Glen Canyondam

Glen Canyondam: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Las Vegas: trip Antelope Canyon & Horseshoe Bend met pick-up

1. Las Vegas: trip Antelope Canyon & Horseshoe Bend met pick-up

Stap in een busje met airconditioning en ga samen met een Navajo-stamgids naar de beroemde Lower Antelope Canyon of de afgelegen Antelope Canyon X. Ga buiten de gebaande paden en bekijk bezienswaardigheden zoals Horseshoe Bend en de rivier de Colorado tijdens deze tour met een kleine groep. Bewonder het schilderachtige uitzicht van Las Vegas tot de Antelope Canyon terwijl je heen en weer rijdt over de staatsgrenzen van Utah en Arizona op weg naar Page, AZ. Afhankelijk van het weer pauzeer je in Mesquite, Nevada of Hurricane, Utah, en kun je even de benen strekken, een sanitaire stop maken en koffie drinken voordat je doorgaat naar de Grand Canyon. Dwaal langs rode zandstenen muren en spiraalvormige kurkentrekkerformaties die de kloof verlichten als de zon begint te zakken. Na een rondleiding door de Antelope Canyon, brengt een rit van 10 minuten je naar Horseshoe Bend voor een wandeling van 1 kilometer. Baan je een weg naar een uitkijkpunt met uitzicht op de beroemde bocht in de rivier de Colorado voor een prachtig uitzicht. Maak van de gelegenheid gebruik om dicht bij de 300 meter hoge val te komen waar je foto's kunt maken van een van de mooiste bezienswaardigheden van de natuur. Vanaf daar kun je ontspannen terwijl de professionele chauffeur-gids je weer terugbrengt naar Las Vegas, met een paar handige pitstops onderweg.

Sedona of Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

2. Sedona of Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

Als je in Sedona verblijft, begint je dag met een mooie en verhalende rit van de Rode Rotsen van Sedona naar Flagstaff. Je reist door Oak Creek Canyon, een van de top 10 schilderachtige ritten in de VS, en vervolgens door de torenhoge Ponderosa Pines. Na het ophalen van klanten die in Flagstaff verblijven, reist het voertuig langs de slapende vulkanen die de San Francisco Peaks vormen en door Navajo Nation. Ontvang tijdens uw reis een informatieve en onderhoudende vertelling over de gebieden waar u doorheen reist van uw ervaren en deskundige lokale gids. Reis door het Navajo-reservaat terwijl uw gids verhalen over deze oude cultuur deelt en informatie over de unieke geologie en vergezichten onderweg. Als je eenmaal over het Navajo-reservaat bent gekomen, heb je tijd om het onverharde pad op te lopen om Horseshoe Bend te zien, een iconisch kijkgezicht. Blijf dan verblind door het uitzicht op Glen Canyon Dam en het zuidelijkste punt van Lake Powell. Bij aankomst in Page, Arizona, geniet je van een lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch ontmoet je je Navajo-gids voor een spectaculaire tour door Antelope Canyon op de Canyon X-site. Profiteer van de vele fotomomenten terwijl u de hoek van de zon in de kloof ziet veranderen. Loop met de Navajo door de bochten van deze rode rotsslotkloof. Je hoort misschien zelfs het geluid van fluitmuziek weerklinken van de wanden van de kloof. Na je tour begin je aan je terugreis vanuit Antelope Canyon. Je passeert de westelijke rand van de Painted Desert terwijl je het Navajo-reservaat opnieuw oversteekt voor een korte stop bij de historische Cameron Trading Post. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Page: Horseshoe Bend Air en Tower Butte helikopterlanding

3. Page: Horseshoe Bend Air en Tower Butte helikopterlanding

Combineer schitterende luchtfoto's van Horseshoe Bend met een exclusieve Tower Butte-landing. De communicatie tussen de piloot en de passagier vindt plaats via een headset, waardoor je commentaar krijgt op de bezienswaardigheden waar je overheen vliegt, waaronder Lake Powell, Glen Canyon Dam en Horseshoe Bend. Uiteindelijk beland je op de top van Tower Butte waar maar weinigen zijn geweest. Tower Butte, 1,5 km boven zeeniveau, is een van de belangrijkste bezienswaardigheden in het Amerikaanse zuidwesten. Vanaf dit uitkijkpunt heb je 360-graden uitzicht op Glen Canyon, Lake Powell, Padre Bay, de Grand Staircase Escalante en LeChee Rock. Het landschap is adembenemend en ongeëvenaard. Breng 15-20 minuten door in Tower Butte om foto's te maken voordat je terugkeert naar het vliegveld. Dit unieke reispakket wordt door geen enkele andere aanbieder aangeboden.

Las Vegas: Upper Antelope Canyon, Horseshoe Bend, Glen Dam

4. Las Vegas: Upper Antelope Canyon, Horseshoe Bend, Glen Dam

Verlaat Las Vegas en ervaar de adembenemende Upper Antelope Canyon tijdens een dagtocht. Ontdek waarom de Navajo de kloof 'de plaats waar water door rotsen stroomt' noemt, maak prachtige foto's van ontzagwekkende geologische formaties en bekijk de Colorado-rivier bij Horseshoe Bend. Ontmoet je gids bij je ophaalpunt in Las Vegas en ga de hoge woestijn in. Rijd tijdens het rijden door de stad Kanab in Utah. Na een korte pauze in het toilet, nadert u de machtige Colorado-rivier voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Stop bij het uitkijkpunt om een panoramisch uitzicht op Glen Canyon en zijn dam te zien voordat je naar een van 's werelds populairste fotografieplekken gaat, Upper Antelope Canyon. Kies tussen het betreden van de kloof tijdens prime time, de beste uren om het zonlicht op de muren van de kloof te zien of niet-prime time. Ontmoet je lokale Navajo-gids en ga de kloof in om foto's te maken van het licht dat weerkaatst op de wanden van de kloof. Rijd vervolgens naar Page voor een lunchpauze (kosten niet inbegrepen) voordat je terugkeert naar Las Vegas.

Van Flagstaff: Antelope Canyon en Horseshoe Bend

5. Van Flagstaff: Antelope Canyon en Horseshoe Bend

Breng een dag door met het bezoeken van 2 van de meest iconische landschappen in het Amerikaanse zuidwesten: Antelope Canyon en Horseshoe Bend. Betreed het hart van Antelope Canyon en bezoek Horseshoe Bend, waar je vanaf de rand naar de machtige Colorado-rivier kunt kijken. Verlaat Flagstaff in de ochtend en reis langs de grens tussen Arizona en Utah om Antelope Canyon te bezoeken. Breng tijd door met wandelen door Antelope Canyon met de hulp van uw Navajo-partnergidsen. Vanaf daar reist u slechts een paar kilometer naar het bezoekerscentrum Glen Canyon Dam voor een snelle picknicklunch en een fantastisch uitzicht op Lake Powell. Ga voor de finale naar de beroemde Horseshoe Bend, die uitkijkt op het uitzicht voordat je 's avonds terugkeert naar Flagstaff.

Las Vegas: Lower Antelope Canyon, Horseshoe Bend, Glen Dam

6. Las Vegas: Lower Antelope Canyon, Horseshoe Bend, Glen Dam

Ontdek de beroemde Lower Antelope Canyon en de prachtige Horseshoe Bend tijdens deze dagtour vanuit Las Vegas met onze gids. Vertrek in de ochtend vanuit Las Vegas. Onderweg passeer je de stad Kanab in Utah. Na een korte pauze in het toilet, nadert u de machtige Colorado-rivier voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Stop bij het uitkijkpunt, je zult ook een adembenemend uitzicht op Glen Canyon en Dam zien. Reis vervolgens naar een van 's werelds beroemdste fotografieplekken, Lower Antelope Canyon. Volg de lokale Navajo-gids en ga de kloof in, wat zorgt voor verbluffende fotomomenten van het licht dat door de wanden van de kloof weerkaatst. Maak veel foto's van deze verbazingwekkende natuurlijke formatie. Na een lunchpauze verlaat u de stad Page met de bus / tourbus voor uw terugreis naar Las Vegas.

Las Vegas: Grand Canyon en Antelope Canyon-nachttour

7. Las Vegas: Grand Canyon en Antelope Canyon-nachttour

Bezoek de majestueuze Grand Canyon, Horseshoe Bend en Antelope Canyon met een ervaren gids. Kies uit een privé- of gedeelde groepservaring terwijl je enkele van 's werelds mooiste locaties verkent, vol met dieren in het wild, mooie uitzichten en fotografiemogelijkheden. Dag 1 Grand Canyon, Lake Powell Begin je reis in Las Vegas voordat je op avontuur gaat in de woestijn. Geniet van schilderachtige landschappen terwijl je vanuit Nevada reist naar de uitgestrekte wildernis van Noord-Arizona. Maak gebruik van een fotostop bij de Hoover Dam en de iconische Route 66 voordat je op tijd aankomt bij de Grand Canyon South Rim voor de lunch op de rand. Bewonder de weidse uitzichten hoog boven de wolken in dit Nationale Park en Natural Wonder of the World. In de Grand Canyon kunnen gasten ervoor kiezen om een helikoptervlucht te maken en langs de rand te wandelen voordat ze naar de oevers van Lake Powell gaan voor een overnachting. Dag 2 Antelope Canyon en Horseshoe Bend Vervolg je reis terwijl je enkele van de beste fotografiebestemmingen in het zuidwesten, Antelope Canyon en Horseshoe Bend bezoekt. Je kunt ervoor kiezen om te genieten van een optionele 1,5 uur durende Navajo-rondleiding door Antelope Canyon - 's werelds beroemdste slotkloof van Arizona, gevolgd door een korte, begeleide schilderachtige wandeling naar Horseshoe Bend aan de Colorado-rivier. Bezoek de Glen Canyon Dam en reis terug naar Las Vegas door de Virgin River Gorge en geniet van de spectaculaire landschappen van het zuidwesten van de VS. Je komt ongeveer terug in Las Vegas. 18.00 uur. Optionele activiteiten kunnen bij vertrek worden geboekt en betaald met uw reisleider.

Pagina: Horseshoe Bend helikoptervlucht

8. Pagina: Horseshoe Bend helikoptervlucht

Als je Page, Arizona bezoekt, heb je de unieke kans om het uitgestrekte landschap van de zuidwestenwoestijn te aanschouwen tijdens een spannende helikoptervlucht over Lake Powell, Glen Canyon Dam en Horseshoe Bend. Deze vlucht duurt ongeveer 10-12 minuten en vertrekt vanaf Page Municipal Airport. Vlieg boven het ongerepte blauwe water van Lake Powell, de bocht van Horseshoe Bend en de verbluffende rode en oranje tinten van Glen Canyon terwijl een ervaren en deskundige piloot de geschiedenis van het gebied deelt. Nadat je de ongelooflijke bezienswaardigheden van bovenaf hebt vastgelegd, word je teruggebracht naar de helihaven om de rest van hun vakantie te genieten. Keer terug van je vlucht met foto's en herinneringen om een leven lang mee te gaan.

Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend privétour

9. Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend privétour

Bekijk de hoogtepunten van Antelope Canyon, Arizona en Horseshoe Bend tijdens een begeleide dagtocht. Kies uit drie delen van de kloof om te verkennen. Ontmoet je gids in je hotel in Las Vegas en klim aan boord van de bus met airconditioning om je reis te beginnen. Ga rechtstreeks naar Antelope Canyon. Ontdek waarom de oorspronkelijke Navajo-naam Tsé bighánílíní 'de plaats waar water door rotsen stroomt' betekent. Geniet van de gedenkwaardige fotomomenten die worden gecreëerd door de gebeeldhouwde zandstenen muren van de slotcanyon, gevormd door plotselinge overstromingen en winderosie. Bewonder de verbluffende kleuren en reflecties veroorzaakt door het daglicht dat danst door de smalle openingen aan de bovenkant van de kloof. Kies uit drie gebieden in Antelope Canyon om te verkennen: Lagere Antelope Canyon Ontmoet je Navajo-gids bij aankomst in de kloof en maak een korte wandeling naar de ingang van de kloof. Daal de veilige, met leuningen omzoomde trap af naar de vloer van Lower Antelope Canyon en ga op reis om deze prachtige formatie te verkennen. Upper Antelope Canyon Bij aankomst in de kloof klim je aan boord van een 4-wheel drive voor een rit van 4 mijl langs een zanderige rivierbedding naar de ingang van de slotcanyon. Loop de kloof in tussen torenhoge zandstenen muren die zijn gebeeldhouwd door plotselinge overstromingen en winderosie. Canyon X Geniet van een mix van de kenmerken van zowel de Upper als de Lower canyon, met de lichtpilaren van de Upper en de steilheid van de Lower. Ongeacht de optie die je kiest, ga dan naar Horseshoe Bend, waar de Colorado-rivier een bocht van 280 graden rond de rots maakt. Geniet van een wandeling van 2,4 mijl van en naar de Horseshoe Bend Overlook om neer te kijken op de machtige Colorado-rivier aan de voet van Glen Canyon. Ga terug naar het voertuig om terug naar je hotel te worden gebracht.

Horseshoe Bend: in-app wandel- en auto-audiotour

10. Horseshoe Bend: in-app wandel- en auto-audiotour

Maak kennis met de pure schoonheid en grootsheid van Horseshoe Bend Canyon in je eigen tempo met je vrienden of familie. Stem af op je in-app audiotour om meer te weten te komen over de geschiedenis van deze magische locatie terwijl je langs loopt. Begin later aan een zelfgeleide autorit door Page en leer alles over deze fascinerende stad. Begin met het downloaden van de Action Tour Guide-app, die zal fungeren als uw persoonlijke gids, audiotour en kaart in één. Begin uw reis op de parkeerplaats voor Horseshoe Bend. Vanaf daar hoef je alleen maar het pad van een kwart mijl naar de kloof zelf te volgen. Onderweg hoor je over de begindagen van de machtige Colorado-rivier, toen het niet meer was dan een meanderende rivier op een uiterwaard. Terwijl je loopt, zul je ontdekken hoe die uiterwaarden veranderden in het stijgende plateau dat we tegenwoordig kennen. Krijg ook inzicht in de menselijke geschiedenis van het gebied, zoals hoe het van de Navajo in handen van de Amerikaanse regering kwam. Kom ten slotte aan bij Horseshoe Bend zelf, waar meerdere uitkijkplatforms een adembenemend uitzicht op dit unieke monument bieden. Vergeet niet voldoende foto's te maken. Je tour door Horseshoe Bend eindigt hier. Ook inbegrepen bij uw tour is een rondrit door Page, de stad waar Horseshoe Bend zich bevindt. Deze tour begint bij de Glen Canyon Dam Overlook, waar je een fenomenaal uitzicht hebt op de dam die de reden was voor het bestaan van de stad. Ga vanaf daar naar het noorden naar een verzameling adembenemende paden vol geweldige vergezichten over de woestijn. Dan is het op naar de dam zelf, waar je de mogelijkheid hebt om uit je auto te stappen en daadwerkelijk over het immense bouwwerk te lopen. Ga dan naar Wahweap Overlook, met een prachtig uitzicht over Lake Powell. Je tour eindigt hier.

  • Dagtochten
  • Meerdaagse tours
  • Avonturen
  • Privétours
11 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Glen Canyondam

Wil je alle activiteiten in Glen Canyondam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Glen Canyondam

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 820 beoordelingen

Deze reis was geweldig, geboekt met mijn vriendje. Ik werd opgehaald bij het hotel en de bus was comfortabel. Mijn groep bestond uit ongeveer 8 personen. De bus had AC en we maakten veel stops voor toilet en snacks. Onze buschauffeur was geweldig, hij was vriendelijk, nieuw veel over de weg en erg meegaand (biedt ons constant flessen koud water aan). Over het algemeen was het een geweldige ervaring, en natuurlijk waren de plaatsen zelf prachtig!

Het was een hele mooie lange reis, er werd veel verteld tijdens de reis. Helaas konden ze ons niet ophalen en moesten ze 's ochtends een Uber naar het ontmoetingspunt brengen. De 2 bezoeken waren zeer de moeite waard en hadden genoeg tijd om over alles te informeren. Verder hebben we lekker gegeten. De chauffeur was erg vriendelijk. We kunnen het in ieder geval alleen maar aanraden

Dit uitje is zeker een aanrader! De pick-up en de reis er naar toe was goed verzorgt. Er waren onderweg genoeg stops om even je benen te strekken en wat drinken of eten te halen. De canyon en de horshoe bend zelf waren erg mooi om te zien! Door weersomstandigheden was het programma iets aangepast maar dit werd goed gecommuniceerd en uitgelegd.

Lo recomiendo en su totalidad el vieje rs increíble no ves pasar el tiempo los paisajes espectaculares y los sitios que te llevan fueron mejores de lo que imagino las fotos que ves en la propaganda no es nada de lo que veran tus ojos ojos simplemente el precio muy razonable todo es Maravilloso

Uitstekende gids - Christian. Hij is erg beleefd en gemakkelijk in de omgang. Er is genoeg water in de bus om te hydrateren. Gids Sarah in de Antelope Valley was ook uitstekend. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan. Zeer professioneel en de service is uitstekend!