Kies data

Graffiti Hall of Fame

Graffiti Hall of Fame: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Manhattan: busrondleiding bakermat hiphop van 4 uur

1. Vanuit Manhattan: busrondleiding bakermat hiphop van 4 uur

Deze hiphop-rondleiding heeft als doel om gasten te vermaken en iets te leren over de geschiedenis van hiphop, door de evolutie te laten zien van een echt New Yorkse kunstvorm, door de ogen van echte artiesten. Elke bustocht is stampvol muziek en wordt geleid door pioniers als GrandMaster Caz (Cold Crush Brothers), Kurtis Blow, Rahiem (Furious Five), Reggie Reg (Cash Crew) en meer. Deze artiesten laten je hun oude buurten zien en delen persoonlijke verhalen en anekdotes zoals alleen een pre-"old-school" rijm-meester dat kan. Volg in hun voetsporen met foto-vriendelijke pauzes bij het legendarische Apollo Theater en verschillende clubs. Deze rondleiding van 4 uur gaat door Manhattan en The Bronx, vertelt het verhaal van de beweging in zijn vroege jaren, en laat zien hoe het zijn eerste stapjes zette. Ga mee op een muzikale reis door de bakermat van hiphop en verken 3 decennia aan geschiedenis.

New York City: Walk This Way Harlem Hip Hop Walking Tour

2. New York City: Walk This Way Harlem Hip Hop Walking Tour

Profiteer van een geweldige kans om door de prachtige straten van Harlem te wandelen, begeleid door een hiphophistoricus. Volg een rondleiding door het Mekka van de Zwarte Cultuur en maak kans op een stop bij veel van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden van de stad. Bekijk het Apollo Theater, de legendarische 125th Street en vele andere invloedrijke politieke en culturele bezienswaardigheden die de Empire State te bieden heeft. Je loopt er niet alleen rond, maar het Museum of the City of New York is een must-see en je pas is de hele dag goed. Als je klaar bent om eropuit te gaan in het hart van New York City, loop dan op deze manier voor een gegarandeerde deskundige ervaring!

  • Rondleidingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Graffiti Hall of Fame

Wil je alle activiteiten in Graffiti Hall of Fame ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Graffiti Hall of Fame

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 126 beoordelingen

Grootmeester Caz en Rayza waren uitstekende gastheren op deze tour en hielden de groep te allen tijde bezig. Caz's vertegenwoordiger spreekt voor zichzelf en hij was super charismatisch en onderhoudend. het was dope om hem kennis te laten horen van alle plaatsen waar we stopten en Hip-Hop in het algemeen. Er waren enkele interactieve porties die de menigte hyped en betrokken maakte en het was super vermakelijk. Van de laatste tutorial tot het cijfer aan het eind, het was het hoogtepunt van mijn reis naar NY. Als je op welke manier dan ook van hiphopcultuur houdt, zorg dan dat je de tour doet. Kan niet wachten om terug te komen en bekijk de andere tours vanuit Hush.

Dit was een uitstekende tour. Goed georganiseerd en zeer informatief. Grootmeester Caz die de tour leidde, kende duidelijk zijn onderwerp en communiceerde zijn liefde voor hiphop op een zeer boeiende manier. Ik zou deze tour ten zeerste aanbevelen

We mochten de Bronx & Harlem bezoeken met de legendarische Grandmaster Caz. Ik wil niet te veel zeggen om de tour voor anderen te verpesten, maar het was absoluut een hoogtepunt van mijn tour

Deze tour houdt je betrokken en het is zeer actief en opwindend! Als je van muziek houdt, kun je niet fout gaan. Beste tour en gids (s) elke. Grappig, getalenteerd en enthousiast. SPANNENDE TOUR!

zeer toegewijd aan Hip-Hop, echte experts en veel plezier.