Graham's Port Lodge

Graham's Port Lodge
2 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Graham's Port Lodge: topattracties in de buurt

Graham's Port Lodge: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Porto: Graham's Port Lodge Tour met eersteklas wijnproeverijen

Porto: Graham's Port Lodge Tour met eersteklas wijnproeverijen

Verken de Graham's Port Lodge uit 1890 tijdens een rondleiding waar je meer te weten komt over de geschiedenis van de kelder, het productieproces van portwijn, geniet van een premium wijnproeverij met bijpassende gerechten en bewonder het spectaculaire uitzicht op Porto en de iconische two-tier brug. Bezoek de historische Graham's Lodge, die in 1890 werd gebouwd op een indrukwekkende heuvelrug in Vila Nova de Gaia aan de overkant van de rivier de Douro vanuit Porto en op slechts een paar honderd meter van de zuidelijke oever van de rivier. Bewonder het unieke en spectaculaire uitzicht op het historische stadscentrum van Porto en de iconische brug met twee niveaus die de twee steden Oporto en Gaia met elkaar verbindt. Graham's is nog steeds een werkende kelder, wat deze tour een nog uniekere ervaring maakt. Leer meer over de geschiedenis van de kelder en het productieproces van portwijn in een gebouw dat momenteel meer dan 2000 pijpen (eikenhouten vaten) en 40 grote eikenhouten vaten met gerijpte portwijn herbergt, evenals uitgebreide kelders van Vintage Port. Geniet tijdens de tour van een eersteklas proeverij met Graham's LBV gecombineerd met chocolade, Graham's Quinta dos Malvedos gecombineerd met kaas en Graham's 20 Year Old gecombineerd met Pastel de Nata.

Porto: Graham's Port Lodge Tour & Vintage Room Wijnproeverij

Porto: Graham's Port Lodge Tour & Vintage Room Wijnproeverij

Ontdek de Graham's Port Lodge van Vila Nova de Gaia in Porto tijdens een rondleiding en leer meer over de geschiedenis van de kelder en het productieproces van portwijn. Geniet na de rondleiding van een klassieke wijnproeverij in de gezellige Vintage Room. Ontmoet bij de historische Graham's Lodge, gebouwd in 1890 op een indrukwekkende heuvelrug in Vila Nova de Gaia aan de overkant van de rivier de Douro van Porto. Bewonder het spectaculaire uitzicht op het historische stadscentrum en de iconische brug met twee niveaus die de twee steden met elkaar verbindt. Wandel door een gebouw waar momenteel meer dan 2.000 pijpen (eiken vaten) en 40 grote eiken vaten met ouder wordende Port staan, evenals uitgebreide kelders met Vintage Port. Bezoek de werkende kelder en leer over de belangrijkste stappen in de productie van Porto's iconische portwijn. Geniet tot slot van proeverijen van Graham's Ports in de Vintage Room. Ontspan in een gezellige en intieme omgeving in een ruimte die is ontworpen in de stijl van een historische bibliotheek. Kies uit een standaard Graham's proeverij of een Super Premium Proeverij, met port en tawny wijnen.

De topbezienswaardigheden in Porto

Activiteiten in Graham's Port Lodge

Steden in Portugal

Andere activiteiten in Graham's Port Lodge

Wil je alle activiteiten in Graham's Port Lodge bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Graham's Port Lodge

Gemiddelde beoordeling

4.7
(248 beoordelingen)

Wij beoordelen deze activiteit met 10/10. Speciale dank aan onze gids Silvia. Haar Engels was geweldig en ze maakte de tour echt interessant. We hebben veel geleerd over de geschiedenis en de wijnbereidingsprocessen en die 2 uur gingen heel snel voorbij. Onze tour omvatte een wijnproeverij met paren, die ook werd begeleid en uitgelegd en dat maakte het nog leuker. We raden deze activiteit 100% aan. Bedankt!

Heel leuk bezoek! Onze gids Laura sprak heel goed Frans en legde ons de geschiedenis en het proces van Graham's Ports heel duidelijk uit. De proeverij werd begeleid en we voelden ons niet gehaast om te vertrekken. We bleven nog een uur om van de site te genieten. Wij zijn zeer tevreden over ons bezoek.

Het is zeer de moeite waard om de geschiedenis en de wijnen van dit wijnhuis te kennen. We hebben heel gevarieerd en uitstekend gezien. De proeverij gemarineerd met chocolade, kaas en slagroomtaart zet de kers op de taart van 3 indrukwekkende wijnen.

Geweldige geschiedenis van de ontwikkeling en eigenaren van Graham's en de portwijnindustrie. Genoten van de video van de wijngaarden in de Dourovallei. De proeverij was erg leuk en informatief. Goed gedaan.

Zeer informatief en inzichtelijk. Onze gids, Jose, was vol goede informatie en gaf ons een goede rondleiding door de verkoperskamer. Hij hielp ons ook met het kopen en verzenden van flessen achteraf.