Gold Souk van Dubai
Markten bezoeken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Gold Souk van Dubai

Wil je alle activiteiten in Gold Souk van Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gold Souk van Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 26 beoordelingen

Ik kan Kasim aanbevelen!

Tijdens mijn tussenstop van 10 uur nam ik een rondleiding met Kasim, waardoor ik me zeer welkom voelde in Dubai. Na een heerlijk ontbijt liet hij me het museumgebied van Dubai zien en nam me mee naar Deira en de soukhs. Kasim is een geweldige verteller en heeft me veel verteld over de geschiedenis van Dubai, zijn handel en inwoners. In de soukh liet hij me verschillende kruiden en dadels proeven. Wees echter voorzichtig met het kopen van kruiden, de overvloed is verleidelijk en voor je het weet koop je de hele winkel.

De tour was geweldig, slenteren door het oude erfgoeddistrict, stt-galerijen, koffiemuseum en zouk (doek, kruiden en goud) was een once in a lifetime ervaring. Onze gids was fantastisch, erg zorgzaam en gaf ons belangrijke lokale tips over de cultuur en legde alles tot in detail uit. We waren in staat om de route aan te passen en alle winkels te bezoeken die we wilden, ons altijd veilig en in een goede buurt voelen. Altijd weer!

Ik heb genoten van elke minuut van mijn tour. De gids was erg enthousiast. Ik had het gevoel dat ik met een vriend rondliep. Ze liet me elke hoek van de geschiedenis in de oude stad en de soeks zien. Ik zal zeker terugkeren naar Dubai en haar weer zien. Ik raad haar ten zeerste aan aan alle reizigers die een privétour willen door de historische kant van Dubai. Bedankt

Leuke tour. Je leert veel over de historie van Dubai. Goed te belopen qua afstanden.