Gouden Cirkel
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Gouden Cirkel: tours & tickets

Gouden Cirkel: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Reykjavik

Bekijk alle 313 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Gouden Cirkel

Gemiddelde beoordeling
4.7 / 5
gebaseerd op 12.529 beoordelingen

We waren met een klein groepje op pad, en het was echt een hele leuke ervaring. Er was voldoende gelegenheid om te highlights te bekijken of om wat te eten/drinken. De gids heeft ons nog gevraagd of we nog een ijsje(!) wilde eten en heeft daarvoor een klein stukje van de route afgeweken. Grappige ervaring om in Ijsland een ijsje te eten. Het snorkelen was zeer goed geregeld en de begeleiding was TOP! Ze hebben leuke foto's van ons gemaakt tijdens het snorkelen. En het ijswater was heerlijk om te drinken :-)

Gouden Cirkel en snorkelen bij Silfra, inclusief foto's Beoordeeld door

De excursies waren geweldig net als onze gids Dennis. Zó enthousiast en begaan met zijn groep. Het was SUPER. Waar je als klant wel enorm in misleid wordt is het feit dat je ontzettend veel tijd kwijt bent, nog vóór de daguitstap begint, aan het ophalen en verzamelen van mensen. De zogenaamde rit van 7 uur (ongeveer) begint pas na 1- 1,5 uur te tellen. En dan vind ik het toch veel geld achteraf.

zeker de moeite waard, warm kleden, speciaal doekje voor je camera e.d. want het kan beetje nat worden. goede sneeuw boots of iets dergelijks, kan glad zijn. voor de koukleumen een paar handwarmers meenemen, goedkoop bij de action goed de tijd in de gaten houden, je hebt een beperkte tijd om de excursie te bekijken, zou wel langer mogen, maar ja...... tis daar ook beperkt licht

Vanuit Reykjavik: dagtour Gouden Cirkel Beoordeeld door

Golden Circle: onmisbaar! Absoluut winter wonderland (in de winter natuurlijk). Bevroren Gullfoss watervallen, lopen tussen de aardscheur van Amerika en Europa. Blue Lagoon is niet erg speciaal. De charme van het opgewarmde water werd erg naar beneden gehaald door de luxe die er omheen gebouwd is.

Reykjavik: dagtrip Gouden Cirkel & Blue Lagoon-ticket Beoordeeld door

Good organization. The bus was comfortable and safe. The guide also gave a lot of information and history about Iceland. Although the weather wasn’t the best due to a lot of wind and rain, it was a very good experience!

Reykjavik: dagtour Gouden Cirkel met krater van Kerid Beoordeeld door