Datums kiezen

Golden Dragon Waterpoppentheater
Activiteiten in de openlucht

Activiteiten in de openlucht

Golden Dragon Waterpoppentheater Activiteiten in de openlucht: onze aanbevelingen

Ho Chi Minh: ticket voor waterpoppenshow

1. Ho Chi Minh: ticket voor waterpoppenshow

Geniet van een voorstelling van fascinerende Vietnamese kunst tijdens een traditionele waterpoppenshow van 45 minuten. De verhalen verteld met waterpoppen zijn nauw verbonden met het spirituele leven van Vietnamese mensen, vooral op het platteland. Het podium voor de show is het wateroppervlak van een zwembad. Poppenspelers demonstreren hun slimme vaardigheden door poppen met lange bamboestaven en een snaarmechanisme onder het wateroppervlak te bedienen. Een traditioneel Vietnamees orkest zorgt voor muzikale begeleiding. De poppen vertolken de verhalen van de liedjes, die het vredige leven op het Vietnamese platteland weerspiegelen.

Ho Chi Minh Stad: Water Puppet Show en Dinner Cruise

2. Ho Chi Minh Stad: Water Puppet Show en Dinner Cruise

Profiteer van het ophalen bij uw hotel in District 1 van Ho Chi Minh-stad en begeef u vervolgens naar het Waterpoppentheater. Dompel jezelf onder in een traditionele kunstvorm die nauw verbonden is met het spirituele leven van het Vietnamese volk. Sta versteld van de bekwame poppenspelers die achter een scherm staan en poppen besturen met behulp van lange bamboestaven en touwmechanismen die verborgen zijn onder het oppervlak van de plas water. Laat je betoveren terwijl het zwembad het podium wordt! Luister naar traditionele muziek uit Noord-Vietnam gespeeld door het orkest en luister naar liedjes die het verhaal vertellen dat wordt uitgevoerd. Hoewel de shows uitsluitend in het Vietnamees zijn, geven de verhalen het plattelandsleven in dorpen weer en zijn ze gemakkelijk te begrijpen. Ervaar vervolgens het bruisende nachtleven tijdens een dinercruise aan boord van een boot in traditionele stijl.

Ho Chi Minh-stad: waterpoppenshow en rondvaart met diner

3. Ho Chi Minh-stad: waterpoppenshow en rondvaart met diner

Trakteer uzelf op een fantastisch avondje uit in Ho Chi Minh City. Bekijk een traditionele Vietnamese waterpoppenvoorstelling en geniet van live volksmuziek en inheemse dans. Bezoek enkele van de hoogtepunten van de stad per motor en geniet van een uitgebreide maaltijd terwijl je over de Saigon-rivier vaart. Ontmoet je Engelssprekende chauffeur om 17:45 uur in je hotel en maak een motortour langs enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Ho Chi Minh. Ga om 18.30 uur naar het Golden Dragon Water Puppet Theatre voor een vermakelijke poppenshow, begeleid door live, traditionele muziek. Stap vervolgens met je gids over naar de cruisehaven en begin je reis langs de Saigon-rivier om 19:45 uur. Bewonder 's nachts het uitzicht op Ho Chi Minh-stad vanaf uw cruise en dineer met smakelijk, Vietnamees eten. De cruise eindigt rond 21:15 uur en je chauffeur zet je dan weer af bij je hotel. Als u de tour liever met een privéauto doet dan met een motor, wordt er een toeslag van $ 30 in rekening gebracht.

Ho Chi Minh: dinercruise op de Saigon-rivier en poppentheater

4. Ho Chi Minh: dinercruise op de Saigon-rivier en poppentheater

Vertrek vanaf 16:30 uur met een auto met airconditioning. Transfer met uw gids naar een lokale spa voor een voetmassageservice. De inrichting van de spa is elegant gedecoreerd om alle binnenkomende bezoekers zich thuis te laten voelen. Voetmassage is de ideale afsluiting van een vermoeiende reisdag. Uw voet wordt geweekt en gemasseerd in warm water om de voeten te ontspannen en te verzachten. Ga naar het Golden Dragon Water Puppet Theatre voor een leuke waterpoppenvoorstelling met live, etnische muziek. . Waterpoppenspel is een onderscheidende kunstvorm die het water als podium gebruikt. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste aspecten van de Vietnamese cultuur. Nadat je hebt genoten van een voetmassage en de rivieroever van Saigon hebt verkend, spring je op een cruiseboot om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Geniet van het landschap terwijl je een tot twee uur over de Saigon-rivier vaart. Bekijk traditionele dans- en muziekuitvoeringen tijdens het eten van een traditionele Vietnamese vaste maaltijd. Zeilen langs de Saigon-rivier terwijl je de weerspiegeling van de glinsterende lichten op het water observeert, is een prachtige manier om de avond af te sluiten. die je naar je hotel brengt

2 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Ho Chi Minhstad

Ho Chi Minhstad

Veelgestelde vragen over Golden Dragon Waterpoppentheater-Activiteiten in de openlucht

Welke andere activiteiten dan Golden Dragon Waterpoppentheater-Activiteiten in de openlucht zijn de moeite waard in Ho Chi Minhstad?

Andere onmisbare dingen om te doen in Ho Chi Minhstad:

Wat zijn de beste Golden Dragon Waterpoppentheater Activiteiten in de openlucht?

Andere activiteiten in Golden Dragon Waterpoppentheater

Wil je alle activiteiten in Golden Dragon Waterpoppentheater bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.