Glencoe
Harry Potter-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Glencoe

Want to discover all there is to do in Glencoe? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Glencoe

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 302 beoordelingen

Gezellig, informatief, mooi en betaalbaar

Erg gezellige gids Collin. Een warm onthaal, whisky destilleerderij was top! Goede whisky in een leuke sfeer. Boot tour Loch Ness altijd spannend... zou er toch iets zijn? Bezoekje aan victoriaanse dorp was erg kort maar wel leuk. De gids wist erg veel en bleef onvermoeid enthousiast.

Het was een super leuke dag! Alles van de whisky proeverij in de ochtend, het prachtige landschap dat langs de ramen voorbij komt, de stops bij oa Glencoe Loch Ness tor de verhalen van de Allister van Hairry Coo was precies goed.

was echt een geweldige trip ook al duurt het 12,5 uur bij elkaar onze reisgids en tevens onze bus chauffeur was JOHN die met zijn verhalen en ongeplande stops om toch nog ff een betere foto te kunnen maken.

Colin, een echte trotse Schotman gaf de tour. Een geweldige man met mooie verhalen over het mooie ruige hoogland en de clans. een hele leuke dag gehad. Aanrader is het wiskey ijsje !

mooie dag met colin. de buschaufeur en gids

Colin en Princes mooie tour gehad met die 2. wat kan colin het smeuïg vertellen. hebben veel lol gehad.waren met ons gezin van 6 pers op pad. zeker de moeite waard.