Datums kiezen

Glacier Museum

Glacier Museum: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Bergen: begeleide fjord- en gletsjertocht naar Fjærland

1. Bergen: begeleide fjord- en gletsjertocht naar Fjærland

Ga met ons mee op deze ongelooflijke tour en ervaar het beste van de adembenemende natuur en rijke cultuur van Noorwegen. Tijdens de reis heb je tal van mogelijkheden om adembenemende foto's te maken, dus houd je camera bij de hand. We nemen je mee op een mooie rit over de Vikafjellet-bergpas, met hoogtes van meer dan 1100 meter waar je in de zomer zelfs sneeuw kunt vinden. Bereid je voor om betoverd te worden door de ontzagwekkende Sognefjord, want we bieden een fantastisch uitzichtpunt om de schoonheid ervan te bewonderen. We bezoeken ook de historische staafkerk van Hopperstad, die dateert uit 1130, en voelen de mistige nevel van de majestueuze Tvindefossen-waterval. Elke stop op de tour is als een kostbaar juweeltje dat bijdraagt aan de algehele ervaring. Leun achterover en ontspan in onze comfortabele bus terwijl we naar de prachtige Fjaerlandsfjord en Sognefjord reizen, de langste en diepste fjord van Noorwegen. U zult genieten van een ontspannen cruise op de Glaciertour-veerboot, begeleid door onze vriendelijke en deskundige gidsen. Als onderdeel van de tour bezoeken we ook het Noorse Gletsjermuseum en de Bøyabreen-gletsjer, waar je fascinerende inzichten in de geologische geschiedenis van Noorwegen zult ontdekken. Over het algemeen garandeert deze tour onvergetelijke herinneringen aan de natuurlijke schoonheid van Noorwegen en zijn cultureel belangrijke erfgoed. Tijdens de boottocht kunt u genieten van een goed diner, hapjes en drankjes terwijl u door de fantastische Fjærlandsfjord vaart. VERTREK/AANKOMST/INFO Zorg dat je 10 minuten voor vertrek klaarstaat. Als je te laat bent, bel dan +47 406 73 493. Trefpunt: vind hier de exacte locatie - https://rebrand.ly/GlacierTour_MEETING_POINT_BUS_Bergen 07:30: Vertrek per minibus vanaf de VVV in Bergen. 09:00 uur: Haal meer gasten op bij Voss Bus Terminal. 10:20: ETA: Bezoek het uitkijkpunt "Storesvingen". 10:40: Verken Hopperstad staafkerk - Rondleiding. 11:20: Vertrek vanuit Vik per boot. Op de boot kun je eten en drinken kopen. 12.00 uur: GlacierTour-veerboot haalt meer gasten op in Balestrand. Let op: Ga niet aan land. 13:25: Aankomst in Fjærland. 13:30: Bus naar het Noorse Gletsjermuseum. 14:25: Vertrek vanuit het Gletsjermuseum. 15:10: vertrek met de bus vanaf de gletsjer. 15:25: ETA: bij de pier in Fjærland. 15:30: Vertrek per boot van Fjærland terug naar Vik i Sogn Op de boot kun je eten en drinken kopen. 16:45: GlacierTour-veerboot zet gasten af in Balestrand. Let op: Ga niet aan land. 17:25: Vertrek met de bus vanaf Vik Pier. 18:30 uur: bezoek aan de waterval Tvindefossen, toilet beschikbaar. 19:00: Stop in Voss om passagiers uit te laten. 20:45: ETA: De VVV in Bergen.

Van Balestrand: begeleide fjord- en gletsjertocht naar Fjærland

2. Van Balestrand: begeleide fjord- en gletsjertocht naar Fjærland

Deze begeleide fjord- en gletsjertour omvat een bezoek aan de Bøyabreen-gletsjer en het Noorse gletsjermuseum in Fjærland. Het landschap in de Fjærlandsfjord is absoluut adembenemend en de smalle Fjærlandsfjord met zijn steile en beboste berghellingen leidt je naar de rand van de majestueuze Jostedalen-gletsjer. Tijdens de boottocht kunt u genieten van een goed diner, hapjes en drankjes terwijl u door de fantastische Fjærlandsfjord vaart. Bij aankomst in Fjærland brengt een bus u naar het Noorse Gletsjermuseum. Het Noorse Gletsjermuseum is een interactief museum voor het hele gezin, dat je op nieuwe innovatieve manieren kennis bijbrengt over gletsjers en klimaat. Hier kun je foto's maken en zien hoe de gletsjer zich in het landschap drukt. De bus keert terug naar de Fjærland-kade en de rondvaartboot brengt je terug naar Balestrand. ROOSTER 12:10: Vertrek Balestrand per boot https://rebrand.ly/Glaciertour_Balestrand_MEETING_POINT_Ferry 13:25: Aankomst Fjærland 13:30: # Bus naar het Noorse Gletsjermuseum # 14:25: Vertrek Glacier Museum per bus - LET OP: zorg dat je op tijd in de bus stapt. 14:35: ETA aankomst Bøyabreen-gletsjer 15:10: Vertrek per bus vanaf de gletsjer 15:25: ETA Aankomst op de pier in Fjærland 15.30 uur: Vertrek per boot vanuit Fjærland 16:45: Aankomst in Balestrand - Overeenkomend met Norled naar Bergen

2 daagse tour naar hardanger en flåm of sognfjord gletsjer flexibel

3. 2 daagse tour naar hardanger en flåm of sognfjord gletsjer flexibel

Fjordday As leidt de privétour voor mensen die in de Hardangerfjord en Sognefjord reizen. Afhankelijk van je tijd en wensen kan ik een 2-daags reisplan voor de fjord maken. Laat me weten waar je heen wilt en wat je mogelijkheden zijn voor buitenactiviteiten, dan kan ik een 2-daags plan voor je maken. Over het algemeen is het plan erg flexibel en ontworpen naar jouw wensen. Waarschijnlijk zal ik mensen aanraden om in een hotel in Voss te overnachten, dan is 2 dagen reizen naar Hardangerfjord en Sognefjord heel comfortabel. Kies een reis die in de afbeelding staat. Let ook op het seizoen, sommige zijn in de winter niet toegankelijk. Voor 1-4 personen kan ik een Toyota Corolla leveren, voor 5-6 een 7-persoons SUV. We hebben ook een Mercedes Benz, maar we moeten over de prijs onderhandelen. Kinderen zijn meer dan welkom. Laat me na het boeken weten hoeveel bagage je hebt en wat de leeftijd en lengte van de kinderen is. We maken een volledig reisplan voor je, als je het er niet mee eens bent, kun je het annuleren. Stuur me alsjeblieft een bericht in plaats van me direct te bellen, want ik rijd meestal en kan je dan niet antwoorden. Als ik op de bestemming ben aangekomen, stuur ik je het bericht terug.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Glacier Museum: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Glacier Museum

Wil je alle activiteiten in Glacier Museum bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.