Belevingen in
Golden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Golden: De beste dingen die je niet wil missen

Kicking Horse River: wildwaterraften van een halve dag

1. Kicking Horse River: wildwaterraften van een halve dag

Je ervaring begint bij de daglodge van de lokale partner, gunstig gelegen aan de TransCanada Highway. Na een warm welkom deelt uw bemanning eersteklas raftuitrusting uit (wetsuit, wetsuit-booties en -handschoenen, spray-jacks, reddingsvesten en helmen). In het comfort van verwarmde kleedkamers, stap je over in de voorziene uitrusting voordat je een snelle shuttle neemt naar de "put-in" (startpunt), waar je je uitgebreide veiligheidsbriefing ontvangt voordat je in de rivier springt. Dit is de grootste wildwaterrivier in de Rockies, met stroomversnellingen zoals Hopi's Hole, Cable Car, Table Saw en de beroemde Portage and Shotgun. Bereid je voor om je vast te houden en nat te worden. Geniet van de canyon-omgeving en vang eventueel een glimp op van een berggeit, wolf of beer. Na uw reis brengt een andere snelle shuttle u terug naar de warmte van de basis. Eenmaal terug veranderd in droge en comfortabele landkleren, kunt u genieten van snacks en een selectie warme en koude dranken. Kom langs bij de cadeauwinkel voor een souvenir of foto van de reis om mee naar huis te nemen.

Golden: Kicking Horse River Family Rafting Trip met lunch

2. Golden: Kicking Horse River Family Rafting Trip met lunch

Deze snelle dobber is onze familierafting-tour. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en iedereen die niet wil raften op groot wildwater. Ontmoet elkaar op onze raftingbasis in Golden, BC. We brengen je in je raftuitrusting en onze bus brengt je naar de rivier. Je vaart 14 km over de kalme Upper Canyon van de Kicking Horse River. Deze reis begint in Yoho National Park en laat je zweven door prachtige bossen en berglandschappen. Er zijn wat spatten, maar het is geen grote wildwatertocht. Je hebt de mogelijkheid om te gaan zwemmen als je er zin in hebt en je tour zal eindigen met een barbecue-lunch aan de rivier. Kies een item warm van de grill, en uit een verscheidenheid aan andere hapjes en drankjes. Aan het einde van je reis brengt onze bus je terug naar onze raftingbasis waar je je kunt omkleden en genieten van onze warme douches.

Gouden: toegangsbewijs Golden Skybridge

3. Gouden: toegangsbewijs Golden Skybridge

Ontdek de hoogste hangbruggen van Canada, gemakkelijk bereikbaar via verschillende beboste paden. Ga op het uitkijkplatform staan, 120 meter boven de kloof, en maak prachtige foto's van de Columbia Valley en de omliggende bergketens Rocky en Purcell. Het Skybridge-toegangsbewijs biedt een uniek avontuur voor het hele gezin. Ontgrendel met het ticket Skybridge-toegang en wandelpaden die perfect zijn voor alle niveaus. De kinderen zullen het geweldig vinden om rond te rennen in het mini-avonturenpark met boomforten, een klein touwenparcours en glijbanen. Ouders zullen dol zijn op de locatie van het park in de Canyon Courtyard, zodat ze een oogje in het zeil kunnen houden terwijl ze ontspannen en een hapje eten. In het park kunt u in de openlucht dineren, met informele barbecue-achtige favorieten, wijn en ambachtelijk bier. Zorg ervoor dat u in de zomermaanden Golden Hour meemaakt - live-entertainment door lokale muzikanten.

Golden, BC: Kicking Horse River Whitewater Raft Experience

4. Golden, BC: Kicking Horse River Whitewater Raft Experience

Wildwaterraften door enkele stroomversnellingen van British Columbia in de Kicking Horse River. Vaar door verschillende stroomversnellingen, waaronder Man Eater, Shotgun en Roller Coaster. Begin de wildwaterrafting-reis in het rustige bovenste kanon. Ga in rustiger water zwemmen en bewonder het uitzicht stroomafwaarts. Baan je stroomafwaarts naar de middelste kloof, waar de grote stroomversnellingen zijn. Je vaart door verschillende stroomversnellingen tot niveau 4 stroomversnellingen. Loop een smalle kloof op en zie een waterval. Neem een drankje van de waterval terwijl u ontspant bij de beek. Geniet van een BBQ-lunch met hamburgers en zinderende rookworsten. Er zullen vegetarische en glutenvrije opties beschikbaar zijn. Aan het einde van uw reis wordt u met de bus teruggebracht naar de raftingbasis. Voel je vrij om daar de warme douches te gebruiken en je om te kleden voordat je vertrekt.

Kicking Horse River: introductie van een halve dag tot wildwaterraften

5. Kicking Horse River: introductie van een halve dag tot wildwaterraften

Krijg een perfecte introductie tot wildwatervaren op stroomversnellingen van klasse 1-3, beginnend in Yoho National Park of Canada. Ervaar matig uitdagende stroomversnellingen en het adembenemende landschap van de Canadese Rockies. Inchecken bij de lodge, gunstig gelegen aan TransCanada Highway #1. Wees uitgerust met eersteklas uitrusting en vervoerd naar het startpunt van de rafting-ervaring. Ontvang een grondige veiligheidsbriefing voordat u de rivier op gaat. Begin aan een stroomafwaartse reis van 90 minuten, beginnend met de "Alarm Clock" -stroomversnelling, die iedereen zeker wakker zal maken. Geniet tussen de spannende stroomversnellingen door van het prachtige landschap dat je aan alle kanten omringt. Leer meer over de dieren in het gebied, hoe de Kicking Horse River zijn naam kreeg en hoe de rivier zijn prachtige blauwe kleur krijgt. Eindig de raftingtrip bij "Hopi's Hole", dat dient als een spannende grande finale. Na het raften wordt u teruggebracht naar de lodge om te ontspannen en op te warmen in de verwarmde kleedkamers. Eenmaal terug in warme, droge kleren kunt u genieten van vers gebakken lekkernijen en seizoensfruit, samen met een selectie warme en koude dranken. Blader door de cadeauwinkel om een souvenir-t-shirt of foto's van je ervaring op te halen.

Kicking Horse River: wildwaterraften met barbecue

6. Kicking Horse River: wildwaterraften met barbecue

Vertrek op de beroemde Kicking Horse River voor een echte Rocky Mountain wildwaterrafting-ervaring. De tocht van 5 uur (2,5 uur op de rivier) combineert al het beste dat de rivier te bieden heeft: veerkrachtige en spetterende golven, rustige en schilderachtige dobbersecties en grote stroomversnellingen. Check in bij de basis van de lokale partner, gunstig gelegen aan TransCanada Highway #1, en stap over in je eersteklas uitrusting, die wordt verstrekt. Stap dan over naar het startpunt van het raften en na een grondige veiligheidsbriefing is het tijd om de rivier op te gaan. Begin op het bovenste, meer rustige, schilderachtige gedeelte van het Yoho National Park. Geniet gedurende ongeveer 1 uur van het spetteren door de golven terwijl je opwarmt voor de meer intense secties stroomafwaarts. De tweede helft van de reis, die ongeveer 1,5 uur duurt, bestaat uit 14 stroomversnellingen, variërend van klasse 2 tot klasse 4+. Verwacht tijdens dit gedeelte kletsnat te worden! Ga na het raften terug naar de basis om te genieten van de warmte van de DayLodge en de verwarmde kleedkamers. Eenmaal terug in warme, droge kleren, geniet u van een heerlijke gastronomische BBQ-lunch.

Kicking Horse River: maximale paardenkracht Double Shot Rafting

7. Kicking Horse River: maximale paardenkracht Double Shot Rafting

Voor degenen die op zoek zijn naar de maximale wildwaterervaring, kies de reis met twee keer zoveel wildwater, twee keer zoveel plezier en twee keer zoveel adrenaline! De Maximum Horsepower is niet één, maar TWEE loopt langs HET beste wildwatergedeelte van de Kicking Horse River. Rafters ervaren 24 stroomversnellingen en leggen in totaal 24 kilometer rivierafstand af. Om deze dubbele wildwatertocht nog spannender te maken, worden rafters stroomafwaarts aangedreven in twee verschillende soorten vlotten. De eerste run is in de immer populaire 16-voet met roeispanen getuigde vlotten, waardoor iedereen de kans krijgt om op te warmen en vertrouwd te raken met de rivier. De tweede run wordt geraft in kleinere boten van 14 voet. Die twee voeten maken een wereld van verschil. Kleinere vlotten accentueren alles: de bounces, de smashes en de hits! Het is misschien de tweede run op hetzelfde deel van de rivier, maar het zal een heel andere ervaring zijn. Bovendien krijgen alle gasten een peddel voor de tweede run. Het is een spannend en onvergetelijk wildwateravontuur! Check eerst in bij de RiverBase DayLodge (handig gelegen aan TransCanada Highway #1), stap over in de beste uitrusting en word naar de 'put-in' (of het startpunt voor raften) gebracht. Na een grondige veiligheidsbriefing is het tijd om de rivier op te gaan. Na de eerste run worden de gasten teruggebracht naar de top van de reis om de rivier opnieuw te laten lopen, maar in verschillende vlotten. Voor de tweede run worden de kleinere 14-voet 'all paddle'-vlotten gebruikt en elke gast moet helpen bij het peddelen. 100% deelname is vereist. Ga daarna terug naar de warmte van de RiverBase om weer warme, droge landkleding aan te trekken en te genieten van smakelijke hapjes en drankjes.

Tussen Lake Louise en Revelstoke: smartphone-audiotour

8. Tussen Lake Louise en Revelstoke: smartphone-audiotour

Laat uw rit tot leven komen met deze audiotour die Lake Louise naar Revelstoke over de iconische Highway 1 van Canada beslaat. Download uw audiogids en gebruik de app offline. Maak je tour van Lake Louise naar Revelstoke of van Revelstoke naar Lake Louise. Laat je audiogids je rit transformeren in een gezinsvriendelijk avontuur waarbij je bezienswaardigheden, feiten en trivia's kunt vinden terwijl je er doorheen trekt en meer te weten komt over de bergen, rivieren, meren, canyons en gletsjers. Passeer Wapta Lake, Kicking Horse Pass, de Columbia Wetlands, Purcell Mountains en Glacier National Park. Hoor over onmisbare bezienswaardigheden, parken, historische bezienswaardigheden, toeristische attracties en recreatiegebieden. Verken de Kicking Horse Pass National Historic Site, Albert Canyon, de Canyon Hot Springs, het Rogers Pass Discovery Centre en strek je benen bij de Giant Cedars en Skunk Cabbage Boardwalk Trails. Kom meer te weten over de Illecillewaet-gletsjer, de Beaver River, het Kinbasket-meer, de Mica-dam, de natuurstenen brug en het Emerald-meer. Krijg een historisch overzicht van de inwoners en ontdekkingsreizigers van de First Nations. Bezoek zoveel bezienswaardigheden als je wilt, wetende dat de tour altijd toegankelijk is.

Kicking Horse River: begeleide wildwaterraften-ervaring

9. Kicking Horse River: begeleide wildwaterraften-ervaring

Vaar 12 km wildwater af in de Middle Canyon van de Kicking Horse River. Je navigeert door klasse 2 - 4 stroomversnellingen met je ervaren riviergids tijdens deze raftingtrip van een halve dag. Ervaar een sectie van 1 km met stroomversnellingen van klasse 4, bekend als Portage Shotgun. Het is een van de meest opwindende stukken op de Kicking Horse River, met veel grote spetters en wildwater. Wij bieden alle apparatuur die u nodig heeft om wildwaterraften te proberen, u hoeft alleen een zwempak en een handdoek mee te nemen. Geniet van de schoonheid van de Canadese Rockies met onze bus die je naar de rivier brengt en je aan het einde weer terugbrengt. Na je tour heb je de mogelijkheid om foto's en video's van je raftingtrip te kopen. Ervaar de sensatie van het pad van de natuur langs deze geweldige waterwegen van de Canadese Rockies, eeuwen geleden uitgesleten door het stromende water en het bewegende ijs.

Veelgestelde vragen over Golden

Welke topattracties zijn een must-see in Golden?

De topattracties in Golden zijn:

Sitemap Golden

Wil je alle activiteiten in Golden ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.