Glencoe
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Glencoe

Wil je alle activiteiten in Glencoe ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Glencoe

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.223 beoordelingen

De gids/chauffeur was fantastisch, hij gaf de hele route interessante informatie. Door het slechte weer (rukwinden, regen) was er geen boottocht op Loch Ness mogelijk, informatiecentra waren dicht, er was slecht zicht op de Highlands, gevaarlijke bruggen werden gemeten. Kortom, een spannende tocht, door de tijd van het jaar ook helaas grotendeels in het donker gereden en waren de bergen in nevelen gehuld. Toch heel erg naar ons zin gehad! Een ervaring rijker!

Wij hebben een super leuke dag gehad! Patrick was een goede gids die enorm veel heeft verteld gedurende de dag. Jammer dat het zo vroeg donker was, anders hadden we nog meer van de Highlands kunnen zien. Het is een lange zit, maar zeker de moeite waard!

Een mooie tour waar je van alles te zien krijgt onderweg. Verwacht niet dat je overal veel tijd hebt om te stoppen maar je krijgt te zien hoe mooi Schotland is. De buschauffeur Danny of King Dan zoals hij zichzelf noemt is zeer amusant.

Mooie tocht door de Schotse Hooglanden. Af en toe een stop voor het perfecte plaatje! Leuke gids Charlie, die gezellige schotse muziek draait tijdens de rit

Lange reisdag, prachtige omgeving. Jammer dat er eigenlijk geen stops waren om mooie plaatsen. Het was heel veel kilometers afleggen