Graham's Port Lodge

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Graham's Port Lodge: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Porto: Graham's Port Lodge rondleiding en wijnproeverij

1. Porto: Graham's Port Lodge rondleiding en wijnproeverij

Ontdek de Graham's Port Lodge uit 1890 tijdens een rondleiding met gids waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis van de kelder, het productieproces van portwijn, geniet van een klassieke wijnproeverij en vergaap je aan een spectaculair uitzicht op Porto en de markante brug met 2 brugdekken. Bezoek de historische Graham's Lodge, die in 1890 werd gebouwd op een indrukwekkende heuvelrug in Vila Nova de Gaia aan de overkant van de Douro van Porto en op slechts een paar honderd meter van de zuidoever van de rivier. Bewonder unieke en spectaculaire uitzichten op het historische stadscentrum van Porto en de markante brug met 2 brugdekken die de 2 steden Porto en Gaia met elkaar verbindt. Graham's is nog steeds een werkende kelder, wat deze rondleiding een extra unieke ervaring maakt. Luister naar de geluiden van de hamers van de Coopers en zie hoe de lodge monsters verzamelt voor het proeflokaal.  Kom meer te weten over de geschiedenis van de kelder en het productieproces van portwijn in een gebouw waar momenteel meer dan 2.000 pipes (smalle eikenhouten vaten) en 40 grote eikenhouten vaten met rijpende portwijn zijn ondergebracht, evenals uitgebreide kelders met Vintage port. Geniet tijdens de hele rondleiding van een klassieke proeverij of een premium wijnproeverij, afhankelijk waar je voor kiest. De klassieke optie omvat proeverijen van Graham's Six Grapes, LBV en de 10 jaar oude Tawn. De premium optie omvat proeverijen van Graham's LBV, Graham's Crusted en Graham's Quinta dos Malvedos.

...
Porto: Graham's Port Lodge Tour met wijnproeverijen en combinaties

2. Porto: Graham's Port Lodge Tour met wijnproeverijen en combinaties

Verken de Graham's Port Lodge uit 1890 tijdens een rondleiding waar je meer te weten komt over de geschiedenis van de kelder, het productieproces van portwijn, geniet van een premium wijnproeverij met bijpassende etenswaren en je verwondert over een spectaculair uitzicht op Porto en de iconische two-tier brug. Bezoek de historische Graham's Lodge, die in 1890 werd gebouwd op een indrukwekkende heuvelrug in Vila Nova de Gaia aan de overkant van de rivier de Douro vanuit Porto en op slechts een paar honderd meter van de zuidoever van de rivier. Bewonder het unieke en spectaculaire uitzicht op het historische stadscentrum van Porto en de iconische brug met twee niveaus die de twee steden Porto en Gaia met elkaar verbindt. Graham's is nog steeds een werkende kelder, wat deze tour een nog uniekere ervaring maakt. Luister naar de geluiden van de hamers van de Coopers en zie hoe de accommodatie monsters verzamelt voor de proefruimte. Leer meer over de geschiedenis van de kelder en het productieproces van portwijn in een gebouw dat momenteel meer dan 2000 pijpen (eikenhouten vaten) en 40 grote eikenhouten vaten met verouderde portwijn herbergt, evenals uitgebreide kelders van vintage port. Geniet tijdens de tour van een premium proeverij met Graham's LBV gecombineerd met chocolade, Graham's Quinta dos Malvedos gecombineerd met kaas en Graham's 20 Year Old gecombineerd met Pastel de Nata.

...

Sitemap Graham's Port Lodge

Wil je alle activiteiten in Graham's Port Lodge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Graham's Port Lodge

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 110 beoordelingen

Meest afgelegen grot van Vila Nova de Gaia, maar de moeite waard!!! Gelegen in de hoogten van Gaia, als u de tijd neemt om een drankje of een hapje te eten voor / na het bezoek, kunt u genieten van een prachtig uitzicht over heel Porto! Afgezien daarvan is de kelder erg netjes en de rondleiding nog meer! De gids was geweldig en nam de tijd om ons alle technische details van de portproductie uit te leggen! (Bedankt voor het gratis glas witte port ;)) Top proeverij! Ik raad aan!!!!

Memorabel bezoek en informatieve proeverij. Onze gids was zeer goed geïnformeerd over het onderwerp en we waren erg geïnteresseerd in zijn opmerkingen. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

We boekten de Premium Tour en hadden een geweldige gids die ons veel vertelde over de haven en de geschiedenis van Graham's. De proeverij op het einde was ook erg lekker.

Vlotte gids met humor die ook goed Engels sprak, informatieve rondleiding en een lekkere proeverij.

Super leuke rondleiding met op het eind een heerlijke port proeverij.