Gold Souk van Dubai
Audiogidsen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Gold Souk van Dubai

Wil je alle activiteiten in Gold Souk van Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gold Souk van Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 3.962 beoordelingen

Allereerst moet je de voucher buiten het winkelcentrum inwisselen, rechtstreeks met de bussen zelf. De beste beslissing die we hadden genomen. Je kunt op elk moment uitstappen en later weer instappen. Ik zou er altijd voor zorgen dat ik alle routes boek. We hadden alleen de GELE en boekten toen alle routes in de bus. Je moet echt de tijd nemen om naar buiten te gaan, zodat je alles kunt zien. De souks en Palm Jumeirah waren echt geweldig, maar al het andere was ook erg indrukwekkend.

Goede hop on busmaatschappij, rijden voldoende bussen rond zodat je niet lang hoeft te wachten. Vriendelijke mensen die je bijstaan bij alle vragen. Wij hadden de luxe tickets voor 5 dagen, zaten veel extra's bij, allemaal mooi maar de nighttour is geen aanrader, eerlijk gezegd was het zonde van de tijd. Maar de rest was top.

Fantastische reis. Alle meest interessante plekken in Dubai op één dag. Langzaam, zonder haast, alle 9 uur. Hoofdbestuurder is zeer professioneel, kent de stad goed, rijdt veilig. Het vertelt veel en interessant over Dubai. Ik raad aan. Zibby

Makkelijk om veel hoogtepunten te zien op relatief korte tijdspanne, soms iets langer onderweg afhankelijk van waar je hotel is /vertrekt, veel extras bij deluxe ticket.

City Sightseeing Hop on / hop off wordt sterk aanbevolen. Niet zo druk. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel