Grachtengordel
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
amsterdam canal day cruise

Amsterdam: Canal Day Cruise

Duur: 75 minuten
47 Beoordelingen
GetYourGuide Original
47

Bekijk de meest spectaculaire bezienswaardigheden van Amsterdam langs de iconische grachten tijdens een exclusieve cruise met audiocommentaar in…

Grachtengordel: tours & tickets

Grachtengordel: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Amsterdam

Bekijk alle 529 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Grachtengordel

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 28.407 beoordelingen

Een erg leuke en gezellige rondvaart in de avond

Wat hebben wij genoten van de rondvaart over de Amsterdamse grachten in de avond. De verlichte stad heeft vanaf het water een hele eigen charme. De kinderen vonden het ook erg leuk en een beetje spannend zo in het donker. De crew was super, heel vriendelijk en behulpzaam. Ze vertelden op sommige plaatsen net iets meer dan de audiotour aan info gaf. Het drankje en de nootjes die je erbij kreeg maakte het avondje uit helemaal af! Als je twijfelt, zeg ik: “zeker doen!”

Goede boottocht om een overzicht te krijgen van Amsterdam.

De boottocht viel goed mee, je kreeg een mooi overzicht van Amsterdam. Maar helaas zaten we aan de verkeerde kant op de boot om foto's te nemen. Vandaar telkens andere personen moeten lastig vallen om op te staan zodat we toch nog een foto konden nemen maar dan waren we meestal te laat! Advies : beter een open dak zodat je kan rechtstaan om foto's te nemen.

Amsterdam: grachtenrondvaart Beoordeeld door

Een bijzondere stad met een bijzondere geschiedenis.

Varen langs de grachten waar een eeuwenoude geschiedenis schuilgaat is op z'n minst boeiend. Fijne audio vertaling, gastvrije mensen aan boord, sympathieke kapitein die ons door alle smalle grachten leidde, gratis drankje aan boord. Eerbetoon aan de Joden door de boot halt te houden vlak voor het Anne Frank huis.

Heineken Experience was Fantastisch, boottocht kan beter

De Heineken Experience was echt Fantastisch, ook als je geen Heineken-liefhebber bent een echte aanrader. De boottocht was mooi, maar we hadden een oudere kapitein die af en toe iets vertelde in heel erg slecht, niet te verstane, Neder-Engels.

Amsterdam: grachtenrondvaart & ticket Heineken Experience Beoordeeld door

Fantastische fietstocht door historisch Amsterdam.

Onze gids, een rasechte Amsterdammer was geweldig. Liet ons de leukste plekjes zien. Was een enthoustiste verteller, houdt van zijn werk en loostste ons veilig door Amsterdam heen. Dit moet je ook als Nederlander een keer hebben gedaan.