Golden Dragon Waterpoppentheater

Golden Dragon Waterpoppentheater: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Ho Chi Minh: ticket voor waterpoppenshow

1. Ho Chi Minh: ticket voor waterpoppenshow

Geniet van een voorstelling van fascinerende Vietnamese kunst tijdens een traditionele waterpoppenshow van 45 minuten. De verhalen verteld met waterpoppen zijn nauw verbonden met het spirituele leven van Vietnamese mensen, vooral op het platteland. Het podium voor de show is het wateroppervlak van een zwembad. Poppenspelers demonstreren hun slimme vaardigheden door poppen met lange bamboestaven en een snaarmechanisme onder het wateroppervlak te bedienen. Een traditioneel Vietnamees orkest zorgt voor muzikale begeleiding. De poppen vertolken de verhalen van de liedjes, die het vredige leven op het Vietnamese platteland weerspiegelen.

Ho Chi Minh-stad: waterpoppenshow en dinercruise

2. Ho Chi Minh-stad: waterpoppenshow en dinercruise

Trakteer uzelf op een fantastisch avondje uit in Ho Chi Minh-stad. Bekijk een traditionele Vietnamese waterpoppenvoorstelling en geniet van live volksmuziek en inheemse dansen. Bezoek enkele van de hoogtepunten van de stad op de motor en geniet van een heerlijke maaltijd terwijl je langs de Saigon-rivier vaart. Ontmoet uw Engelssprekende chauffeur in uw hotel om 17:15 uur en maak een motortour langs enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Ho Chi Minh. Ga om 18.30 uur naar het Golden Dragon Water Puppet Theatre voor een vermakelijke poppenkast, begeleid door live, traditionele muziek. Stap vervolgens met uw gids over naar de cruisehaven en begin uw reis langs de Saigon-rivier om 19:45 uur. Bewonder 's nachts het uitzicht op Ho Chi Minh-stad vanaf uw cruise en dineer op smakelijke, Vietnamese gerechten. De cruise eindigt rond 21:15 uur en uw chauffeur zet u vervolgens weer af bij uw hotel. Als je de tour liever met een privéauto doet in plaats van op een motor, dan geldt een toeslag van $30.

Ho Chi Minh-stad: waterpoppenshow en dinercruise

3. Ho Chi Minh-stad: waterpoppenshow en dinercruise

Profiteer van de ophaalservice bij je hotel in District 1 van Ho Chi Minh-stad en ga vervolgens naar het Water Puppet Theatre. Dompel jezelf onder in een traditionele kunstvorm die nauw verbonden is met het spirituele leven van het Vietnamese volk. Sta versteld van de bekwame poppenspelers die achter een scherm staan en poppen besturen met behulp van lange bamboestokken en touwmechanismen die verborgen zijn onder het oppervlak van de plas water. Laat je betoveren terwijl het zwembad het podium wordt! Hoor traditionele muziek uit Noord-Vietnam gespeeld door het orkest en luister naar liedjes die het verhaal vertellen dat wordt uitgevoerd. Hoewel de shows uitsluitend in het Vietnamees zijn, verbeelden de verhalen het plattelandsleven in dorpen en zijn ze gemakkelijk te begrijpen. Ervaar vervolgens het bruisende nachtleven tijdens een dinercruise aan boord van een traditionele boot.

  • Toegangstickets
  • Wateractiviteiten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Golden Dragon Waterpoppentheater

Wil je alle activiteiten in Golden Dragon Waterpoppentheater ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Golden Dragon Waterpoppentheater

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 241 beoordelingen

Zelfs als ik de woorden niet begreep, kon ik op de een of andere manier de betekenis van het watertheater begrijpen, en ik was in staat om het plezier over te brengen. Ik was onder de indruk en genoot van de bewegingen en synchronisatie van de poppen. Het optreden en zingen op traditionele instrumenten was comfortabel en de tijd was precies goed. Dit heeft niets te maken met de inhoud... Het werd een "ticket bezorgservice" genoemd, maar ik begreep de details niet. De transactie is beëindigd zonder de pagina met het verzendadres. Toen ik naar de voucher keek, vroeg ik me af wat ik moest doen en er stond dat ik naar het loket moest gaan.

Hoewel ik de dag voor de voorstelling had gereserveerd, werden de tickets dezelfde dag nog bij het hotel afgeleverd. De e-mails die we uitwisselden waren in het Engels, maar het is een eenvoudige uitwisseling, dus ik denk niet dat je je zorgen hoeft te maken. Van de poppenkast zelf verwachtte ik in eerste instantie niet veel, maar ik was onder de indruk van de komische bewegingen en kundige manipulaties. Ik denk niet dat het pijn doet om het een keer te zien.

Het was heel gemakkelijk om de tickets te boeken. Ik ontving een e-mail met de boekingsbevestiging, liet dit zien aan het ticketkantoor op het evenement, precies zoals de e-mail zei. Binnen enkele seconden had ik mijn toegangsbewijs. De show was erg cultureel, grappig en spannend. Zou het ten zeerste aanbevelen als je in Saigon bent.