraal, waardoor deze in 1987 door UNESCO tot werelderfgoed werd verklaard. De bouw van de kathedraal begon in 1401 en werd 150 jaar later voltooid, in renaissancestijl.

Beschikbare activiteiten

53 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 4

Andere activiteiten in Giralda

Wil je alle activiteiten in Giralda bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Giralda

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 20.089 beoordelingen

Goed geregeld, zeer de moeite waard. Niet wachten in de enorme rijen. Het was af en toe wel lastig te verstaan wat de gids vertelde, dit kwam door de verbinding van de headset en de enorme drukte. Maar goed te doen en erg indrukwekkend

The guide Daniël was very good and took the time to explain everything. Hé did a excellent job!!

Prachtige Kathedraal met heel veel te zien. Met een interessante geschiedenis.

Leuke en interessante excursie. Veel te zien, je blijft foto's maken

Overzichtelijke site goeie info en makkelijk te reserveren