Kies data

Graham's Port Lodge

Graham's Port Lodge: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Porto: Graham's Port Lodge met wijnproeverij & hapjes

1. Porto: Graham's Port Lodge met wijnproeverij & hapjes

Ontdek de Graham's Port Lodge uit 1890 tijdens een rondleiding met gids waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis van de kelder en het productieproces van portwijn en geniet van een wijnproeverij met hapjes. Vergaap je aan een spectaculair uitzicht op Porto en de markante brug met 2 brugdekken. Bezoek de historische Graham's Lodge, die in 1890 werd gebouwd op een indrukwekkende heuvelrug in Vila Nova de Gaia aan de overkant van de Douro van Porto en op slechts een paar honderd meter van de zuidoever van de rivier. Bewonder unieke en spectaculaire uitzichten op het historische stadscentrum van Porto en de markante brug met 2 brugdekken die de 2 steden Porto en Gaia met elkaar verbindt. Graham's is nog steeds een werkende kelder, wat deze rondleiding een extra unieke ervaring maakt. Luister naar de geluiden van de hamers van de Coopers en zie hoe de lodge monsters verzamelt voor het proeflokaal.  Kom meer te weten over de geschiedenis van de kelder en het productieproces van portwijn in een gebouw waar momenteel meer dan 2.000 pipes (smalle eikenhouten vaten) en 40 grote eikenhouten vaten met rijpende portwijn zijn ondergebracht, evenals uitgebreide kelders met Vintage port. Geniet tijdens de rondleiding van een premium proeverij met Graham's LBV gecombineerd met chocolade, Graham's Quinta dos Malvedos gecombineerd met kaas en Graham's 20 Year Old gecombineerd met Pastel de Nata.

Porto: rondleiding en wijnproeverij bij Graham's Port Lodge

2. Porto: rondleiding en wijnproeverij bij Graham's Port Lodge

Verken de Graham's Port Lodge uit 1890 tijdens een rondleiding en kom meer te weten over de geschiedenis van de kelder en het productieproces van port. Geniet van een klassieke wijnproeverij en bewonder het spectaculaire uitzicht op Porto en de iconische brug met twee niveaus. Bezoek de historische Graham's Lodge, die in 1890 werd gebouwd op een indrukwekkende heuvelrug in Vila Nova de Gaia aan de overkant van de rivier de Douro en op slechts een paar honderd meter van de zuidoever van de rivier. Bewonder unieke en spectaculaire uitzichten op het historische stadscentrum van Porto en de markante brug met 2 brugdekken die de 2 steden Porto en Gaia met elkaar verbindt.  Luister naar de geluiden van de hamers van de Coopers en zie hoe de lodge monsters verzamelt voor het proeflokaal. Kom meer te weten over de geschiedenis van de beroemde Burmester-kelders en het productieproces van portwijn.  Wandel door een gebouw dat meer dan 2.000 pijpen (eiken vaten) en 40 grote eikenhouten vaten gerijpte portwijn herbergt, en waar ook uitgebreide kelders met vintage port te vinden zijn. Kies voor een klassieke proeverij of een premium wijnproeverij.  Proef Graham's Quinta dos Malvedos, vintage port en oude Tawny's.

  • Rondleidingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Graham's Port Lodge

Wil je alle activiteiten in Graham's Port Lodge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Graham's Port Lodge

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 248 beoordelingen

Geweldige kleine rondleiding met informatie over de traditie van portwijn, de familie van het bedrijf en een rondleiding door de kelder. In Porto moet je zeker meedoen. De proeverij van de wijn vond vervolgens plaats in een aparte ruimte en de wijnen die u proefde werden aan u uitgelegd. Beveel deze tour ten zeerste aan.

Schitterend bezoek. De kelder is erg mooi en de gids gaf ons goede uitleg. Onze proeverij van 3 porto's ging vergezeld van pure chocolade, kaas en Pastéis terwijl we intiem waren met mijn partner... I love it. Ik raad deze tour aan. Patricia, Québec (Canada)

Leuke en interessante rondleiding met goede gids en daarna een heerlijke proeverij van Port. Vervolgens heerlijk geluncht in het restaurant. Aanrader!!

Goed georganiseerde tour. Je krijgt een goed beeld van hoe port gemaakt wordt en de verschillen tussen de verschillende port soorten.

Een wijnmakerij weg van de toeristen, interessant, rustig en met een elegante bar / restaurant om af te sluiten.