Grachtengordel

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Grachtengordel

Wil je alle activiteiten in Grachtengordel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Grachtengordel

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 28.561 beoordelingen

Heel gezellige bootvaart. Met al de verlichting ‘s avonds mooi om aanzien. Fijne gidsing van de kapitein, met leuke anekdotes over de stad. De ogen de kost gegeven met leuke info, muziek op de achtergrond en een lekker hapje en drankje erbij. Op 1,5uur tijd zie je veel van wat Amsterdam te bieden heeft. Aanrader!

Prima rondvaart, informatie tijdens de rondvaart is te beluisteren via audiosysteem in veel verschillende talen, dus vergeet je headphones niet! Kapitein (Amsterdammer) verteld ook zo nu en dan iets alleen jammer dat hij dat alleen in het Engels of Duits doet en niet ook in het Nederlands.

Als je in de avond in Amsterdam bent, moet je zeker een rondvaart bij avond maken. Heel anders dan een rondvaart overdag. Je ziet Amsterdam op een hele andere wijze. Boot was netjes en het personeel erg vriendelijk. Drankjes aan boord was goed geregeld.

Mooie rondvaart, goede uitleg deels via oortjes en deels persoonlijk van de bestuurder. De zonsondergang geeft er nog net iets extra aan, zeker interessant om te doen bij een bezoek aan Amsterdam.

We hadden ons een uur vergist, maar mochten gelukkig toch mee. Prachtig toen het al wat donker werd, met alle verlichting rondom het water.