Datums kiezen

Glen Canyon Dam Overlook, Page

Glen Canyon Dam Overlook, Page: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Van Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

1. Van Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

Verlaat het bruisende Las Vegas en maak een mooie rit naar het Navajo-territorium tijdens een tour met een busje. Verken dit opvallende landschap met de hulp van een lokale Navajo-gids en leer over de rijke en lange geschiedenis van het gebied. Bekijk iconische natuurlijke oriëntatiepunten zoals Horseshoe Bend en Antelope Canyon. Begin uw tour met een ontbijtstop in St. George, Utah, de thuisbasis van de oudste continu werkende mormoonse tempel ter wereld. Na het ontbijt nadert u de machtige Colorado-rivier voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Let op waar de rivier stroomt en rond de rotsen kronkelt en een kenmerkende hoefijzervormige lus creëert die geliefd is bij bezoekers en fotografen van over de hele wereld. Reis vervolgens naar waar "het water door de rotsen stroomt", volgens de lokale Navajo-folklore. Verken Antelope Canyon en bezoek de spectaculaire duinen die zijn ontstaan door de wind, het water en het zand. Ontdek met uw lokale Navajo-gids de schoonheid van de kloof van dichtbij. Bewonder de schoonheid van de zon die lichtstralen creëert die door de spleten in de wanden van de kloof schijnen. Na een lunchpauze gaat u verder naar het uitkijkpunt Glenn Canyon voor een laatste blik op dit spectaculaire gebied. Stap ten slotte weer in de bus om 's avonds terug te keren naar Las Vegas.

Horseshoe Bend: In-App wandel- en rij-audiotour

2. Horseshoe Bend: In-App wandel- en rij-audiotour

Begin met het downloaden van de Action Tour Guide-app, die zal functioneren als uw persoonlijke gids, audiotour en kaart. Koop één tour per auto, niet per persoon. Iedereen luistert samen! Opmerking: deze 0,2+ mijl lange tour behandelt de essentie van Horseshoe Bend in 1-2 uur Maak kennis met de pure schoonheid en grootsheid van de Horseshoe Bend-kloof in je eigen tempo met je vrienden of familie. Stem af op de audiotour in de app en leer onderweg meer over de geschiedenis van deze magische locatie. Begin later aan een zelfgeleide rondrit door Page en leer alles over deze fascinerende stad. Begin uw reis op de parkeerplaats voor Horseshoe Bend. Vanaf daar hoeft u alleen maar het kwartmijlpad naar de kloof zelf te volgen. Onderweg hoor je over de begindagen van de machtige Colorado-rivier, toen deze niet veel meer was dan een kronkelende rivier op een uiterwaarden. Terwijl je loopt, zul je ontdekken hoe die uiterwaarden zijn getransformeerd in het stijgende plateau dat we vandaag de dag kennen. Krijg ook inzicht in de menselijke geschiedenis van het gebied, zoals hoe deze van de Navajo in handen van de Amerikaanse regering is overgegaan. Uiteindelijk arriveer je bij Horseshoe Bend zelf, waar meerdere uitkijkplatforms adembenemende uitzichten bieden op dit unieke monument. Vergeet niet om voldoende foto’s te maken. Je tour door Horseshoe Bend eindigt hier. Bij uw tour is ook een rondrit door Page inbegrepen, de stad waar Horseshoe Bend zich bevindt. Deze tour begint bij de Glen Canyon Dam Overlook, waar je een fenomenaal uitzicht hebt op de dam die de reden was voor het bestaan van de stad. Van daaruit gaat u noordwaarts naar een verzameling adembenemende paden vol prachtige woestijnvergezichten. Dan gaat het verder naar de dam zelf, waar je de mogelijkheid hebt om uit je auto te stappen en daadwerkelijk over het immense bouwwerk te lopen. Ga vervolgens naar Wahweap Overlook en biedt een prachtig uitzicht over Lake Powell. Je tour eindigt hier.

Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend, Lees Ferry met/Shuttle

3. Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend, Lees Ferry met/Shuttle

Bezoek Lower Antelope Canyon, een van de meest pittoreske landschappen/canyons op aarde, Horseshoe Bend, Lees Ferry, de historische Navajo Bridge en Lake Powell met alle entreekosten inbegrepen op een rondreis van een hele dag vanuit geselecteerde hotels in Las Vegas. Terwijl je op weg bent naar Lower Antelope Canyon, gelegen in Page AZ, kun je genieten van enkele schilderachtige uitzichten en prachtige landschappen en luisteren naar de geschiedenis van de omliggende gebieden door je gids. Ga samen met een plaatselijke Navajo-gids de canyon in en verken de bijzondere rotsen van Lower Antelope Canyon. Verken dit spectaculaire gebied, kom meer te weten over de vorming ervan en leer over aspecten van de Navajo-cultuur. Zorg ervoor dat je fantastische foto's neemt om je bezoek aan dit unieke geologische gebied te herinneren. Rijd naar Horseshoe Bend en kijk hoe het donkergroene water in een bocht van 280 graden rond de rode rotswanden stroomt. Stop vervolgens bij de wonderlijke Historic Navajo Bridge, neem dan een paar foto's bij de rotsformatie "onder de paraplu", voordat je aankomt bij Lees Ferry voor een stop naast een volledig spectraal uitzicht op de Colorado River, vanaf de bodem van de canyon, omringd door prachtige rotsformaties. Keer terug naar Page en stop bij Lake Powell's Wahweap Overlook om foto's te maken van panoramische uitzichten boven het spiegelachtige water. Leun achterover en ontspan tijdens de 5 uur durende rit terug naar Las Vegas.

Antelope Canyon: privétour naar Rattlesnake Canyon

4. Antelope Canyon: privétour naar Rattlesnake Canyon

Ontdek de minder bekende, maar net zo prachtige Rattlesnake slotcanyon. Ervaar de kalmerende effecten van de golfachtige muren en de kracht van de stromende Colorado-rivier met uw privéreisgroep. Ontmoet je gids en vertrek naar Rattlesnake Canyon. Bereik de kloof en hoor hoe de kleuren veranderen van zomer naar winter. Zie met eigen ogen de warmte van de zomer in de tinten geel, rood en oranje of de koelte van de winter met blauw, paars en roze. Luister naar je gids terwijl ze je over de kloof vertellen en bekijk de zandstenen muren, getextureerd en uitgehouwen door water. Maak van de gelegenheid gebruik om unieke en abstracte foto's te maken zonder drukte. Ga daarna naar de Glen Canyon Dam Overlook en kijk neer op de machtige Colorado-rivier op de bodem van Glen Canyon. Geniet van het landschap terwijl je terugloopt naar het voertuig bij de ingang van de kloof om je tour af te sluiten.

Las Vegas: privétour Antelope Canyon en Horseshoe Bend

5. Las Vegas: privétour Antelope Canyon en Horseshoe Bend

Ontdek twee bezienswaardigheden van spectaculaire natuurlijke schoonheid, de Lower Antelope Canyon en Horseshoe Bend, tijdens een privédagtour vanuit Las Vegas. Bewonder deze twee natuurlijke wonderen van de Navajo-natie, met tal van fotostops om het prachtige landschap te bewonderen. Begin met ophalen bij je hotel op de Las Vegas Strip en reis naar St. George, waar je wat lunch kunt kopen. Kom aan bij de Lower Antelope Canyon, waar u een begeleide wandeling maakt met een lokale Navajo-gids. Daal vijf trappen (35 meter) af naar de grootste grot van de Canyon. Begin de majestueuze beklimming door de caleidoscoop van kleuren die op natuurlijke wijze worden geboden door de unieke creatie van Navajo-zandsteen, als gevolg van regen, wind en erosie. Vervolgens reist u naar Page, Arizona voor een stop van een uur bij Horseshoe Bend. Wees getuige van het spectaculaire uitzicht op deze ingesneden meander van de Colorado-rivier vanaf het uitkijkpunt. Geniet daarna van een fotostop bij de Glen Canyon Dam, de op een na hoogste dam met betonnen bogen in de Verenigde Staten, voordat je ontspant op je reis terug naar Vegas.

Horseshoe Bend en Page Arizona: zelfgeleide audiotour

6. Horseshoe Bend en Page Arizona: zelfgeleide audiotour

Welkom bij de audiotour-app van Shaka Guide, waar we je de beste reiservaringen over de hele wereld bieden. Vandaag nodigen we je uit om de ontzagwekkende wonderen van Horseshoe Bend en het charmante stadje Page, Arizona, te verkennen. Laten we eerst beginnen met Horseshoe Bend. Horseshoe Bend, gelegen op slechts een korte afstand van Page, is een natuurlijk wonder dat u sprakeloos zal maken. Als u de rand nadert, zult u getuige zijn van een adembenemend panoramisch uitzicht dat u zeker de adem beneemt. De Colorado-rivier kronkelt door het landschap en maakt een prachtige hoefijzervormige bocht in de rode rotswanden beneden. Het contrast tussen het diepblauwe water en de levendige rode rotsen creëert een tafereel dat rechtstreeks uit een ansichtkaart lijkt. Met de Shaka Guide-app als begeleider leer je fascinerende feiten en historische anekdotes over Horseshoe Bend. Ontdek hoe miljoenen jaren geologische krachten deze unieke formatie hebben gevormd en krijg inzicht in de inheemse culturen die deze plek eeuwenlang hebben vereerd. Laten we vervolgens het charmante stadje Page verkennen. Page staat bekend als de toegangspoort tot ongelooflijke natuurwonderen en biedt een heerlijke mix van charme van een kleine stad en avontuur in de buitenlucht. Terwijl je de stad verkent, leidt de Shaka Guide-app je naar lokale juweeltjes, zoals leuke cafés en authentieke zuidwestelijke restaurants, waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en jezelf kunt onderdompelen in de lokale cultuur. Bovendien leidt de app je naar Antelope Canyon, een paradijs voor fotografen. Deze slotcanyon staat bekend om zijn verbluffende lichtstralen die op de zandstenen muren dansen en een surrealistische en magische sfeer creëren. Laat de Shaka Guide-app je door de kloof leiden en inzicht geven in de vorming ervan en de Navajo-cultuur die het als een heilige plaats beschouwt. Een aantal dingen die je tijdens de tour zult ervaren: • Wandeling naar Horseshoe Bend • Ontdek de schoonheid van Lake Powell tijdens een boottocht. • Volg een rondleiding door de indrukwekkende Glen Canyon Dam, een van de grootste dammen in de Verenigde Staten. • Ga raften op de Colorado-rivier. • Leer meer over het rijke Indiaanse erfgoed van het gebied door culturele centra te bezoeken. • Ervaar de Page Rim Trail. • Duik in de geschiedenis en geologie van het gebied in het John Wesley Powell Museum. • Maak een rit langs de schilderachtige snelwegen rondom Page. Kortom, de Shaka Guide-app zal uw ervaring van Horseshoe Bend en Page, Arizona, verbeteren door informatief en boeiend audiocommentaar te bieden. Of je nu een natuurliefhebber, geschiedenisfanaat of gewoon op zoek bent naar avontuur, deze app zorgt ervoor dat je het meeste uit je reis haalt en de verborgen schatten en verhalen ontdekt die deze bestemming echt onvergetelijk maken. Dus pak je telefoon en bereid je voor op een opmerkelijke verkenning van Horseshoe Bend en Page.

Glen Canyon Dam Overlook, Page: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Glen Canyon Dam Overlook, Page

Wil je alle activiteiten in Glen Canyon Dam Overlook, Page bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.