Dingen om te doen Golden

Golden: De beste dingen die je niet wil missen

Golden, BC: Kicking Horse River Halve dag wildwaterraften

1. Golden, BC: Kicking Horse River Halve dag wildwaterraften

Vaar 12 km wit water af in de Middle Canyon van de Kicking Horse River. Je navigeert door klasse 2 - 4 stroomversnellingen met je ervaren riviergids tijdens deze raftingtrip van een halve dag. Ervaar een sectie van 1 km met stroomversnellingen van klasse 4, bekend als Portage Shotgun. Het is een van de meest opwindende stukken op de Kicking Horse River, met veel grote spetters en wildwater. Wij bieden alle apparatuur die u nodig heeft om wildwaterraften te proberen, u hoeft alleen een zwempak en een handdoek mee te nemen. Geniet van de schoonheid van de Canadese Rockies met onze bus die je naar de rivier brengt en je aan het einde weer terugbrengt. Na je tour heb je de mogelijkheid om foto's en video's van je raftingtrip te kopen. Ervaar de sensatie van het pad van de natuur langs deze geweldige waterwegen van de Canadese Rockies, eeuwen geleden uitgesleten door het stromende water en het bewegende ijs.

Kicking Horse River: wildwaterraften van een halve dag

2. Kicking Horse River: wildwaterraften van een halve dag

Geniet van een opwindende wildwaterrafting-tour op de Kicking Horse River terwijl je met een gids Klasse 2 tot Klasse 4/4+ wateren trotseert. Neem het op tegen stroomversnellingen zoals Hopi's Hole, Cable Car, Table Saw en de beroemde Portage and Shotgun. Je ervaring begint bij de daglodge van de lokale partner, gunstig gelegen aan de TransCanada Highway. Na een warm welkom deelt uw bemanning eersteklas raftuitrusting uit (wetsuit, wetsuit-booties en -handschoenen, spray-jacks, reddingsvesten en helmen). In het comfort van verwarmde kleedkamers, verander je in de voorziene uitrusting voordat je een snelle shuttle neemt naar de "put-in" (startpunt), waar je je uitgebreide veiligheidsbriefing ontvangt voordat je in de rivier springt. Dit is de grootste wildwaterrivier in de Rockies. Bereid je voor om je vast te houden en nat te worden. Geniet van de canyon-omgeving en vang eventueel een glimp op van een berggeit, wolf of beer. Na uw reis brengt een andere snelle shuttle u terug naar de warmte van de basis. Eenmaal terug veranderd in droge en comfortabele landkleren, kunt u genieten van snacks en een selectie warme en koude dranken. Kom langs bij de cadeauwinkel voor een souvenir of foto van de reis om mee naar huis te nemen.

Golden, BC: Kicking Horse River Family Rafting met lunch

3. Golden, BC: Kicking Horse River Family Rafting met lunch

Geniet van een gezinsvriendelijke raftingtour op de Kicking Horse River. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en iedereen die niet wil raften op groot wildwater. Ontmoet elkaar op de raftingbasis in Golden, BC. Maak je klaar met je raftuitrusting en de bus brengt je naar de rivier. Vlot 14 km over de kalme Upper Canyon van de Kicking Horse River. Deze reis begint in Yoho National Park en laat je zweven door prachtige bossen en berglandschappen. Er zijn wat spatten, maar het is geen grote wildwatertocht. Je hebt de mogelijkheid om te gaan zwemmen als je er zin in hebt en je tour zal eindigen met een barbecue-lunch aan de rivier. Kies een item dat heet van de grill is en uit een verscheidenheid aan andere snacks en drankjes. Aan het einde van je reis brengt de bus je terug naar de raftingbasis waar je je kunt omkleden en genieten van een warme douche.

Kicking Horse River: introductie van een halve dag tot wildwaterraften

4. Kicking Horse River: introductie van een halve dag tot wildwaterraften

Krijg een perfecte introductie tot wildwaterraften op klasse 1-3 stroomversnellingen die beginnen in Yoho National Park of Canada. Ervaar matig uitdagende stroomversnellingen en het adembenemende landschap van de Canadese Rockies. Inchecken bij de lodge, gunstig gelegen aan TransCanada Highway #1. Wees uitgerust met eersteklas uitrusting en vervoerd naar het startpunt van de rafting-ervaring. Ontvang een grondige veiligheidsbriefing voordat u de rivier op gaat. Begin aan een stroomafwaartse reis van 90 minuten, beginnend met de "Alarm Clock" -stroomversnelling, die iedereen zeker wakker zal maken. Geniet tussen de spannende stroomversnellingen door van het prachtige landschap dat je aan alle kanten omringt. Leer meer over de dieren in het gebied, hoe de Kicking Horse River zijn naam kreeg en hoe de rivier zijn prachtige blauwe kleur krijgt. Eindig de raftingtrip bij "Hopi's Hole", dat dient als een spannende grande finale. Na het raften wordt u teruggebracht naar de lodge om te ontspannen en op te warmen in de verwarmde kleedkamers. Eenmaal terug in warme, droge kleding kunt u genieten van vers gebakken lekkernijen en seizoensfruit, samen met een selectie warme en koude dranken. Blader door de cadeauwinkel om een souvenir-t-shirt of foto's van je ervaring op te halen.

Golden, BC: Kicking Horse River Whitewater Raft Experience

5. Golden, BC: Kicking Horse River Whitewater Raft Experience

Wildwaterraften door enkele stroomversnellingen van British Columbia in de Kicking Horse River. Vaar door verschillende stroomversnellingen, waaronder Man Eater, Shotgun en Roller Coaster. Begin de wildwaterrafting-reis in het rustige bovenste kanon. Ga in rustiger water zwemmen en bewonder het uitzicht stroomafwaarts. Baan je stroomafwaarts naar de middelste kloof, waar de grote stroomversnellingen zijn. Je vaart door verschillende stroomversnellingen tot niveau 4 stroomversnellingen. Loop een smalle kloof op en zie een waterval. Neem een drankje van de waterval terwijl u ontspant bij de beek. Geniet van een BBQ-lunch met hamburgers en zinderende rookworsten. Er zullen vegetarische en glutenvrije opties beschikbaar zijn. Aan het einde van uw reis wordt u met de bus teruggebracht naar de raftingbasis. Voel je vrij om daar de warme douches te gebruiken en je om te kleden voordat je vertrekt.

Kicking Horse River: maximale paardenkracht Double Shot Rafting

6. Kicking Horse River: maximale paardenkracht Double Shot Rafting

Voor degenen die op zoek zijn naar de maximale wildwaterervaring, kies de reis met twee keer zoveel wildwater, twee keer zoveel plezier en twee keer zoveel adrenaline! De Maximum Horsepower is niet één, maar TWEE loopt langs HET beste wildwatergedeelte van de Kicking Horse River. Rafters ervaren 24 stroomversnellingen en leggen in totaal 24 kilometer rivierafstand af. Om deze dubbele wildwatertocht nog spannender te maken, worden rafters stroomafwaarts aangedreven in twee verschillende soorten vlotten. De eerste run is in de immer populaire 16-voet met roeispanen getuigde vlotten, waardoor iedereen de kans krijgt om op te warmen en vertrouwd te raken met de rivier. De tweede run wordt geraft in kleinere boten van 14 voet. Die twee voeten maken een wereld van verschil. Kleinere vlotten accentueren alles: de bounces, de smashes en de hits! Het is misschien de tweede run op hetzelfde deel van de rivier, maar het zal een heel andere ervaring zijn. Bovendien krijgen alle gasten een peddel voor de tweede run. Het is een spannend en onvergetelijk wildwateravontuur! Check eerst in bij de RiverBase DayLodge (handig gelegen aan de TransCanada Highway #1), stap over in de eersteklas uitrusting en word naar de 'put-in' (of het startpunt voor raften) gebracht. Na een grondige veiligheidsbriefing is het tijd om de rivier op te gaan. Na de eerste run worden de gasten teruggebracht naar de top van de reis om de rivier opnieuw te laten lopen, maar in verschillende vlotten. Voor de tweede run worden de kleinere 14-voet 'all paddle'-vlotten gebruikt en elke gast moet helpen bij het peddelen. 100% deelname is vereist. Ga daarna terug naar de warmte van de RiverBase om weer warme, droge landkleding aan te trekken en te genieten van smakelijke hapjes en drankjes.

Kicking Horse River: traditionele raftingtrip met barbecue

7. Kicking Horse River: traditionele raftingtrip met barbecue

Vertrek op de beroemde Kicking Horse River voor een echte Rocky Mountain wildwaterrafting-ervaring. De tocht van 5 uur (2,5 uur op de rivier) combineert al het beste dat de rivier te bieden heeft: veerkrachtige en spetterende golven, rustige en schilderachtige dobbersecties en grote stroomversnellingen. Check in bij de basis van de lokale partner, gunstig gelegen aan TransCanada Highway #1, en stap over in je eersteklas uitrusting, die wordt verstrekt. Stap vervolgens over naar het startpunt van het raften en na een grondige veiligheidsbriefing is het tijd om de rivier op te gaan. Begin op het bovenste, meer zachte, schilderachtige gedeelte van het Yoho National Park. Geniet gedurende ongeveer 1 uur van het spetteren door de golven terwijl je opwarmt voor de meer intense secties stroomafwaarts. De tweede helft van de reis, die ongeveer 1,5 uur duurt, bestaat uit 14 stroomversnellingen, variërend van klasse 2 tot klasse 4+. Verwacht tijdens dit gedeelte doorweekt te raken! Ga na het raften terug naar de basis om te genieten van de warmte van de DayLodge en de verwarmde kleedkamers. Eenmaal terug in warme, droge kleren, geniet u van een heerlijke gastronomische BBQ-lunch.

Tussen Lake Louise en Revelstoke: smartphone-audiotour

8. Tussen Lake Louise en Revelstoke: smartphone-audiotour

Laat uw rit tot leven komen met deze audiotour die Lake Louise naar Revelstoke over de iconische Highway 1 van Canada beslaat. Download uw audiogids en gebruik de app offline. Maak je tour van Lake Louise naar Revelstoke of van Revelstoke naar Lake Louise. Laat je audiogids je rit transformeren in een gezinsvriendelijk avontuur waarbij je bezienswaardigheden, feiten en trivia's kunt vinden terwijl je er doorheen trekt en meer te weten komt over de bergen, rivieren, meren, canyons en gletsjers. Passeer Wapta Lake, Kicking Horse Pass, de Columbia Wetlands, Purcell Mountains en Glacier National Park. Hoor over onmisbare bezienswaardigheden, parken, historische bezienswaardigheden, toeristische attracties en recreatiegebieden. Verken de Kicking Horse Pass National Historic Site, Albert Canyon, de Canyon Hot Springs, het Rogers Pass Discovery Centre en strek je benen bij de Giant Cedars en Skunk Cabbage Boardwalk Trails. Kom meer te weten over de Illecillewaet-gletsjer, de Beaver River, het Kinbasket-meer, de Mica-dam, de natuurstenen brug en het Emerald-meer. Krijg een historisch overzicht van de inwoners en ontdekkingsreizigers van de First Nations. Bezoek zoveel bezienswaardigheden als je wilt, wetende dat de tour altijd toegankelijk is.

Golden: Kicking Horse River Halve dag Heli Whitewater Rafting

9. Golden: Kicking Horse River Halve dag Heli Whitewater Rafting

Ga op een spannende avontuurlijke tour met deze heli-rafting-ervaring van een halve dag op de Kicking Horse River. Geniet van een spannend avontuur vol spannende momenten, stroomversnellingen en houd je stevig vast aan het vlot terwijl de groep door de rivier wordt bespat. Vlot door de middelste en lagere canyons van de Kicking Horse River, de twee grootste delen van wildwater in het gebied. Ervaar een deel van meer dan 22 km aan raften op de rivier. Laad de rivier af in een vlot voordat je de rivier vanuit de lucht ervaart terwijl je in een helikopter vliegt. Bekijk delen van de lagere canyon die alleen per helikopter bereikbaar zijn en krijg vanuit de lucht een nieuw perspectief op het gebied.

Gouden: Heli Rafting Hele dag op Kicking Horse River

10. Gouden: Heli Rafting Hele dag op Kicking Horse River

Vink op één dag twee bucketlist-items af door een wildwaterraftingtrip over de Kicking Horse River te combineren met een helikoptervlucht boven de Canadese Rocky Mountains. Voel de spanning van het peddelen door kolkend wildwater, gevolgd door een ongelooflijk mooie helikoptervlucht over de Lower Canyon van de rivier. Begin je avontuur door de Upper en Middle Canyons van de Kicking Horse River af te peddelen. Geniet van spannende momenten in enorme stroomversnellingen en bij watervallen, omringd door een prachtig landschap met je beste vriendengroep. Geniet van een warme lunch na een duik in de rivier en voel je verkwikt door jezelf onder te dompelen in de natuur tijdens deze dagtocht buiten Golden. Net als je denkt dat deze dag niet beter kan worden, spring je in een helikopter. En die helikopter vliegt je naar het grootste wildwater van de rivier: de beroemde Lower Canyon. Krijg toegang tot de Lower Canyon, die beroemd is om zijn 4 kilometer lange ononderbroken klasse 4 wildwater. Peddel langs enorme verticale rotswanden - en de enige manier om er te komen is per helikopter. Sluit je dag af met het gevoel een superheld te zijn, nadat je door een van de meest opwindende rivieren van British Columbia hebt gepeddeld en gevlogen.

Sitemap Golden

Wil je alle activiteiten in Golden ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.