Glen Canyon Dam Overlook, Page

Glen Canyon Dam Overlook, Page

Glen Canyon Dam Overlook, Page: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour bij Golden Hour

1. Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour bij Golden Hour

Vertrek uit Las Vegas voor een schilderachtige rondleiding door Navajo land met een lokale gids. Ontdek Horseshoe Bend en Antelope Canyon tijdens Golden Hour, wanneer licht en schaduw een onvergetelijke schoonheid creëren. Dompel je onder in de geschiedenis en natuurwonderen, waarbij je momenten van surrealistische landschapsveranderingen vastlegt. Begin je rondreis met een stop voor het ontbijt in St. George, Utah, waar de oudste nog werkende mormoonse tempel ter wereld staat. Na het ontbijt nader je de machtige Colorado River voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Bekijk waar de rivier stroomt en rond de rotsen kronkelt, waardoor een kenmerkende hoefijzervormige lus ontstaat die geliefd is bij bezoekers en fotografen uit de hele wereld. Reis vervolgens naar de plek waar "het water door de rotsen stroomt" volgens de plaatselijke Navajo folklore. Bekijk Antelope Canyon tijdens Golden Hour (10.00 - 15.00 uur), het beste moment van de dag om de Canyon te bekijken, wanneer het zonlicht de contouren perfect belicht en je de door wind en water gevormde duinen in hun volle glorie kunt zien.Na de rit naar Antelope Canyon kun je een bezoek brengen aan de Canyon. Met je lokale Navajo-gids ontdek je de schoonheid van de canyon van dichtbij. Bewonder de schoonheid van de zon die lichtstralen creëert die door de spleten in de wanden van de canyon schijnen. Na een lunchpauze ga je verder naar het Glenn Canyon uitkijkpunt voor een laatste blik op dit spectaculaire gebied. Stap ten slotte weer in de bus om 's avonds terug te keren naar Las Vegas.

Horseshoe Bend: zelf begeleide wandeltour met gids

2. Horseshoe Bend: zelf begeleide wandeltour met gids

Begin met het downloaden van de Action Tour Guide app, die fungeert als je persoonlijke gids, audiogids en kaart in één. Opmerking: Deze meer dan 2,5 km lange tour beslaat de belangrijkste aspecten van Horseshoe Bend in 1-2 uur. Leer de pure schoonheid en grootsheid van Horseshoe Bend canyon in je eigen tempo kennen met je vrienden of familie. Stem af op je in-app audiotour om meer te leren over de geschiedenis van deze magische locatie terwijl je wandelt. Later kun je een rondleiding maken door Page en alles te weten komen over dit fascinerende stadje. Begin je reis op de parkeerplaats voor Horseshoe Bend. Vanaf daar hoef je alleen maar het pad van een kwart mijl naar de canyon zelf te volgen. Onderweg hoor je over de begindagen van de machtige Colorado River, toen deze nog niet veel meer was dan een meanderende rivier op een uiterwaard. Tijdens je wandeling ontdek je hoe die uiterwaard veranderde in de hoogvlakte die we nu kennen. Je krijgt ook inzicht in de menselijke geschiedenis van het gebied, zoals hoe het overging van de Navajo naar de handen van de Amerikaanse regering. Uiteindelijk kom je aan bij Horseshoe Bend zelf, waar meerdere uitkijkplatforms een adembenemend uitzicht bieden op deze unieke bezienswaardigheid. Vergeet niet om veel foto's te nemen. Je tour door Horseshoe Bend eindigt hier. Je kunt ook een rondrit maken door Page, de stad waar Horseshoe Bend ligt. Deze tour begint bij de Glen Canyon Dam Overlook, waar je een fenomenaal uitzicht hebt op de dam die de reden was voor het bestaan van de stad. Van daaruit ga je noordwaarts naar een verzameling adembenemende paden vol prachtige vergezichten over de woestijn. Dan ga je naar de dam zelf, waar je de gelegenheid hebt om uit je auto te stappen en over het immense bouwwerk te lopen. Ga dan naar Wahweap Overlook, waar je een prachtig uitzicht hebt over Lake Powell. Hier eindigt je tour.

Antilope Canyon: Rattlesnake Canyon Tour

3. Antilope Canyon: Rattlesnake Canyon Tour

Ontdek de minder bekende, maar net zo adembenemende Rattlesnake slot canyon. Ervaar de kalmerende effecten van de golfachtige wanden en de kracht van de stromende Colorado River met je tourgroep. Ontmoet je gids en vertrek naar Rattlesnake Canyon. Bereik de canyon en hoor hoe de kleuren veranderen van zomer naar winter. Zie met eigen ogen de warmte van de zomer in zijn tinten geel, rood en oranje of de koelte van de winter met blauw, paars en roze. Luister naar je gids terwijl hij je vertelt over de canyon en bekijk de zandstenen wanden, getextureerd en uitgesleten door water. Maak van de gelegenheid gebruik om unieke en abstracte foto's te maken zonder dat er veel mensen zijn.

Horseshoe Bend en Page Arizona: Zelf rondleiding met audiogids

4. Horseshoe Bend en Page Arizona: Zelf rondleiding met audiogids

Welkom bij de audiogids app van Shaka Guide, waar we je de beste reiservaringen over de hele wereld bieden. Vandaag nodigen we je uit om de ontzagwekkende wonderen van Horseshoe Bend en het charmante stadje Page, Arizona te verkennen. Laten we eerst beginnen met Horseshoe Bend. Horseshoe Bend ligt op korte afstand van Page en is een natuurwonder dat je sprakeloos achterlaat. Als je de rand nadert, zie je een adembenemend panoramisch uitzicht dat je zeker de adem zal benemen. De Colorado River kronkelt door het landschap en maakt een prachtige hoefijzervormige bocht in de rode rotswanden eronder. Het contrast tussen het diepblauwe water en de levendige rode rotsen creëert een tafereel dat rechtstreeks op een ansichtkaart lijkt. Met de Shaka Guide app als gids leer je fascinerende feiten en historische anekdotes over Horseshoe Bend. Ontdek hoe miljoenen jaren van geologische krachten deze unieke formatie hebben gevormd en krijg inzicht in de inheemse culturen die deze plek al eeuwen vereren. Vervolgens gaan we naar het charmante stadje Page. Page staat bekend als de poort naar ongelofelijke natuurwonderen en biedt een heerlijke mix van de charme van een kleine stad en avontuur in de buitenlucht. Terwijl je het stadje verkent, leidt de Shaka Guide app je naar lokale juweeltjes, zoals schilderachtige cafés en authentieke zuidwestelijke restaurants, waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en je kunt onderdompelen in de plaatselijke cultuur. Daarnaast leidt de app je naar Antelope Canyon, een paradijs voor fotografen. Deze slot canyon is beroemd om zijn prachtige lichtstralen die op de zandstenen wanden dansen en een surrealistische en magische sfeer creëren. Laat de Shaka Guide app je door de canyon leiden en inzicht geven in de vorming ervan en de Navajo cultuur die het als een heilige plaats beschouwt. Enkele dingen die je tijdens de tour zult ervaren: - Wandeling naar Horseshoe Bend - Ontdek de schoonheid van Lake Powell tijdens een rondvaart. - Maak een rondleiding door de indrukwekkende Glen Canyon Dam, een van de grootste dammen in de Verenigde Staten. - Ga raften op de Colorado River. - Leer meer over het rijke Indiaanse erfgoed van het gebied door culturele centra te bezoeken. - Ervaar de Page Rim Trail. - Duik in de geschiedenis en geologie van het gebied in het John Wesley Powell Museum. - Maak een rit langs de schilderachtige snelwegen rond Page. Kortom, de Shaka Guide app verbetert je ervaring van Horseshoe Bend en Page, Arizona, met informatieve en boeiende audiogids. Of je nu een natuurliefhebber, geschiedenisfanaat of gewoon op zoek naar avontuur bent, deze app zorgt ervoor dat je het meeste uit je reis haalt en de verborgen schatten en verhalen ontdekt die deze bestemming echt onvergetelijk maken. *Download de Shaka Guide app om toegang te krijgen tot je gekochte rondleidingen*.

Horseshoe Bend/Page: Wandeltour met gids App

5. Horseshoe Bend/Page: Wandeltour met gids App

Begin met het downloaden van de activiteitenaanbieder app, die fungeert als je persoonlijke gids, audiogids en kaart die je op je mobiele apparaat kunt opslaan. Eenmaal geïnstalleerd begint je avontuur door de betoverende landschappen van Page, Arizona. Stop bij de spectaculaire Horseshoe Bend, een natuurwonder waar de Colorado rivier een dramatische lus van 270 graden heeft gemaakt. Terwijl je op de rand van de klif staat, luister je naar de verhalen over de geologische geschiedenis en de menselijke betekenis die deze mijlpaal hebben gevormd. Vervolgens brengt je reis je naar de Glen Canyon Dam Overlook. Leer meer over de bouw en de impact van deze enorme dam, die Lake Powell creëerde, een van de grootste door de mens aangelegde reservoirs in de Verenigde Staten. Luister naar de audiogids die inzicht geeft in de controverses en milieuveranderingen die de bouw van de dam teweegbracht. Verderop wachten de Rim View Trails, trek je wandelschoenen aan voor een schilderachtige wandeling met panoramische uitzichten over het omringende woestijnlandschap. Kom meer te weten over de unieke flora en fauna die je kunt tegenkomen door middel van uitleg, waardoor je meer begrip en waardering krijgt voor het plaatselijke ecosysteem. Ga verder met de Hanging Gardens Trail. Deze relatief gemakkelijke tocht leidt naar een verborgen juweeltje, een weelderige tuin die zich vastklampt aan een rotswand, gevoed door sijpelend grondwater. Ontdek de geheimen van deze zeldzame woestijnoase en de wilde dieren die er leven. Dan is het tijd voor een bezoek aan het Carl Hayden Visitor Center bij de Glen Canyon Dam. Verdiep je in de geschiedenis en functie van de dam en het omringende gebied door middel van interactieve exposities en panoramische uitzichten vanuit het centrum. Vervolgens ga je naar de Wahweap Overlook, waar je een adembenemend uitzicht hebt op Lake Powell en het uitgestrekte, serene water. De audiogids vertelt verhalen van ontdekkingsreizigers en avonturiers die deze wateren hebben bevaren en de geologische krachten die het landschap hebben gevormd. Bereid je tijdens je tocht voor op de betoverende schoonheid van Waterholes Canyon. Deze minder bekende slot canyon biedt een meer afgelegen, intieme ervaring met zijn kronkelende passages en rotsformaties. De uitleg leidt je door de geschiedenis en geologie en zorgt voor een onvergetelijk bezoek. Tenslotte sluit je je tour af bij de wereldberoemde Antelope Canyon. Wandel door de ontzagwekkende, smalle gangen van wervelend zandsteen, verlicht door zonnestralen, terwijl je gids uitlegt hoe water en tijd dit meesterwerk van de natuur hebben gevormd. Maak je zelf begeleide avontuur eenvoudig, want je app geeft gedetailleerde aanwijzingen, interessante feiten en boeiende verhalen, waardoor je verkenning van Horseshoe Bend en Page een onvergetelijke ervaring wordt. Geniet van de vrijheid om in je eigen tempo te verkennen, terwijl de rijke geschiedenis, cultuur en natuur zich bij elke stap en bocht ontvouwen.

Las Vegas: privétour Antelope Canyon en Horseshoe Bend

6. Las Vegas: privétour Antelope Canyon en Horseshoe Bend

Ontdek twee bezienswaardigheden van spectaculaire natuurlijke schoonheid, de Lower Antelope Canyon en Horseshoe Bend, tijdens een privédagtour vanuit Las Vegas. Bewonder deze twee natuurlijke wonderen van de Navajo-natie, met tal van fotostops om het prachtige landschap te bewonderen. Begin met ophalen bij je hotel op de Las Vegas Strip en reis naar St. George, waar je wat lunch kunt kopen. Kom aan bij de Lower Antelope Canyon, waar u een begeleide wandeling maakt met een lokale Navajo-gids. Daal vijf trappen (35 meter) af naar de grootste grot van de Canyon. Begin de majestueuze beklimming door de caleidoscoop van kleuren die op natuurlijke wijze worden geboden door de unieke creatie van Navajo-zandsteen, als gevolg van regen, wind en erosie. Vervolgens reist u naar Page, Arizona voor een stop van een uur bij Horseshoe Bend. Wees getuige van het spectaculaire uitzicht op deze ingesneden meander van de Colorado-rivier vanaf het uitkijkpunt. Geniet daarna van een fotostop bij de Glen Canyon Dam, de op een na hoogste dam met betonnen bogen in de Verenigde Staten, voordat je ontspant op je reis terug naar Vegas.

Arizona: Bundel met 7 zelfbegeleide audiorondleidingen

7. Arizona: Bundel met 7 zelfbegeleide audiorondleidingen

Ga op avontuur door de landschappen van Arizona met een audio-app. Verken de South Rim en North Rim van de Grand Canyon, de schoonheid van Sedona, het Saguaro National Park, de majestueuze Horseshoe Bend, het schilderachtige Mount Lemmon en de eeuwenoude wonderen van Petrified Forest National Park. Laat je tijdens je Arizona-tour met de app betoveren door de afwisselende landschappen, rijke geschiedenis en natuurlijke wonderen die je te wachten staan. Je krijgt informatieve en boeiende audiocommentaar, met inzichten in de geologie, cultuur en unieke kenmerken van elke bestemming. Reis naar de South Rim van de Grand Canyon, waar je getuige bent van de ontzagwekkende schoonheid van een van 's werelds beroemdste natuurwonderen. Laat de app je door het park leiden en je de beste uitzichtpunten, schilderachtige routes en wandelpaden aanwijzen. Ga naar de North Rim van de Grand Canyon, een rustiger en minder bezocht gebied dat een ander perspectief biedt op dit natuurwonder. Ga naar de uitkijkpunten van de North Rim, waar je kunt genieten van panoramische vergezichten en je kunt onderdompelen in de rust van de omringende wildernis. Vervolg je reis naar Sedona, een levendig woestijnstadje dat bekend staat om zijn rode rotsformaties en spirituele energie. Rijd door schilderachtige gebieden en bekijk bezienswaardigheden zoals Bell Rock, Cathedral Rock en Oak Creek Canyon. Ontdek de schoonheid van Saguaro National Park, de thuisbasis van de iconische saguaro cactussen. Laat je leiden door de schilderachtige rij- en wandelpaden van het park en krijg inzicht in het unieke ecosysteem en de betekenis van de saguaro cactussen voor de woestijnomgeving. Laat je betoveren door het natuurlijke wonder van Horseshoe Bend, een spectaculaire hoefijzervormige bocht in de Colorado River. Leer meer over de geologie en vorming van deze iconische bezienswaardigheid, zodat je ongelooflijke foto's kunt maken en de pure schoonheid van het gebied kunt waarderen. Ontsnap naar de koele hoogten van Mount Lemmon, een majestueuze bergtop in de buurt van Tucson. Rijd over de schilderachtige Catalina Highway, die adembenemende uitzichten biedt terwijl je naar grotere hoogten stijgt. Verdiep je ten slotte in de eeuwenoude wonderen van Petrified Forest National Park, waar je een buitenaards landschap van versteend hout, kleurrijke badlands en eeuwenoude ruïnes tegenkomt. Krijg inzicht in de unieke geologische formaties en de rijke paleontologische geschiedenis van het park. *Download de Shaka Guide app om toegang te krijgen tot je gekochte rondleidingen*.

Vanuit Las Vegas: dagtour Grand Canyon en Hoover Dam

8. Vanuit Las Vegas: dagtour Grand Canyon en Hoover Dam

Maak deel uit van dit 'door de mens gemaakte wereldwonder' en geniet van een spectaculair uitzicht op de Hoover Dam, 900 voet boven de Colorado-rivier, terwijl ze over de Mike O'Callaghan/Pat Tillman Memorial Bridge lopen. De Hoover Dam Bypass Bridge dient als de eerste fotostop tijdens uw Grand Canyon West Rim-tour. Vanaf Hoover Dam is de rijtijd naar West Rim ongeveer 2 uur en 30 minuten. Eenmaal bij de West Rim heb je 4 uur vrije tijd in de Grand Canyon. De locaties langs de Grand Canyon West Rim, zoals Eagle Point en Guano Point, zijn in ongeveer vier uur te zien. Bezoek Eagle Point om de meest bekende rotsformatie aan de West Rim te zien. Bij Eagle Point heeft u ook toegang tot de Grand Canyon Skywalk, die u tegen een toeslag kunt opnemen in uw tour (zie hieronder). Guano Point is een rotspiramidepunt waar je kunt stijgen voor een ongeëvenaard 360-gradenpanorama van de Colorado-rivier die door de grond slingert.

8 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Glen Canyon Dam Overlook, Page: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour bij Golden Hour

Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour bij Golden Hour

Vertrek uit Las Vegas voor een schilderachtige rondleiding door Navajo land met een lokale gids. Ontdek Horseshoe Bend en Antelope Canyon tijdens Golden Hour, wanneer licht en schaduw een onvergetelijke schoonheid creëren. Dompel je onder in de geschiedenis en natuurwonderen, waarbij je momenten van surrealistische landschapsveranderingen vastlegt. Begin je rondreis met een stop voor het ontbijt in St. George, Utah, waar de oudste nog werkende mormoonse tempel ter wereld staat. Na het ontbijt nader je de machtige Colorado River voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Bekijk waar de rivier stroomt en rond de rotsen kronkelt, waardoor een kenmerkende hoefijzervormige lus ontstaat die geliefd is bij bezoekers en fotografen uit de hele wereld. Reis vervolgens naar de plek waar "het water door de rotsen stroomt" volgens de plaatselijke Navajo folklore. Bekijk Antelope Canyon tijdens Golden Hour (10.00 - 15.00 uur), het beste moment van de dag om de Canyon te bekijken, wanneer het zonlicht de contouren perfect belicht en je de door wind en water gevormde duinen in hun volle glorie kunt zien.Na de rit naar Antelope Canyon kun je een bezoek brengen aan de Canyon. Met je lokale Navajo-gids ontdek je de schoonheid van de canyon van dichtbij. Bewonder de schoonheid van de zon die lichtstralen creëert die door de spleten in de wanden van de canyon schijnen. Na een lunchpauze ga je verder naar het Glenn Canyon uitkijkpunt voor een laatste blik op dit spectaculaire gebied. Stap ten slotte weer in de bus om 's avonds terug te keren naar Las Vegas.

Horseshoe Bend: zelf begeleide wandeltour met gids

Horseshoe Bend: zelf begeleide wandeltour met gids

Begin met het downloaden van de Action Tour Guide app, die fungeert als je persoonlijke gids, audiogids en kaart in één. Opmerking: Deze meer dan 2,5 km lange tour beslaat de belangrijkste aspecten van Horseshoe Bend in 1-2 uur. Leer de pure schoonheid en grootsheid van Horseshoe Bend canyon in je eigen tempo kennen met je vrienden of familie. Stem af op je in-app audiotour om meer te leren over de geschiedenis van deze magische locatie terwijl je wandelt. Later kun je een rondleiding maken door Page en alles te weten komen over dit fascinerende stadje. Begin je reis op de parkeerplaats voor Horseshoe Bend. Vanaf daar hoef je alleen maar het pad van een kwart mijl naar de canyon zelf te volgen. Onderweg hoor je over de begindagen van de machtige Colorado River, toen deze nog niet veel meer was dan een meanderende rivier op een uiterwaard. Tijdens je wandeling ontdek je hoe die uiterwaard veranderde in de hoogvlakte die we nu kennen. Je krijgt ook inzicht in de menselijke geschiedenis van het gebied, zoals hoe het overging van de Navajo naar de handen van de Amerikaanse regering. Uiteindelijk kom je aan bij Horseshoe Bend zelf, waar meerdere uitkijkplatforms een adembenemend uitzicht bieden op deze unieke bezienswaardigheid. Vergeet niet om veel foto's te nemen. Je tour door Horseshoe Bend eindigt hier. Je kunt ook een rondrit maken door Page, de stad waar Horseshoe Bend ligt. Deze tour begint bij de Glen Canyon Dam Overlook, waar je een fenomenaal uitzicht hebt op de dam die de reden was voor het bestaan van de stad. Van daaruit ga je noordwaarts naar een verzameling adembenemende paden vol prachtige vergezichten over de woestijn. Dan ga je naar de dam zelf, waar je de gelegenheid hebt om uit je auto te stappen en over het immense bouwwerk te lopen. Ga dan naar Wahweap Overlook, waar je een prachtig uitzicht hebt over Lake Powell. Hier eindigt je tour.

Antilope Canyon: Rattlesnake Canyon Tour

Antilope Canyon: Rattlesnake Canyon Tour

Ontdek de minder bekende, maar net zo adembenemende Rattlesnake slot canyon. Ervaar de kalmerende effecten van de golfachtige wanden en de kracht van de stromende Colorado River met je tourgroep. Ontmoet je gids en vertrek naar Rattlesnake Canyon. Bereik de canyon en hoor hoe de kleuren veranderen van zomer naar winter. Zie met eigen ogen de warmte van de zomer in zijn tinten geel, rood en oranje of de koelte van de winter met blauw, paars en roze. Luister naar je gids terwijl hij je vertelt over de canyon en bekijk de zandstenen wanden, getextureerd en uitgesleten door water. Maak van de gelegenheid gebruik om unieke en abstracte foto's te maken zonder dat er veel mensen zijn.

Horseshoe Bend en Page Arizona: Zelf rondleiding met audiogids

Horseshoe Bend en Page Arizona: Zelf rondleiding met audiogids

Welkom bij de audiogids app van Shaka Guide, waar we je de beste reiservaringen over de hele wereld bieden. Vandaag nodigen we je uit om de ontzagwekkende wonderen van Horseshoe Bend en het charmante stadje Page, Arizona te verkennen. Laten we eerst beginnen met Horseshoe Bend. Horseshoe Bend ligt op korte afstand van Page en is een natuurwonder dat je sprakeloos achterlaat. Als je de rand nadert, zie je een adembenemend panoramisch uitzicht dat je zeker de adem zal benemen. De Colorado River kronkelt door het landschap en maakt een prachtige hoefijzervormige bocht in de rode rotswanden eronder. Het contrast tussen het diepblauwe water en de levendige rode rotsen creëert een tafereel dat rechtstreeks op een ansichtkaart lijkt. Met de Shaka Guide app als gids leer je fascinerende feiten en historische anekdotes over Horseshoe Bend. Ontdek hoe miljoenen jaren van geologische krachten deze unieke formatie hebben gevormd en krijg inzicht in de inheemse culturen die deze plek al eeuwen vereren. Vervolgens gaan we naar het charmante stadje Page. Page staat bekend als de poort naar ongelofelijke natuurwonderen en biedt een heerlijke mix van de charme van een kleine stad en avontuur in de buitenlucht. Terwijl je het stadje verkent, leidt de Shaka Guide app je naar lokale juweeltjes, zoals schilderachtige cafés en authentieke zuidwestelijke restaurants, waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en je kunt onderdompelen in de plaatselijke cultuur. Daarnaast leidt de app je naar Antelope Canyon, een paradijs voor fotografen. Deze slot canyon is beroemd om zijn prachtige lichtstralen die op de zandstenen wanden dansen en een surrealistische en magische sfeer creëren. Laat de Shaka Guide app je door de canyon leiden en inzicht geven in de vorming ervan en de Navajo cultuur die het als een heilige plaats beschouwt. Enkele dingen die je tijdens de tour zult ervaren: - Wandeling naar Horseshoe Bend - Ontdek de schoonheid van Lake Powell tijdens een rondvaart. - Maak een rondleiding door de indrukwekkende Glen Canyon Dam, een van de grootste dammen in de Verenigde Staten. - Ga raften op de Colorado River. - Leer meer over het rijke Indiaanse erfgoed van het gebied door culturele centra te bezoeken. - Ervaar de Page Rim Trail. - Duik in de geschiedenis en geologie van het gebied in het John Wesley Powell Museum. - Maak een rit langs de schilderachtige snelwegen rond Page. Kortom, de Shaka Guide app verbetert je ervaring van Horseshoe Bend en Page, Arizona, met informatieve en boeiende audiogids. Of je nu een natuurliefhebber, geschiedenisfanaat of gewoon op zoek naar avontuur bent, deze app zorgt ervoor dat je het meeste uit je reis haalt en de verborgen schatten en verhalen ontdekt die deze bestemming echt onvergetelijk maken. *Download de Shaka Guide app om toegang te krijgen tot je gekochte rondleidingen*.

Horseshoe Bend/Page: Wandeltour met gids App

Horseshoe Bend/Page: Wandeltour met gids App

Begin met het downloaden van de activiteitenaanbieder app, die fungeert als je persoonlijke gids, audiogids en kaart die je op je mobiele apparaat kunt opslaan. Eenmaal geïnstalleerd begint je avontuur door de betoverende landschappen van Page, Arizona. Stop bij de spectaculaire Horseshoe Bend, een natuurwonder waar de Colorado rivier een dramatische lus van 270 graden heeft gemaakt. Terwijl je op de rand van de klif staat, luister je naar de verhalen over de geologische geschiedenis en de menselijke betekenis die deze mijlpaal hebben gevormd. Vervolgens brengt je reis je naar de Glen Canyon Dam Overlook. Leer meer over de bouw en de impact van deze enorme dam, die Lake Powell creëerde, een van de grootste door de mens aangelegde reservoirs in de Verenigde Staten. Luister naar de audiogids die inzicht geeft in de controverses en milieuveranderingen die de bouw van de dam teweegbracht. Verderop wachten de Rim View Trails, trek je wandelschoenen aan voor een schilderachtige wandeling met panoramische uitzichten over het omringende woestijnlandschap. Kom meer te weten over de unieke flora en fauna die je kunt tegenkomen door middel van uitleg, waardoor je meer begrip en waardering krijgt voor het plaatselijke ecosysteem. Ga verder met de Hanging Gardens Trail. Deze relatief gemakkelijke tocht leidt naar een verborgen juweeltje, een weelderige tuin die zich vastklampt aan een rotswand, gevoed door sijpelend grondwater. Ontdek de geheimen van deze zeldzame woestijnoase en de wilde dieren die er leven. Dan is het tijd voor een bezoek aan het Carl Hayden Visitor Center bij de Glen Canyon Dam. Verdiep je in de geschiedenis en functie van de dam en het omringende gebied door middel van interactieve exposities en panoramische uitzichten vanuit het centrum. Vervolgens ga je naar de Wahweap Overlook, waar je een adembenemend uitzicht hebt op Lake Powell en het uitgestrekte, serene water. De audiogids vertelt verhalen van ontdekkingsreizigers en avonturiers die deze wateren hebben bevaren en de geologische krachten die het landschap hebben gevormd. Bereid je tijdens je tocht voor op de betoverende schoonheid van Waterholes Canyon. Deze minder bekende slot canyon biedt een meer afgelegen, intieme ervaring met zijn kronkelende passages en rotsformaties. De uitleg leidt je door de geschiedenis en geologie en zorgt voor een onvergetelijk bezoek. Tenslotte sluit je je tour af bij de wereldberoemde Antelope Canyon. Wandel door de ontzagwekkende, smalle gangen van wervelend zandsteen, verlicht door zonnestralen, terwijl je gids uitlegt hoe water en tijd dit meesterwerk van de natuur hebben gevormd. Maak je zelf begeleide avontuur eenvoudig, want je app geeft gedetailleerde aanwijzingen, interessante feiten en boeiende verhalen, waardoor je verkenning van Horseshoe Bend en Page een onvergetelijke ervaring wordt. Geniet van de vrijheid om in je eigen tempo te verkennen, terwijl de rijke geschiedenis, cultuur en natuur zich bij elke stap en bocht ontvouwen.

Las Vegas: privétour Antelope Canyon en Horseshoe Bend

Las Vegas: privétour Antelope Canyon en Horseshoe Bend

Ontdek twee bezienswaardigheden van spectaculaire natuurlijke schoonheid, de Lower Antelope Canyon en Horseshoe Bend, tijdens een privédagtour vanuit Las Vegas. Bewonder deze twee natuurlijke wonderen van de Navajo-natie, met tal van fotostops om het prachtige landschap te bewonderen. Begin met ophalen bij je hotel op de Las Vegas Strip en reis naar St. George, waar je wat lunch kunt kopen. Kom aan bij de Lower Antelope Canyon, waar u een begeleide wandeling maakt met een lokale Navajo-gids. Daal vijf trappen (35 meter) af naar de grootste grot van de Canyon. Begin de majestueuze beklimming door de caleidoscoop van kleuren die op natuurlijke wijze worden geboden door de unieke creatie van Navajo-zandsteen, als gevolg van regen, wind en erosie. Vervolgens reist u naar Page, Arizona voor een stop van een uur bij Horseshoe Bend. Wees getuige van het spectaculaire uitzicht op deze ingesneden meander van de Colorado-rivier vanaf het uitkijkpunt. Geniet daarna van een fotostop bij de Glen Canyon Dam, de op een na hoogste dam met betonnen bogen in de Verenigde Staten, voordat je ontspant op je reis terug naar Vegas.

Arizona: Bundel met 7 zelfbegeleide audiorondleidingen

Arizona: Bundel met 7 zelfbegeleide audiorondleidingen

Ga op avontuur door de landschappen van Arizona met een audio-app. Verken de South Rim en North Rim van de Grand Canyon, de schoonheid van Sedona, het Saguaro National Park, de majestueuze Horseshoe Bend, het schilderachtige Mount Lemmon en de eeuwenoude wonderen van Petrified Forest National Park. Laat je tijdens je Arizona-tour met de app betoveren door de afwisselende landschappen, rijke geschiedenis en natuurlijke wonderen die je te wachten staan. Je krijgt informatieve en boeiende audiocommentaar, met inzichten in de geologie, cultuur en unieke kenmerken van elke bestemming. Reis naar de South Rim van de Grand Canyon, waar je getuige bent van de ontzagwekkende schoonheid van een van 's werelds beroemdste natuurwonderen. Laat de app je door het park leiden en je de beste uitzichtpunten, schilderachtige routes en wandelpaden aanwijzen. Ga naar de North Rim van de Grand Canyon, een rustiger en minder bezocht gebied dat een ander perspectief biedt op dit natuurwonder. Ga naar de uitkijkpunten van de North Rim, waar je kunt genieten van panoramische vergezichten en je kunt onderdompelen in de rust van de omringende wildernis. Vervolg je reis naar Sedona, een levendig woestijnstadje dat bekend staat om zijn rode rotsformaties en spirituele energie. Rijd door schilderachtige gebieden en bekijk bezienswaardigheden zoals Bell Rock, Cathedral Rock en Oak Creek Canyon. Ontdek de schoonheid van Saguaro National Park, de thuisbasis van de iconische saguaro cactussen. Laat je leiden door de schilderachtige rij- en wandelpaden van het park en krijg inzicht in het unieke ecosysteem en de betekenis van de saguaro cactussen voor de woestijnomgeving. Laat je betoveren door het natuurlijke wonder van Horseshoe Bend, een spectaculaire hoefijzervormige bocht in de Colorado River. Leer meer over de geologie en vorming van deze iconische bezienswaardigheid, zodat je ongelooflijke foto's kunt maken en de pure schoonheid van het gebied kunt waarderen. Ontsnap naar de koele hoogten van Mount Lemmon, een majestueuze bergtop in de buurt van Tucson. Rijd over de schilderachtige Catalina Highway, die adembenemende uitzichten biedt terwijl je naar grotere hoogten stijgt. Verdiep je ten slotte in de eeuwenoude wonderen van Petrified Forest National Park, waar je een buitenaards landschap van versteend hout, kleurrijke badlands en eeuwenoude ruïnes tegenkomt. Krijg inzicht in de unieke geologische formaties en de rijke paleontologische geschiedenis van het park. *Download de Shaka Guide app om toegang te krijgen tot je gekochte rondleidingen*.

Vanuit Las Vegas: dagtour Grand Canyon en Hoover Dam

Vanuit Las Vegas: dagtour Grand Canyon en Hoover Dam

Maak deel uit van dit 'door de mens gemaakte wereldwonder' en geniet van een spectaculair uitzicht op de Hoover Dam, 900 voet boven de Colorado-rivier, terwijl ze over de Mike O'Callaghan/Pat Tillman Memorial Bridge lopen. De Hoover Dam Bypass Bridge dient als de eerste fotostop tijdens uw Grand Canyon West Rim-tour. Vanaf Hoover Dam is de rijtijd naar West Rim ongeveer 2 uur en 30 minuten. Eenmaal bij de West Rim heb je 4 uur vrije tijd in de Grand Canyon. De locaties langs de Grand Canyon West Rim, zoals Eagle Point en Guano Point, zijn in ongeveer vier uur te zien. Bezoek Eagle Point om de meest bekende rotsformatie aan de West Rim te zien. Bij Eagle Point heeft u ook toegang tot de Grand Canyon Skywalk, die u tegen een toeslag kunt opnemen in uw tour (zie hieronder). Guano Point is een rotspiramidepunt waar je kunt stijgen voor een ongeëvenaard 360-gradenpanorama van de Colorado-rivier die door de grond slingert.

De topbezienswaardigheden in Page, Arizona

Activiteiten in Glen Canyon Dam Overlook, Page

Steden in Verenigde Staten

Andere activiteiten in Glen Canyon Dam Overlook, Page

Wil je alle activiteiten in Glen Canyon Dam Overlook, Page bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Glen Canyon Dam Overlook, Page

Gemiddelde beoordeling

4.6
(166 beoordelingen)