Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Toegangsbewijs

Göreme: diner en volksshow in een grotrestaurant

Activiteitenaanbieder: TOURMANIA
Toegangsbewijs

Göreme: diner en volksshow in een grotrestaurant

Activiteitenaanbieder: TOURMANIA

Vanaf € 55 per persoon

Bekijk een unieke folkloristische show in een grotrestaurant in Göreme en leer meer over het culturele erfgoed van Turkije en de regio Cappadocië terwijl u geniet van een diner en onbeperkte drankjes.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 3.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Chauffeur
Engels
Inclusief ophaalservice
Ophaalservice bij je hotel in Göreme.
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Bekijk de beroemde Turkish Nights Show in een grotrestaurant in Cappadocië
 • Meer informatie over het culturele erfgoed van Turkije
 • Breng een ontspannende avond door in een traditionele sfeer
 • Geniet van een diner en onbeperkt gratis lokale drankjes
Volledige beschrijving
Profiteer 's avonds van het ophalen bij uw hotel in Göreme en reis vervolgens naar een geweldig grotrestaurant in de prachtige rotsformaties van Cappadocië. Bekijk een unieke folkloristische show met traditionele dansen uit verschillende delen van Turkije en reis door de verschillende muziekstijlen en kostuums van de regio's van het land. Geniet van een smakelijk diner met onbeperkt frisdrank en alcohol terwijl de dansers optreden. Bewonder het ritme van een authentieke buikdans nadat de verschillende volksdansen zijn afgelopen, en maak deel uit van het programma terwijl je wordt uitgenodigd om mee te doen.
Inbegrepen
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Diner met onbeperkt bier, wijn en frisdrank
 • Optionele fooien
 • Optionele foto's

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Bevestiging zal worden ontvangen op het moment van boeking
 • De minimumleeftijd om alcohol te nuttigen is 18 jaar
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 85 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • Vervoer
  4,9/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De beste nacht die we in Turkije hebben doorgebracht, was een onvergetelijke ervaring, we zijn er dol op en we zouden het graag herhalen, maar we zijn naar een andere stad gegaan als we terugkomen, we zullen het herhalen en ik hoop dat we dezelfde gids krijgen genaamd Murat hij is een zeer attente persoon, hij geeft er de hele tijd om dat we het naar onze zin hebben en dat je niets mist, het eten was uitstekend ... toen was er veel eten dat uit je oor kon komen en alles was heerlijk. De dansers zijn echte professionals terwijl ze verhuisden, ze vermaakten ons met een uitstekend diner, we zullen een mooie herinnering hebben ... Ik zal het aan al mijn vrienden en familie aanbevelen als ze naar Turkije komen om de Turka-avond met deze organisatie te doen en als ze kan, ze zullen de gids Murat hebben die de beste gids is die we in Turkije hebben gehad. Murat een knuffelvriend en heel erg bedankt

Verder lezen

9 augustus 2022

Dit is een heel goed indoor evenement. Ik nam het omdat het sneeuwde en moeilijk was om buitenactiviteiten te doen. Het evenement was erg boeiend, de dansers presteerden goed en zorgden ervoor dat iedereen erbij betrokken was om plezier te hebben. Zeer aangenaam. Ik moet echter zeggen dat het eten gemiddeld was of niet aan mijn verwachting voldeed. Ze bieden je onbeperkt popcorn en drankjes. De chauffeur, Murad, was erg behulpzaam en vriendelijk. Hij zorgt ervoor dat hij je ophaalt, je op je tafel zet en je vanaf het einde naar het hotel brengt.

Verder lezen

1 februari 2020

de chauffeur belt ons 3 dagen voor de show om de tijd en locatie te bevestigen, 1 dag voor de schoen om ons eraan te herinneren. 3 minuut voor het ophalen belt hij opnieuw om ervoor te zorgen dat we klaar zijn. de chauffeur, de heer Murat, was erg vriendelijk en punctueel. Hij zal alles kort uitleggen als je het hem vraagt. Dit is verreweg de beste ervaring in Cappodocië, de show was geweldig. hun showmanschap was boven verwachting. we genieten echt van de show, en het eten was gemiddeld, maar alle geserveerde dranken waren meer dan genoeg voor 2 personen. tijdens de show wordt er van alles voorzien. de chauffeur zet ons af en begeleidt ons naar de tafel, en na afloop van de show brengt hij ons van de tafel naar zijn auto en terug naar het hotel. bedankt voor de mooie ervaring!!

Verder lezen

16 januari 2020

Product ID: 136913