Grachtengordel

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Grachtengordel: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Amsterdam: 1,5 uur durende grachtenrondvaart in de avond

  1. Amsterdam: 1,5 uur durende grachtenrondvaart in de avond

  Stap aan boord van een rondvaartboot en beleef Amsterdam op het mooiste moment van de dag - als de zon ondergaat en de lichten van de stad ontstoken worden. Duizenden lampjes verlichten de honderden bruggen en inconische grachtenpanden die Amsterdam rijk is. Je vaart langs een aantal van de meest panoramische waterwegen van de Amsterdamse grachtengordel, langs verlichte gebouwen, bruggen en boten die de stad een bijna toverachtige sfeer geven. Geniet zowel in de winter als in de zomer van een openluchtruimte.  De gastvrouw of -heer die je aan boord verwelkomt, zal je vele verhalen, legendes en historische feiten over Amsterdam vertellen tijdens de tocht. Leun achterover en kom meer te weten over de hipste plekken, waaronder opmerkelijke restaurants en nachtclubs.

  Mooi als de avond valt en de lichtjes aangaan. Duur 1,5u ook met hyper kids prima vol te houden, allemaal genoten van het mooie amsterdam!

 • Amsterdam: grachtenrondvaart & ticket Heineken Experience

  2. Amsterdam: grachtenrondvaart & ticket Heineken Experience

  Koop een combiticket voor de Heineken Experience en maak een ontspannende rondvaart door de grachten van Amsterdam en bekijk zo 2 van dé topattracties van stad. Je bent vrij om te bepalen welk deel van het ticket je het eerst wilt gebruiken. Bewonder prachtige, traditionele koopmanshuizen, talloze bruggen en typische woonboten terwijl je de unieke sfeer van Amsterdam ervaart tijdens een rondvaart van 75 minuten. Vervolgens kan je de rijen overslaan bij de voormalige Heineken Brouwerij, waar nu de Heineken Experience is. Een interactieve tentoonstelling waar je alles leert over het brouwen en bottelen tijdens een 90-minuten durende audiorondleiding. Dit combiticket bespaart je tijd en geld in verhouding tot twee afzonderlijke kaartjes.

  Helaas niet die mooie Heineken boot die op de website staat Maar het is zeker een aanrader

 • Amsterdam: grachtenrondvaart overdag

  3. Amsterdam: grachtenrondvaart overdag

  Bewonder het historische centrum van Amsterdam tijdens een grachtenrondvaart uitsluitend voor GetYourGuide-klanten. Beleef gedurende 1 uur en 15 minuten de meest ontspannende manier van sightseeiing in Amsterdam, zonder verkeersopstoppingen en -lawaai, met perfecte fotomomenten.  Krijg vanaf het water een fantastisch uitzicht op de beroemde bezienswaardigheden van de stad terwijl je samen met je eigen audiogids naar de toelichting luistert. Bewonder het uitzicht op de 17e-eeuwse gebouwen die de grachten sieren, evenals de modernere gebouwen die laten zien wat voor invloedrijke stad Amsterdam is geworden in de 21e eeuw. Vaar langs de Gouden Bocht en naar Overhoeks, de nieuwste wijk van de stad. Ga verder naar het Museumkwartier en zie de Magere Brug met zijn unieke architectonische stijl. Ga dan naar de haven, waar je de muziekhal en de indrukwekkende replica van het schip De Amsterda...

  Leuke vaartocht met onderweg een goede uitleg op z'n Amsterdams over het verleden en heden van de stad.

 • Amsterdam: grachtenrondvaart met gps-audiogids, 1 uur

  4. Amsterdam: grachtenrondvaart met gps-audiogids, 1 uur

  Deze rondvaart van 1 uur neemt je mee over de Amsterdamse grachten, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staan, langs de vele historische plekken in het stadscentrum. Bekijk de elegante koopmanshuizen uit de Gouden Eeuw, de bijzondere gevels, de prachtige kerken, de Magere Brug en nog veel meer bezienswaardigheden. Tijdens deze rondvaart kun je naar de audiotoelichting in 19 verschillende talen luisteren. Deze boottour heeft regelmatige vertrektijden gedurende de hele dag, 7 dagen per week. Bij het boeken kun je kiezen uit vele vertrekpunten. De opties zijn onder andere Centraal Station, Anne Frank Huis, Museumplein of Leidseplein

  Leuke tour, het verhaal gaat veel over de geschiedenis van wat je te zien krijgt. Audio was goed getiteld, af en toe schrikken als de boot in zijn achteruit werd gezet, een hard rauw geluid, maar mocht de pret niet drukken. Een uur was mooi lang genoeg. Was wel lastig om onder de huif door rondom te kijken.

 • Amsterdam: grachtenrondvaart

  5. Amsterdam: grachtenrondvaart

  Amsterdam laat zich het beste te bezichtigen vanaf het water, en op deze 75 minuten durende rondvaart zul je het beste van deze historische stad ervaren. Je zult nieuwe gebouwen, bruggen en veel meer zien in een stad die vol zit met geschiedenis maar ook voortdurend verandert. De rondvaart op de Amsterdamse grachten geeft je een fantastisch uitzicht op de 17e-eeuwse gebouwen die langs de grachten staan en laat ook de groeiende 21e-eeuwse stad zien die Amsterdam is geworden. Je zult het echte Amsterdam zien: van de Gouden Bocht tot Overhoeks, de nieuwste wijk van de stad, en van het Muziekgebouw in de haven tot het VOC-schip de Amsterdam.

  Was een leuke ervaring om een beetje geschiedenis van Amsterdam te kennen. Het was makkelijk te volgen met de hoofdtelefoon die je kreeg. Deze uitstap heb ik online geboekt, want dat bleek toch wel goedkoper te zijn.

 • Amsterdam: fietstour door het centrum in een kleine groep

  6. Amsterdam: fietstour door het centrum in een kleine groep

  Ontdek de bezienswaardigheden van het centrum van Amsterdam tijdens een fietstour van 3 uur. Met een deskundige gids die naast je rijdt, kom je alles te weten over de cultuur van de stad, zie je belangrijke historische bezienswaardigheden en beroemde hotspot evenals onbekende lokale favorieten.  Begin je reis in de buurt van het Centraal Station, langs de indrukwekkende A'DAM Tower, en dan naar de Westelijke Eilanden, waar je charmante ophaalbruggen, oude pakhuizen en chique kunstenaarsstudio's vindt.  Fiets verder over de Brouwersgracht en bezoek de trendy Jordaan en Negen Straatjes, boordevol boetiekjes, gezellige cafés en hippe restaurants. Terwijl je dieper het centrum van de stad in fietst, ga je de grachtengordel in en flits je langs de Westerkerk en het historische Anne Frank Huis.  Rond het Leidseplein, met haar vele theaters en bruisende nachtleven, vind je ook vele straatar...

  Zeer goede gids Mooi im de minder bezochte buurten te zien en de historiek ervan bv hofkes

 • Amsterdam: rondvaart van 1,25 uur naar de Jordaan

  7. Amsterdam: rondvaart van 1,25 uur naar de Jordaan

  Bewonder de beroemde grachten van Amsterdam vanuit een uniek perspectief aan boord van een 75 minuten durende rondvaart door de Jordaan, met live commentaar en een snackbar.

  Begin bij de beroemdste gracht van Amsterdam, de Prinsengracht, en glijd langs belangrijke bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis. Geniet van een ontspannend alternatief voor sightseeing in Amsterdam - een perfecte manier om de stad vrij van verkeerslawaai en opstoppingen te zien.

  Vaar door de Jordaan en bewonder de 3 eilanden die de Mokum Archipel vormen. Ontdek hier een andere kant van de stad, vol pakhuizen en scheepswerven, en fotomomenten om elke hoek.

  Geniet tijdens je cruise van live commentaar van een inheemse Amsterdammer en ontdek geheime verhalen en lokale geschiedenis. Je gids voor de dag is Harry Slinger, een bero...

  We hadden een privé tour. We waren de enige gasten aan boord. De stuurman vertelde ons dat de buitenlandse toeristen ook niet komen door Covid. Wel erg jammer. De tour was verder prima.

 • Amsterdam: privé romantische rondvaart 's nachts

  8. Amsterdam: privé romantische rondvaart 's nachts

  Spring 's avonds aan boord van uw privéschip en vaar door de charmante grachten van Amsterdam. Nadat de zon is ondergegaan, verlicht de stad met glinsterende lichten, waardoor de perfecte romantische setting voor jou en je geliefde ontstaat. Kruip onder een deken en geniet van een verfrissend glas bubbels vergezeld van lokale kaas en wafels. Bewonder de 17e-eeuwse grachtenpanden en indrukwekkende bruggen terwijl je door het water vaart. Luister onderweg naar verhalen over de indrukwekkende geschiedenis, cultuur en beroemde bezienswaardigheden van de stad. Luister naar verhalen van legendes en geliefden, terwijl je zelf een onvergetelijke herinnering creëert. Aan het einde van de avond heb je Amsterdam vanuit een totaal nieuw perspectief gezien.

 • Amsterdam: stadiontour Johan Cruijff ArenA & rondvaart

  9. Amsterdam: stadiontour Johan Cruijff ArenA & rondvaart

  Combineer twee van de must-do ervaringen van Amsterdam met een rondvaart langs de grachtengordel per boot en een rondleiding door het Johan Cruijff ArenA Stadion. Beleef de spanning van de Johan Cruijff ArenA tijdens een 75-minuten durende rondleiding in het Nederlands of Engels. Tijdens de tour neemt de enthousiaste gids je mee naar de dugout en het heilige gras. Profiteer van  een kijkje achter de schermen en krijg toegang tot delen die normaal alleen toegankelijk zijn voor spelers en scheidsrechters. Bezoek,  wanneer het niet in gebruik is voor wedstrijden of tijdens trainingen, de officiële kleedkamer van Ajax. Ga vervolgens naar de beroemde centrale grachten van Amsterdam en bewonder de typische rondvaartboten en koopmanshuizen vanaf het water tijdens een boottocht van 1 uur over deze historische waterwegen. Kom meer te weten over de Gouden Eeuw in de 17e eeuw en hoe deze invloed ...

  Wel lastig om de boot te vinden. En jammer dat je dat niet online kunt reserveren

 • Amsterdam: combiticket grachtenrondvaart & Van Gogh Museum

  10. Amsterdam: combiticket grachtenrondvaart & Van Gogh Museum

  Ga naar het Van Gogh Museum en maak een ontspannende rondvaart door de grachten van Amsterdam en geniet zo van 2 topattracties met 1 handig combiticket. Ga naar het Van Gogh Museum en maak een ontspannende rondvaart door de grachten van Amsterdam en geniet zo van 2 topattracties met 1 handig combiticket. Je bent vrij om te bepalen welk deel van het ticket je het eerst wilt gebruiken. Stap in de boot en maak een grachtenrondvaart langs de prachtige historische grachtenpanden, de talloze bruggen en typische woonboten.   Proef de unieke sfeer van Amsterdam. Ontdek daarna de beroemde schilderwerken in het Van Gogh Museum, een must voor alle kunstliefhebbers. De wachtrijen bij het Van Gogh Museum kunnen lang zijn aan het begin van het seizoen. Dit combiticket is geldig voor zowel het Van Gogh Museum als een prachtige rondvaart op de Amsterdamse grachten. Zorg dat je op de geselecteerde datu...

  Leuke activiteiten, maar wel in een vreemde ambiance. Andere bezoeken aan Amsterdam altijd veel te druk. Nu was het wel erg rustig. Met z'n tweeën in de rondvaart boot.

Sitemap Grachtengordel

Wil je alle activiteiten in Grachtengordel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Grachtengordel

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 28.499 beoordelingen

We zijn zeer goed begeleid door Rocco op een romantische manier door de mooie kanalen van amsterdam. Rocco weet leuke en romantische weetjes over amsterdam op elk punt dat we voorbij kwamen. Een aanrader voor ieder koppel!

Een leuke ervaring. De tour is interessant en ontspannend, zelfs als de audiogidsen in het Italiaans me een beetje "vreemd" leken, is het beter om naar de uitleg in het Engels door het personeel te luisteren.

De tour was ontspannend en leuk. Niets stond de culturele ontdekking van de stad in de weg. De tour wordt ook aanbevolen voor gezinnen met kinderen.

Mooi als de avond valt en de lichtjes aangaan. Duur 1,5u ook met hyper kids prima vol te houden, allemaal genoten van het mooie amsterdam!

Heel leuk en leuke audio gids! Zeker aanrader in de avond.