Datums kiezen

Graham's Port Lodge

Graham's Port Lodge

Graham's Port Lodge: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Graham's Port Lodge Tour & Premium Proeverij met Bijgerechten

1. Graham's Port Lodge Tour & Premium Proeverij met Bijgerechten

Verken de Graham's Port Lodge uit 1890 tijdens een rondleiding waar je meer te weten komt over de geschiedenis van de kelder, het productieproces van portwijn, geniet van een premium wijnproeverij met bijpassende gerechten en bewonder het spectaculaire uitzicht op Porto en de iconische two-tier brug. Bezoek de historische Graham's Lodge, die in 1890 werd gebouwd op een indrukwekkende heuvelrug in Vila Nova de Gaia aan de overkant van de rivier de Douro vanuit Porto en op slechts een paar honderd meter van de zuidelijke oever van de rivier. Bewonder het unieke en spectaculaire uitzicht op het historische stadscentrum van Porto en de iconische brug met twee niveaus die de twee steden Oporto en Gaia met elkaar verbindt. Graham's is nog steeds een werkende kelder, wat deze tour een nog uniekere ervaring maakt. Leer meer over de geschiedenis van de kelder en het productieproces van portwijn in een gebouw dat momenteel meer dan 2000 pijpen (eikenhouten vaten) en 40 grote eikenhouten vaten met gerijpte portwijn herbergt, evenals uitgebreide kelders van Vintage Port. Geniet tijdens de tour van een eersteklas proeverij met Graham's LBV gecombineerd met chocolade, Graham's Quinta dos Malvedos gecombineerd met kaas en Graham's 20 Year Old gecombineerd met Pastel de Nata.

Porto: Graham's Port Lodge Tour & Vintage Room Wijnproeverij

2. Porto: Graham's Port Lodge Tour & Vintage Room Wijnproeverij

Verken de Graham's Port Lodge uit 1890 tijdens een rondleiding, en kom meer te weten over de geschiedenis van de kelder en het productieproces van port. Geniet van een klassieke wijnproeverij en bewonder het spectaculaire uitzicht op Porto en de iconische brug met twee niveaus. Bezoek de historische Graham's Lodge, die in 1890 werd gebouwd op een indrukwekkende heuvelrug in Vila Nova de Gaia, aan de overkant van de rivier de Douro en op slechts een paar honderd meter van de zuidoever van de rivier. Bewonder het unieke en spectaculaire uitzicht op het historische stadscentrum van Porto en de markante brug met twee brugdekken die Porto en Gaia met elkaar verbindt. Bezoek de in werking zijnde kelder voor een unieke ervaring.  Kom meer te weten over de geschiedenis van de beroemde Burmester-kelders en het productieproces van portwijn. Wandel door een gebouw dat meer dan 2.000 pijpen (eiken vaten) en 40 grote eikenhouten vaten gerijpte portwijn herbergt, en waar ook uitgebreide kelders met vintage port te vinden zijn. Geniet ten slotte van een proeverij van Graham's Ports.

2 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Graham's Port Lodge: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Graham's Port Lodge

Wil je alle activiteiten in Graham's Port Lodge bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Graham's Port Lodge

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 248 beoordelingen

Het was een goed georganiseerde rondleiding: van ontvangst tot afscheid. Tijdens de rondleiding werden alle vragen beantwoord. De dame van Graham's heeft onze twee uur verzoet met veel kennis, charme en, last but not least, heerlijke port.

Een zeer interessant bezoek met een aangename gids met onberispelijk Frans. De proeverij met bijpassende gerechten was perfect. Het enige nadeel: het bezoek duurde niet twee uur zoals geadverteerd, maar slechts één.

alles was perfect. goede timing en goed gevulde glazen om te proeven. de combinatie eten en wijn is erg interessant om te ontdekken.

Wauw, we hadden een geweldige gids! We hebben veel geleerd en voelden ons niet gehaast. Echt de moeite waard!

Zeer interessant, kleine groep, goede uitleg en heerlijke proeverij op het einde.